Imate račun?

 •   Vsebina po meri
 •   Vaši izdelki in podpora

Potrebujete račun?

Ustvarite račun

Povzetek spletne izjave o zasebnosti podjetja Cisco

Središče za zaupanje in preglednost

Cisco si prizadeva zagotoviti močno zaščito naših strank, izdelkov in podjetja. Verjamemo, da si moramo pridobiti zaupanje in ga ohraniti, zmanjšati tveganja in preprosto narediti, kar je prav.

Več informacij

Spletna izjava o zasebnosti podjetja Cisco in ta povzetek veljata za spletna mesta podjetja Cisco in spletna mesta naših lastniško povezanih podjetij, na katerih so povezave do te izjave o zasebnosti.

Cisco spoštuje vaše osebne podatke in je zavezan k njihovemu varovanju. Naše izjave o zasebnosti odražajo naše trenutne globalne načela in standarde glede obdelave osebnih podatkov, obveščanju in izbiri glede uporabe podatkov, dostopa do podatkov in njihove celovitosti, varnosti, nadaljnjega prenosa in uveljavljanja/nadzora. V nadaljevanju je izpostavljenih nekaj pomembnih točk naše spletne izjave o zasebnosti.

Osebni podatki

 • Osebne podatke zbiramo iz več razlogov, kot so obdelava naročila, zagotavljanje naročnine na bilten, pošiljanje trženjskih sporočil, prilagajanje izkušnje pri uporabi ali v povezavi s prošnjo za zaposlitev.
 • Ko od vas zberemo osebne podatke in jih hranimo za izpolnjevanje namenov, za katere so bili izbrani, oziroma kot to zahteva upoštevna zakonodaja ali iz utemeljenih razlogov, vas bomo obvestili o namenu zbiranja.
 • Podatke, ki jih zberemo od vas, bomo morda združili s podatki, pridobljenimi iz drugih virov, ker nam to pomaga izboljšati njeno splošno točnost in popolnost ter bolje prilagoditi naše interakcije z vami.
 • Podatke, povezane z vašo uporabo naših spletnih mest, lahko zbiramo tudi prek različnih tehnologij, kot so piškotki.

Obveščanje in vaše izbire glede uporabe podatkov

 • Vaše osebne podatke bomo uporabili za namen, za katerega so bili prvotno zbrani, in za noben drug namen, če pred tem ne pridobimo vašega dovoljenja.
 • Vaše dovoljenje bomo zahtevali tudi pred razkrivanjem vaših osebnih podatkov tretjim osebam za kakršen koli namen, razen tistega, zaradi katerega ste nam jih dali, ali kot je drugače navedeno v naši spletni izjavi o zasebnosti.
 • Če želite informacije o vaši uporabi naših spletnih mest, lahko v brskalniku izklopite piškotke.

Dostop do podatkov in njihova celovitost

 • Če želite posodobiti svoje osebne podatke in nastavitve glede obveščanja, nam pišite na privacy@cisco.com ali obiščite spletno mesto zadevnega izdelka ali storitve.

Varnost podatkov

 • Prizadevamo si vaše osebne podatke zaščititi pred nepooblaščeno uporabo in razkritjem.

Nadaljnji prenos

 • Kot globalno podjetje bomo vaše osebne podatke morda prenesli v Cisco v Združenih državah Amerike, morebitnim podružnicam podjetja Cisco po svetu ali tretjim osebam, ki delujejo v našem imenu in so zunaj države, v kateri se podatki zbirajo, kjer se standardi varstva podatkov morda razlikujejo.
 • Vaših osebnih podatkov ne prenašamo tretjim osebam, razen če se te zavežejo, da bodo za podatke uveljavljale enako raven zaščite, kot jo zagotavljamo mi.

Pomembne informacije

 • Pravilnikov o zasebnosti in postopke za varstvo podatkov ne upoštevamo samo zaradi skladnosti z zakonodajo, temveč tudi, ker želimo pridobiti vaše zaupanje v podjetje Cisco.
 • Cisco je prej imel certifikat v okviru dogovora med ZDA in EU ZDA in Švico o varnem ravnanju z osebnimi podatki, ki ju je opredelilo ameriško ministrstvo za trgovino, glede zbiranja, uporabe in hranjenja osebnih podatkov iz držav članic Evropske unije in Švice, vendar se za ravnanje skladno z zakonodajo EU ne zanaša na ta dogovor. Cisco je potrdil, da ravna skladno z načeli tega dogovora o varnem ravnanju z osebnimi podatki glede obveščanja, izbire, nadaljnjega prenosa, varnosti, celovitosti podatkov, dostopa in izvajanja dogovora. Po razsodbi sodišča Evropske unije 6. oktobra 2015 glede veljavnosti dogovora o varnem ravnanju z osebnimi podatki in ob upoštevanju spreminjajočih se predpisov bo Cisco morda sodeloval v drugih okvirjih, ki jih občasno odobrijo ustrezni regulatorni organi.
 • Ciscova Zavezujoča poslovna pravila – upravljavec (ZPP-U) zagotavljajo, da so za Ciscove prenose evropskih osebnih podatkov po vsem svetu vzpostavljena zadostna varovala.

Reference

Če želite več informacij o naših postopkih glede zasebnosti, si oglejte polno različico spletne izjave o zasebnosti podjetja Cisco.

Zadnjič posodobljeno: maj 2018

Izjava o zasebnosti

Polna različicaStik z nami

E-pošta: privacy@cisco.com

Pošta: Cisco Systems, Inc.
Pravni oddelek
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 ZDA