Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Declarația de confidențialitate Cisco online

Centrul pentru încredere și transparență

Cisco se angajează să mențină sisteme avansate de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Cisco Systems, Inc. și filialele sale (denumite colectiv „Cisco”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă ofere o experiență pozitivă pe site-urile noastre web și când utilizați produsele și serviciile noastre („Soluțiile”).

Declarația de confidențialitate este valabilă pentru site-urile web și Soluțiile Cisco pe care se afișează un link către sau se face referire la această Declarație și care descrie modul în care gestionăm informațiile cu caracter personal și opțiunile disponibile pentru dvs. cu privire la colectarea, utilizarea, accesul și modul în care puteți actualiza și corecta informațiile dvs. cu caracter personal. Puteți găsi informații suplimentare despre practicile noastre legate de informațiile cu caracter personal în descrierea ofertelor, în fișele tehnice privind confidențialitatea sau în alte notificări furnizate înainte sau la momentul colectării datelor. Anumite site-uri web și Soluții Cisco pot avea propriile documentații privind confidențialitatea, în care se descrie modul în care gestionăm informațiile cu caracter personal, în special pentru site-urile web sau Soluțiile respective. În măsura în care o anumită notificare pentru un site web sau pentru o Soluție intră în conflict cu această Declarație privind confidențialitatea, notificarea respectivă va prevala.

Ce este informația cu caracter personal

„Informația cu caracter personal” înseamnă orice informație care poate fi utilizată pentru a vă identifica personal și poate include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de conectare (numărul contului, parola), informațiile contului rețelei de socializare sau numărul cardului cu care efectuați plățile.

Acestea pot include, de asemenea, identificatorii de dispozitiv și datele telemetrice (precum adresa IP sau MAC), atunci când aceste date sunt corelate cu un anumit dispozitiv al unei persoane.

În cazul în care conectăm alte date cu informațiile dvs. cu caracter personal, vom trata respectivele date conectate ca informații cu caracter personal.

Colectarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Este posibil să colectăm date, inclusiv informații cu caracter personal, despre dvs. atunci când utilizați site-urile noastre web sau Soluțiile noastre și interacționați cu noi. De asemenea, colectăm informații cu caracter personal din surse terțe de încredere și angajăm părți terțe să colecteze informații cu caracter personal în numele nostru.

Colectăm informații personale din diverse motive de afaceri, cum ar fi:

 • procesarea comenzii dvs., inclusiv tranzacțiile de plată;
 • furnizarea unui abonament la un buletin de știri;
 • Trimiterea și gestionarea comunicărilor de marketing și preferințelor.

   

 • crearea unui cont;
 • asigurarea accesului la site-urile web și la Soluții și permiterea utilizării anumitor caracteristici.
 • personalizarea și îmbunătățirea experienței utilizatorilor și a Soluțiilor.
 • furnizarea de servicii pentru clienți;
 • gestionarea cererilor de angajare;
 • administrarea online a proceselor de instruire, testare și certificare.

Noi și părțile terțe pe care le angajăm putem combina informațiile pe care le colectăm de la dvs. în timp și de pe site-urile noastre web și Soluțiile noastre cu informațiile obținute din alte surse. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim precizia și caracterul complet ale informațiilor și să adaptăm modul în care interacționăm cu dvs.

Dacă alegeți să furnizați companiei Cisco informațiile cu caracter personal ale unei părți terțe (cum ar fi numele, e-mailul și numărul de telefon), este nevoie să declarați faptul că dețineți permisiunea persoanei respective pentru a face acest lucru. Un exemplu ar fi redirecționarea materialelor de referință sau de marketing către un prieten sau recomandări pentru un post. Terțele părți se pot dezabona de la comunicările viitoare, urmând linkul furnizat în mesajul inițial sau făcând clic aici. În anumite cazuri, Cisco sau părțile terțe care sunt in contract  cu Cisco pot colecta automat date prin intermediul modulelor cookie, al jurnalelor web, al semnalizatoarelor web și al altor aplicații similare. Aceste informații sunt utilizate pentru a înțelege mai bine și pentru a îmbunătăți utilizarea, performanța și eficiența site-ului web sau a Soluției și pentru a ajuta  personalizarea caracteristicilor, conținutului sau a ofertelor care vă sunt destinate. Pentru mai multe informații, citiți secțiunea Modulele cookie și alte tehnologii web de mai jos.

Utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal

 • Putem utiliza informațiile dvs. cu caracter personal pentru a ne desfășura activitatea, pentru a ne asigura securitatea afacerii, pentru a oferi, a îmbunătăți și a personaliza site-urile web sau Soluțiile, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip și pentru alte scopuri legitime, permise de legile în vigoare. Modalitățile prin care putem utiliza informațiile cu caracter personal includ:
 • oferirea unei Soluții pe care ați solicitat-o;
 • analizarea, susținerea și îmbunătățirea site-urilor web și Soluțiilor noastre și a experienței utilizatorului;
 • personalizarea site-urilor web și a Soluțiilor, a buletinelor de știri și a altor comunicări;
 • administrarea și procesarea examenelor dvs. de instruire și de certificare;
 • gestionarea relațiilor și interacțiunilor dvs. cu Cisco;
 • trimiterea de comunicări către dvs., inclusiv în scop de marketing și pentru satisfacția clienților, fie direct, din partea Cisco, fie din partea partenerilor noștri.

Puteți modifica oricând preferințele dvs. de comunicare. Consultați secțiunea Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare de mai jos.

Accesul la informațiile cu caracter personal și corectitudinea acestora

 • Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă menține informațiile corecte și la zi. Vă oferim opțiuni de accesare, corectare, eliminare sau ștergere a informațiilor cu caracter personal:
 • Puteți vizualiza sau modifica online informațiile dvs. cu caracter personal și preferințele asociate cu Cisco.com cu ajutorul Instrumentului Cisco pentru managementul profilului.
 • Anumite entități Cisco pot acționa sau pot fi considerate drept „operatori de date“. Când o entitate Cisco acționează ca un operator de date, puteți să vă exercitați drepturile de accesare și să solicitați corecții, eliminări sau dezactivări, conform legilor aplicabile pentru protecția datelor, direct de la respectiva entitate Cisco, după cum este descris în documentația specifică despre Soluție.
 • Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru accesarea, corectarea, eliminarea sau ștergerea informațiilor dvs. cu caracter personal, vă invităm să ne contactați direct. Depunem toate eforturile să onorăm solicitările rezonabile de accesare, ștergere, actualizare, eliminare sau corectare a datelor. Vom răspunde la solicitarea dvs. în termen de 30 de zile. Dacă nu vă putem onora solicitarea sau dacă avem nevoie de mai mult timp, vă vom oferi o explicație.
 • În anumite condiții, unele entități Cisco pot acționa sau pot fi considerate „persoane împuternicite de operatorii de date”. Când o entitate Cisco acționează ca persoană împuternicită de operatorul de date și dacă doriți să vă exercitați drepturile de accesare, să solicitați corecții, eliminări sau dezactivări, Cisco vă va redirecționa către operatorul de date, conform legilor în vigoare privind protecția datelor.

Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare

Vă oferim opțiunea de a primi diverse informații asociate cu afacerea, programele, site-urile web și Soluțiile noastre. Vă puteți gestiona preferințele de comunicare prin următoarele metode:

 • urmând instrucțiunile incluse în fiecare e-mail promoțional primit de la noi pentru a vă dezabona de la acel tip de corespondență;
 • completând și trimițând acest formular sau contactându-ne prin poștă la: Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Includeți numele dvs., adresa dvs. de e-mail și detaliile relevante pentru materialele pe care nu mai doriți să le primiți.
 • Pentru serviciul de mesaje scurte („Servicii SMS”), prin răspunsul la mesajul SMS pe care l-ați primit cu „STOP”, „END” sau „QUIT”.

Aceste opțiuni nu se aplică la primirea comunicărilor de servicii sau a altor comunicări solicitate, considerate ca parte a anumitor programe, site-uri web și Soluții și pe care le puteți primi periodic, exceptând cazul în care renunțați la utilizarea programului, a site-ului web sau a Soluției, în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile. Cu permisiunea dvs., putem să partajăm informațiile dvs. cu caracter personal cu partenerii de afaceri sau cu distribuitorii companiei Cisco, pentru ca aceștia să vă poată trimite informații despre site-urile web, programele, produsele sau serviciile care v-ar putea interesa. Pentru a renunța la partajarea informațiilor de către Cisco cu terțe părți în scopurile lor de marketing, faceți clic aici.

Când utilizați site-urile web sau Soluțiile noastre, interacționați într-un alt mod cu noi sau când ne furnizați informații cu caracter personal, sunteți de acord ca noi să comunicăm cu dvs. prin mijloace electronice, în legătură cu problemele de securitate, de confidențialitate și administrative referitoare la modul dvs. de utilizare. De exemplu, dacă aflăm despre o încălcare a sistemului de securitate, putem încerca să vă anunțăm prin mijloace electronice, prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web, trimițându-vă un e-mail sau contactându-vă într-un alt mod.

Partajarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Putem partaja informațiile dvs. cu caracter personal cu părțile terțe pentru a ne desfășura activitatea, pentru a oferi, a îmbunătăți, a securiza și a personaliza site-urile web și Soluțiile noastre, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip în legătură cu activitatea noastră și pentru alte scopuri legitime, permise de legea aplicabilă sau cu acordul dvs.

Putem partaja informațiile cu caracter personal în următoarele moduri:

 • în cadrul Cisco și al oricăreia dintre filialele noastre la nivel mondial, în scopul prelucrării datelor, al operațiunilor de marketing, securității, funcționalității site-urilor web și Soluțiilor sau al stocării.
 • cu partenerii de afaceri sau cu comercianții Cisco, astfel încât aceștia să poată partaja cu dvs. informații legate de produsele sau serviciile lor. Pentru a renunța la partajarea informațiilor de către Cisco cu terțe părți în scopurile lor de marketing, faceți clic aici.
 • cu partenerii de afaceri, cu furnizorii de servicii, cu agenții terți autorizați sau cu contractorii, pentru furnizarea unui site web, unei Soluții, unui serviciu solicitat sau a unei tranzacții solicitate; Exemplele includ, fără limitare: procesarea comenzilor și a tranzacțiilor cu carduri de credit, găzduirea site-urilor web, găzduirea înregistrării pentru seminare, asistarea eforturilor legate de vânzări sau asistența postvânzare și furnizarea de asistență pentru clienți.
 • în legătură cu sau în timpul negocierilor aferente unei fuzionări, unei vânzări de bunuri ale companiei, unei consolidări sau restructurări, unei finanțări sau achiziții – integrale sau parțiale – a activității noastre de către altă companie;
 • ca răspuns la o solicitare de informații din partea unei autorități competente sau a unei terțe părți, în cazul în care considerăm că dezvăluirea se face sau este solicitată în conformitate cu legea, reglementările sau procesul legal aplicabil;
 • cu organele de ordine, cu autoritățile guvernamentale sau cu alte părți terțe, după cum este necesar, pentru a respecta procesele legale sau pentru a respecta cerințele de securitate naționale; și pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței companiei Cisco, ale partenerilor săi de afaceri, ale dvs. sau ale altor persoane sau după cum se ulează în legea în vigoare;
 • într-o formă agregată, anonimă și/sau neidentificabilă, care nu poate servi la identificarea dvs. prin mijloace rezonabile;
 • dacă vă notificăm în alt mod și dvs. sunteți de acord cu partajarea.

Securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal

Intenționăm să protejăm informațiile cu caracter personal pe care ni le încredințați și să le gestionăm în siguranță, în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. Cisco implementează mijloace de protecție fizice, administrative și tehnice pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal împotriva distrugerii, pierderii, modificării, accesului sau a dezvăluirii neautorizate, accidentale sau ilegale. De asemenea, solicităm contractual ca furnizorii noștri să protejeze astfel de informații împotriva distrugerii, pierderii, modificării, accesului și dezvăluirii neautorizate, accidentale sau ilegale. Cu toate acestea, pe internet, securitatea nu se poate garanta în proporție de 100%, iar noi nu putem să asigurăm sau să garantăm securitatea tuturor informațiilor cu caracter personal pe care ni le furnizați.

Reținerea informațiilor dvs. cu caracter personal

Vom reține informațiile dvs. cu caracter personal după cum este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate. Vom reține și vom utiliza informațiile dvs. cu caracter personal după cum este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile de afaceri, obligațiile legale, pentru a rezolva disputele, pentru a ne proteja bunurile, pentru a ne exercita drepturile și pentru a desfășura contractele.

Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web

La fel ca numeroase alte site-uri web și Soluții bazate pe web, Cisco utilizează instrumente de colectare automată a datelor, cum ar fi modulele cookie, linkurile web încorporate și semnalizatoarele web. Aceste instrumente colectează anumite informații standard pe care browserul dvs. ni le trimite nouă (de ex., adresa IP și MAC, datele privind fluxul de clicuri și datele telemetrice). 

Aceste instrumente vă permit să accesați site-ul web și Soluțiile mai ușor, mai eficient și într-un mod mai personalizat. Utilizăm, de asemenea, aceste informații pentru a ne îmbunătăți site-ul web și Soluțiile și pentru a vă oferi o valoare mai mare și servicii mai bune.

Încheiem parteneriate cu terțe părți pentru a afișa materiale publicitare pe site-ul nostru și pentru a ne gestiona materialele publicitare pe alte site-uri. Partenerii noștri terță parte pot utiliza module cookie sau tehnologii similare pentru a vă trimite materiale publicitare în funcție de activitățile dvs. de răsfoire și de interese. Puteți renunța la această publicitate; cu toate acestea, anunțurile generice, nepersonalizate vor continua să fie afișate.

Pentru informații suplimentare, consultați Modul în care Cisco utilizează instrumentele automate de colectare a datelor.

Pentru a actualiza preferințele privind modulele cookie, accesați Managerul Cisco pentru acordurile privind modulele cookie.

Site-urile web conectate

Putem furniza linkuri către alte site-uri web și servicii terțe, care nu se află sub controlul nostru și care nu sunt acoperite de această Declarație de confidențialitate. Vă încurajăm să examinați declarațiile privind confidențialitatea postate pe site-urile web pe care le vizitați.

Forumurile și camerele de chat

Dacă participați la un forum de discuții sau la o cameră de chat pe un site web Cisco, trebuie să știți că informațiile pe care le furnizați acolo (de exemplu, profilul dvs. public) vor fi puse la dispoziția publicului larg și ar putea fi utilizate pentru a vă contacta, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate sau pentru alte scopuri care nu se află sub controlul companiei Cisco sau al dvs. De asemenea, rețineți că forumurile și camerele de chat individuale pot avea reguli și condiții suplimentare. Cisco nu este responsabilă pentru informațiile cu caracter personal sau pentru orice alte informații pe care alegeți să le trimiteți în cadrul acestor forumuri. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale de pe blogul nostru sau din forumul comunității, faceți clic aici. În anumite cazuri, este posibil să nu putem elimina informațiile dvs. cu caracter personal și în acest caz, vă vom informa cu privire la motivul pentru care nu putem face acest lucru.

Confidențialitatea copiilor

Cisco încurajează părinții și tutorii să se implice în mod activ în activitățile online ale copiilor lor. Cisco nu colectează intenționat informații cu caracter personal de la copii, fără acordul corespunzător din partea părinților sau al tutorilor. În cazul în care considerați că am colectat, fără acordul persoanelor corespunzătoare, informații cu caracter personal de la o persoană sub limita minimă de vârstă legală aplicabilă în țara dvs., vă rugăm să ne informați prin metodele descrise în secțiunea Contactați-ne. Vom lua prompt măsurile necesare pentru a investiga și remedia problema.

Transferul internațional, procesarea și stocarea informațiilor cu caracter personal

Având în vedere faptul că Cisco este o organizație globală, este posibil să transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către Cisco din Statele Unite ale Americii, către orice filială Cisco din lume sau către părți terțe și către partenerii de afaceri din diferite țări, conform descrierii de mai sus. Prin utilizarea site-urilor noastre web și a Soluțiilor noastre sau prin furnizarea oricăror informații cu caracter personal către noi, luați la cunoștință și acceptați transferul, procesarea și stocarea respectivelor informații în afara țării dvs. de reședință, unde standardele de protecție a datelor pot fi diferite.

Cisco protejează și permite transferul informațiilor cu caracter personal la nivel global în câteva moduri:

 • Certificarea APEC privind confidențialitatea

  Programul global privind confidențialitatea al companiei Cisco, descris în această Declarație de confidențialitate, este în conformitate cu Sistemul de reguli de confidențialitate transfrontaliere (CBPR), cu Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC) și cu Recunoașterea confidențialității pentru entitățile împuternicite de operatorii de date (PRP). Sistemul CBPR APEC oferă organizațiilor un cadru pentru a asigura protecția informațiilor cu caracter personal transferate între economiile APEC participante. Puteți găsi mai multe informații despre Cadrul de confidențialitate APEC, sistemul CBPR și PRP aici. Certificarea noastră se aplică pentru procesele de afaceri și pentru operațiunile noastre globale, care procesează și transferă informații cu caracter personal către/de la afiliații noștri în întreaga lume. Pentru a vedea certificările noastre, accesați pagina de validare a fiecăreia făcând clic pe marca TRUSTe.
  TRUSTe
  TRUSTe

  Scuturile de confidențialitate UE, Regatul Unit și Elveția – S.U.A.

  Cisco Systems Inc. și sucursalele sale din S.U.A.: Acano LLC, Broadsoft, Inc., Cisco OpenDNS LLC, Cisco Systems Capital Corporation, Cisco WebEx LLC, CliQr Technologies LLC, CloudLock LLC, Duo Security, Inc., Jasper International Services LLC, Jasper Technologies LLC, Meraki LLC, Rizio, Inc. (dba Voicea) și Scientific-Atlanta LLC (denumite colectiv „Cisco S.U.A.”) participă la și dețin certificate de conformitate cu convențiile și principiile Scutului de Confidențialitate U.E. – S.U.A. și Scutului de Confidențialitate Elveția – S.U.A., stabilite de Ministerului Comerțului S.U.A. referitoare la colectarea, utilizarea și păstrarea informațiilor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană (UE), din Regatul Unit (UK), respectiv din Elveția. Cisco-S.U.A. este determinată să respecte confidențialitatea tuturor informațiilor cu caracter personal primite din țările membre ale Uniunii Europene (UE), din Marea Britanie (UK) și din Elveția, conform Convențiilor privind Scutul de Confidențialitate U.E. – S.U.A și Elveția – S.U.A. și principiilor aferente acestor Convenții. Dacă apare un conflict între termenii acestei Declarații de confidențialitate și Principiile scuturilor de confidențialitate, Principiile scuturilor de confidențialitate vor prevala. Pentru a afla mai multe despre aceste Acorduri cadru privind Scuturile de Confidențialitate, accesați site-ul privind Scuturile de Confidențialitate al Ministerului Comerțului S.U.A.

  În baza acestor Acorduri cadru privind Scuturile de Confidențialitate, Cisco-S.U.A. răspunde de procesarea informațiilor cu caracter personal pe care le primește și le transferă mai departe unei terțe părți care acționează ca reprezentant în numele său. Cisco-S.U.A. respectă Principiile Scuturilor de Confidențialitate pentru toate transferurile de informații cu caracter personal din UE, Regatul Unit și Elveția, inclusiv prevederile privind răspunderea în caz de transfer. În anumite situații, Cisco-S.U.A. poate avea obligația de a dezvălui informații cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale emise de autoritățile publice, inclusiv de a respecta solicitările privind securitatea națională sau aplicarea legii.

  Cu privire la informațiile cu caracter personal primite sau transferate conform acestor Acorduri cadru privind Scuturile de Confidențialitate, Cisco-S.U.A. face obiectul reglementărilor Comisiei Federale pentru Comerț din S.U.A.
  TRUSTe

  Reguli corporative obligatorii în U.E. – Operatori

  Programul şi politicile globale de confidenţialitate Cisco au fost aprobate de către autorităţile de reglementare privind confidenţialitatea din Ţările de Jos, Polonia, Spania şi din alte ţări relevante, deoarece furnizează o protecţie adecvată privind drepturile şi libertăţile fundamentale de confidenţialitate individuale pentru transferul de informaţii cu caracter personal protejate de legile europene. Regulile corporative obligatorii în U.E. – Operatori (BCR-C) prevăd faptul că transferurile de informaţii cu caracter personal europene efectuate de către Cisco în întreaga lume beneficiază de protecţie adecvată.

  O copie a prevederilor BCR-C poate fi găsită aici. Mai multe informaţii despre BCR pot fi găsite aici.

Rezolvarea plângerilor

Dacă aveți o problemă privind confidențialitatea rămasă nesoluționată, referitoare la datele cu caracter personal procesate sau transferate de Cisco în baza sistemului CBPR, PRP și/sau a Scutului de confidențialitate sau a acestei declarații pe care Cisco nu a tratat-o în mod adecvat, contactați (gratuit) furnizorul nostru terță parte din S.U.A. pentru soluționarea disputelor, făcând clic pe aici. Alternativ, puteți contacta autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor din jurisdicția dvs. pentru asistență (Rețineți, sediul principal Cisco din UE se află în Țările de Jos. Deci, autoritatea de care ținem este Dutch Autoritiet Persoonsgegevens). 

În anumite condiții, descrise detaliat pe site-ul web privind Scutul de Confidențialitate  , aveți dreptul de a solicita arbitraj cu efect obligatoriu, atunci când alte proceduri de remediere a disputelor au eșuat.

Metode de contact

Apreciem opiniile dvs. Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate, faceți clic aici.

Actualizările Declarației de confidențialitate Cisco

Putem actualiza această Declarație de confidențialitate periodic. Dacă modificăm Declarația de confidențialitate, vom posta versiunea revizuită aici, cu data actualizată a revizuirii. Sunteți de acord să accesați aceste pagini periodic pentru a lua la cunoștință toate aceste revizuiri. Dacă modificăm în mod substanțial Declarația de confidențialitate, înainte ca modificările să intre în vigoare, este posibil să vă înștiințăm și prin alte mijloace, de exemplu, prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web sau prin trimiterea unei notificări către dvs. În cazul în care continuați să utilizați site-ul nostru web după astfel de revizuiri, acceptați și sunteți de acord cu revizuirile și cu respectarea acestora.

Declarația de confidențialitate Cisco a fost revizuită și a intrat în vigoare la data de 1 mai 2020.

Faceți clic aici pentru a accesa versiunea anterioară a declarației de confidențialitate.

Metode de contact

Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate, contactați-ne făcând clic aici sau trimiteți poștă la adresa:

Director de confidențialitate
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.

Inspector pentru protecția confidențialității pentru America
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.

Inspector pentru protecția confidențialității pentru EMEAR
Cisco Systems, Inc.
Haarlerbergweg 13-19,
1101 CH Amsterdam-Zuidoost, Țările de Jos

Inspector pentru protecția confidențialității pentru APJC
Cisco Systems, Inc.
80 Pasir Panjang Road
Bldg 80, Lvl 25, Mapletree Biz City
Singapore, Singapore 117372, Singapore

Declarație de confidențialitate

RezumatPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.