Imate račun?

 •   Prilagođeni sadržaj
 •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Izjava o zaštiti privatnosti na mreži tvrtke Cisco

Centar za povjerenje i transparentnost

Mi u tvrtki Cisco predano radimo na održavanju visokih razina zaštite za svoje kupce, proizvode i tvrtku. Vjerujemo u izgradnju i održavanje povjerenja, smanjenje rizika i jednostavno činimo ono što smatramo ispravnim.

Tvrtka Cisco Systems, Inc. i njezine podružnice (zajedno „Cisco”) predano rade na zaštiti vaše privatnosti i pružanju pozitivnog iskustva pri posjeti naših web-mjesta i tijekom upotrebe naših proizvoda i usluga („Rješenje” ili „Rješenja”).

Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na web-mjesta i Rješenja tvrtke Cisco s poveznicom ili upućivanjem na ovu Izjavu, a u njoj se opisuju načini na koje rukujemo osobnim podacima i odabiri koji su vam dostupni u pogledu prikupljanja, upotrebe i pristupa te načini na koje možete ažurirati i ispraviti osobne podatke. Dodatne informacije o našem postupanju s osobnim podacima dostupne su u opisima ponuda, dodatnim izjavama o zaštiti privatnosti ili obavijestima koje dajemo prije ili u trenutku prikupljanja podataka. Neka web-mjesta tvrtke Cisco imaju vlastite izjave o zaštiti privatnosti u kojima je opisano kako rukujemo osobnim podacima za ta web-mjesta. U slučaju nepodudarnosti obavijesti koju dajemo u trenutku prikupljanja podataka ili izjave o zaštiti privatnosti za određeno web-mjesto ili Rješenje s ovom Izjavom o zaštiti privatnosti, prednost ima dotična obavijest koju dajemo ili dodatna izjava o zaštiti privatnosti.

Prikupljanje vaših osobnih podataka

Dok upotrebljavate naša web-mjesta i Rješenja te tijekom naše interakcije, možemo prikupljati podatke o vama, uključujući i vaše osobne podatke. „Osobni podaci” svi su podaci koji se mogu upotrijebiti za identifikaciju nekog pojedinca, a mogu uključivati ime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona, podatke za prijavu (broj računa, lozinku), marketinške postavke, podatke o računu za društvene mreže ili broj kartice za plaćanje. Ako neke druge podatke povežemo s vašim osobnim podacima, isti se također smatraju osobnim podacima. Osobne podatke prikupljamo i iz povjerljivih izvora trećih strana, a isto tako za pomoć pri prikupljanju osobnih podataka angažiramo treće strane.

Osobne podatke prikupljamo iz različitih razloga kao što su sljedeći:

 • kako bismo obradili vašu narudžbu, uključujući platne transakcije
 • kako bismo vam omogućili pretplaćivanje na elektronički bilten
 • za slanje marketinških poruka
 • prilikom stvaranja računa
 • kako bi se omogućila upotreba određenih značajki naših rješenja
 • za personalizaciju vašeg iskustva
 • za potrebe naše službe za korisnike
 • kako bismo upravljali prijavama za zaposlenje
 • za prikupljanje podataka tijekom procesa prijemnih ispita kada vam šaljemo računalne testove za certifikaciju.

Podatke koje mi i treće strane koje angažiramo s vremenom prikupimo od vas i na svojim web-mjestima te u okviru svojih Rješenja možemo kombinirati s podacima dobivenim iz drugih izvora. Tako poboljšavamo točnost i potpunost podataka, a ti nam podaci pomažu i da bolje prilagodimo svoju komunikaciju s vama.

Ako odlučite tvrtki Cisco dati osobne podatke neke treće strane (kao što je ime, adresa e-pošte i broj telefona), pretpostavlja se da za to imate dopuštenje te treće strane. Primjeri uključuju prosljeđivanje referentnih ili marketinških materijala prijateljima ili slanje preporuka za posao. Treće strane mogu otkazati pretplatu na svu buduću komunikaciju tako da slijede poveznicu u početnoj poruci ili se obrate na adresu privacy@cisco.com. U nekim slučajevima tvrtka Cisco i treće strane koje angažiramo mogu automatski prikupljati podatke putem kolačića, web-zapisnika, web-pratilica i ostalih sličnih aplikacija. Ti se podaci upotrebljavaju za bolje razumijevanje i poboljšanje upotrebljivosti, performansi i učinkovitosti web-mjesta te nam pomaže da svoj sadržaj ili ponude prilagodimo vašim potrebama. Pojedinosti potražite u odjeljku „Kolačići i druge web-tehnologije” u nastavku.

Upotreba vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke možemo upotrijebiti u svrhu svojega poslovanja, za isporuku, poboljšanje i prilagodbu svojih web-mjesta i Rješenja, slanje marketinških i drugih poruka povezanih s našim poslovanjem te u sve ostale legitimne svrhe dopuštene zakonom. Neki od načina na koje možemo upotrebljavati vaše osobne podatke uključuju sljedeće:

 • isporuku traženog rješenja
 • analizu, pružanje podrške i poboljšanje svojih Rješenja i vašeg iskustva na mreži
 • personalizaciju web-mjesta, elektroničkih biltena i ostalih poruka
 • administraciju i obradu vaših ispita za certifikaciju
 • slanje poruka, uključujući one u marketinške svrhe i za mjerenje zadovoljstva kupaca, bilo izravno iz tvrtke Cisco, bilo preko partnera.

Željene načine komuniciranja možete urediti u svakom trenutku. Pogledajte odjeljak Vaši odabiri i odabir načina komuniciranja u nastavku.

Pristup osobnim podacima i njihova točnost

Kako bi vaši osobni podaci bili točni i ažurni, potrebna nam je vaša pomoć. Pružamo niz mogućnosti za pristup, ispravak, izostavljanje ili brisanje vaših osobnih podataka:

 • Svoje osobne podatke i postavke na web-mjestu Cisco.com možete pregledavati i uređivati na mreži pomoću alata tvrtke Cisco za upravljanje profilom.
 • Neki subjekti tvrtke Cisco mogu djelovati u ulozi ili se mogu smatrati „kontrolorima podataka”. Kada neki subjekt tvrtke Cisco djeluje u ulozi kontrolora podataka, svoja prava pristupa i ispravljanja, izostavljanja ili deaktivacije možete, sukladno s važećim zakonima za zaštitu osobnih podataka, iskoristiti izravno kod tog subjekta tvrtke Cisco kako je opisano u dokumentaciji uz određeno Rješenje.
 • Ako vam je potrebna dodatna pomoć ili pomoć prilikom pristupanja, ispravljanja, izostavljanja ili brisanja osobnih podataka, svakako nam se izravno obratite. Trudimo se u dobroj vjeri udovoljiti svim razumnim zahtjevima za pristup, brisanje, ažuriranje, izostavljanje ili ispravljanje vaših podataka. Na zahtjev odgovaramo u roku od 30 dana. Ako ne možemo udovoljiti vašem zahtjevu, poslat ćemo vam obrazloženje.

Vaši odabiri i odabir načina komuniciranja

Nudimo mogućnost primanja raznih informacija povezanih s našim Rješenjima. Načinom komuniciranja i primanjem tih informacija možete upravljati na sljedeće načine:

 • slijedeći upute za otkazivanje pretplate na dotično skupno pismo sadržane u svakoj promidžbenoj poruci e-pošte koju od nas primite.
 • Slanjem poruke e-poštom ili običnom poštom na adresu: Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, SAD. Obavezno navedite svoje ime, adresu e-pošte i relevantne podatke o materijalima koje više ne želite primati.
 • Za usluge kratkih poruka („SMS usluge”) odgovaranjem riječju „STOP”, „KRAJ” ili „PREKID” na tekstnu SMS poruku koju ste primili.

Te mogućnosti ne odnose se na obvezne servisne obavijesti ili druge obvezne poruke koje se smatraju dijelom pojedinih Rješenja, a koje možete povremeno primati ako ne prestanete upotrebljavati ili ne otkažete Rješenje sukladno njegovim odredbama i uvjetima. Uz vaše dopuštenje, vaše osobne podatke možemo dijeliti i s poslovnim partnerima ili dobavljačima tvrtke Cisco kako bi vam oni mogli poslati informacije o proizvodima ili uslugama koje bi vas mogle zanimati. Ako ne dopuštate dijeljenje podataka s trećim stranama u marketinške svrhe, kliknite ovdje.

Upotrebom naših web-mjesta, Rješenja ili davanjem osobnih podataka na neki drugi način suglasni ste s time da s vama možemo komunicirati elektroničkim putem u vezi sa sigurnosnim problemima, problemima povezanima s privatnošću i administrativnim problemima povezanima s upotrebom. Primjerice, ako otkrijemo sigurnosni proboj, možemo vas pokušati obavijestiti elektroničkim putem objavom obavijesti na našem web-mjestu, tako da vam pošaljemo poruku e-pošte ili vam se obratimo na neki drugi način.

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke možemo dijeliti s trećim stranama u svrhu svojega poslovanja, za isporuku, poboljšanje i prilagodbu Rješenja, slanje marketinških i drugih poruka povezanih s našim poslovanjem te u sve ostale legitimne svrhe dopuštene zakonom ili na neki drugi način uz vašu suglasnost.

Osobne informacije možemo dijeliti na sljedeći način:

 • unutar tvrtke Cisco i bilo koje podružnice diljem svijeta u svrhu obrade ili pohrane podataka
 • s poslovnim partnerima ili dobavljačima tvrtke Cisco kako bi oni s vama mogli dijeliti informacije o svojim proizvodima i uslugama. Ako ne dopuštate dijeljenje podataka s trećim stranama u marketinške svrhe, kliknite ovdje.
 • s poslovnim partnerima, dobavljačima za usluge, ovlaštenim agentima treće strane ili ugovarateljima u svrhu osiguranja zatraženog Rješenja, usluge ili transakcije. Primjeri uključuju, ali nisu ograničeni na sljedeće: obrada poziva i transakcija kreditnih kartica, hostiranje web-mjesta, hostiranje registracije za seminar, pomoć i podrška u prodaji ili postprodaji te pružanje podrške kupcima.
 • povezano s pripojenjem ili tijekom pregovora za pripojenje, pri prodaji imovine tvrtke, konsolidaciji ili restrukturiranju, financiranju ili kupnji cijele ili dijela naše tvrtke od strane druge tvrtke
 • kao odgovor na zahtjev nadležnih vlasti ako vjerujemo da je takvo otkrivanje podataka sukladno ili na neki način obvezujuće temeljem primjenjivog zakona, zakonskog propisa ili pravnog postupka.
 • sa službama za provođenje zakona, nadležnim tijelima vlasti ili trećim stranama kada je to potrebno radi usklađenosti s pravnim postupkom ili ispunjavanja nacionalnih sigurnosnih zahtjeva, za zaštitu prava, vlasništva ili sigurnosti tvrtke Cisco, njezinih poslovnih partnera, vas ili drugih te ako je to na neki drugi način obvezno sukladno s primjenjivim zakonom
 • u skupnom, anonimnom i/ili deidentificiranom obliku koji ne može poslužiti za utvrđivanje vašeg identiteta
 • ako vas na neki drugi način obavijestimo i vi date svoju suglasnost.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Namjera nam je štititi osobne podatke koje ste nam povjerili te sigurno s njima postupati, sukladno ovoj Izjavi o zaštiti privatnosti. Tvrtka Cisco primjenjuje predviđene fizičke, administrativne i tehničke postupke zaštite kako bi zaštitila vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili razotkrivanja. Od svojih dobavljača u skladu s ugovorom također tražimo da takve podatke štite od neovlaštenog pristupa, upotrebe i razotkrivanja. Međutim, na internetu stopostotna sigurnost nije zajamčena pa ni mi ne možemo osigurati niti zajamčiti sigurnost osobnih podataka koje nam date.

Čuvanje osobnih podataka

Vaše osobne podatke po potrebi ćemo sačuvati kako bismo ih upotrijebili u svrhe za koje su prikupljani. Vaše osobne podatke po potrebi ćemo sačuvati kako bismo ispunili poslovne zahtjeve i pravne obveze te za rješavanje sporova, zaštitu imovine i provedbu sklopljenih sporazuma.

Upotreba kolačića i drugih web-tehnologija

Kao i brojna druga web-mjesta, Cisco upotrebljava alate za automatsko prikupljanje podataka kao što su kolačići, ugrađene web-veze i web-pratilice. Ti alati služe za prikupljanje određenih standardnih podataka koje vaš preglednik šalje na naše web-mjesto. Primjeri uključuju vrstu vašeg preglednika i adresu web-mjesta s kojeg ste došli na naše web-mjesto.

Isto tako, mogu prikupljati sljedeće podatke o vama:

 • adresu vašeg internetskog protokola (IP). To je broj koji se automatski dodjeljuje vašem računalu ili uređaju prilikom povezivanja na internet. Radi se o jedinstvenoj adresu koju dodjeljuje vaš pružatelj internetskih usluga ili informatički odjel na TCP/IP mreži. Između ostalog, IP adresa omogućuje web-poslužiteljima lociranje i identificiranje vašeg uređaja.
 • podatke o vašim klikovima. To, primjerice, uključuje stranice koje pregledavate i poveznice koje kliknete. Ti alati olakšavaju vaše pristupanje našem web-mjestu, čine posjetu učinkovitijom i dragocjenijom pružajući vam prilagođeno iskustvo i prepoznavajući vas kada se vratite. Saznajte više o tome kako upotrebljavamo alate za automatsko prikupljanje podataka kao što su kolačići i miniaplikacije.

Saznajte kako ažurirati odabrane opcije za te alate.

Naše web-mjesto sadrži miniaplikacije. Miniaplikacije su interaktivni miniprogrami koji rade na našoj stranici za osiguranje posebnih usluge drugih tvrtki. Primjeri obuhvaćaju prikaz vijesti, mišljenja, videozapisa i još mnogo toga. Putem miniaplikacija moguće je i prikupljanje osobnih podataka, primjerice vaše adrese e-pošte. Miniaplikacije za ispravan rad mogu postaviti i kolačiće. Podacima koje prikupljaju miniaplikacije upravlja se sukladno s pravilima privatnosti tvrtke koja je miniaplikaciju proizvela.

U nekim web-preglednicima dostupna vam je mogućnost omogućavanja značajke „ne prati” koja odašilje signale web-mjestima koja posjećujete s naznakom da ne želite da se prate vaše aktivnosti na mreži. Ta se značajka razlikuje od blokiranja ili brisanja kolačića jer preglednici s omogućenom značajkom „ne prati” i dalje mogu prihvaćati kolačiće.

Trenutačno ne postoji industrijski standard za način na koji bi tvrtke trebale odgovarati na signale „ne prati”, ali u budućnosti bi se mogao razviti. Web-mjesta tvrtke Cisco trenutačno ne prepoznaju i ne odgovaraju na signale „ne prati”. Ako se to u budućnosti promijeni, to ćemo opisati u ovoj Izjavi o zaštiti privatnosti. Saznajte više informacija o značajci „ne prati”.

Sklapamo partnerstva s trećim stranama kako bismo prikazivali oglase na svojim web-mjestima ili upravljali oglašavanjem na drugim web-mjestima. Naši partneri trećih strana mogu upotrebljavati kolačiće ili slične tehnologije kako bi vam pružali oglase na temelju vaših aktivnosti pretraživanja i interesa. Vi takve oglase možete zabraniti.

Kako zabraniti oglase utemeljene na vašim iskazanim interesima:

Napomena: općeniti neprilagođeni oglasi i dalje će se prikazivati.

Povezana web-mjesta

Možemo dati poveznice na web-mjesta trećih strana i usluge koje su izvan naše kontrole i nisu pokrivene ovom Izjavom o zaštiti privatnosti. Potičemo vas da pročitate izjave o zaštiti privatnosti na tim web-mjestima (i općenito svim web-mjestima) koja posjećujete.

Forumi i sobe za čavrljanje

Ako sudjelujete u raspravi na forumu, u lokalnim zajednicama ili u sobi za čavrljanje na web-mjestu tvrtke Cisco, morate znati da je velik broj podataka koje tamo dajete (odnosno vaš javni profil) široko dostupan drugima te ih oni mogu upotrebljavati za kontaktiranje, slanje neželjenih poruka ili druge svrhe nad kojima tvrtka Cisco nema nikakvu kontrolu. Isto tako, napominjemo da pojedini forumi i sobe za čavrljanje mogu posjedovati dodatna pravila i uvjete. Tvrtka Cisco nije odgovorna za osobne i ostale podatke koje odlučite otkriti na tim forumima. Kako biste zatražili uklanjanje svojih osobnih podataka s našeg bloga ili foruma zajednice, obratite nam se na adresu privacy@cisco.com. U pojedinim slučajevima nećemo moći ukloniti vaše osobne podatke i o tome ćemo vas obavijestiti te vam iznijeti obrazloženje.

Privatnost djece

Tvrtka Cisco potiče roditelje i skrbnike da aktivno sudjeluju u mrežnim aktivnostima svoje djece. Tvrtka Cisco ne prikuplja svjesno osobne podatke djece bez odgovarajuće suglasnosti roditelja ili skrbnika. Ako smatrate da smo prikupili osobne podatke od nekoga kome je zbog dobi u vašoj državi za to potrebna odgovarajuća suglasnost, upozorite nas na to putem jednog od načina opisanih u odjeljku Obratite nam se i mi ćemo poduzeti sve odgovarajuće mjere kako bismo problem istražili i riješili u kratkom roku.

Suglasnost za prijenos, obradu i pohranu osobnih podataka

Budući da je tvrtka Cisco globalna organizacija, vaše osobne podatke možemo prenositi tvrtki Cisco u Sjedinjenim Američkim Državama, bilo kojoj od podružnica tvrtke Cisco diljem svijeta ili trećim stranama i poslovnim partnerima kao što je iznad opisano koji se nalaze u različitim zemljama svijeta. Upotrebom naših web-mjesta i Rješenja ili kada odlučite s nama podijeliti svoje osobne podatke ako je to dopušteno u skladu s primjenjivim zakonom, pristajete na prijenos, obradu i pohranu tih podataka izvan svoje države prebivališta gdje se standardi za zaštitu podataka mogu razlikovati.

Tvrtka Cisco štiti i omogućuje prijenos osobnih podataka diljem svijeta na više različitih načina:

 • Certifikacija zaštite privatnosti organizacije APEC

  Odgovorni zastupnik organizacije APEC za SAD potvrdio je da je globalni program zaštite privatnosti tvrtke Cisco usklađen sa sustavom prekograničnih pravila o privatnosti (CBPR) Azijsko-pacifičke ekonomske zajednice (APEC). CBPR-om se pruža okvir za organizacije kako bi se osigurala zaštita osobnih podataka koji se prenose među gospodarskim zajednicama u okviru organizacije APEC. Više informacija o okviru zaštite privatnosti organizacije APEC i sustavu CBPR možete pronaći ovdje. Naša certifikacija odnosi se na poslovne procese u okviru naših globalnih djelatnosti tijekom kojih se osobni podaci obrađuju i prenose do/od naših podružnica diljem svijeta. Kako biste vidjeli našu certifikaciju, kliknite na žig TRUSTe i posjetite stranicu za provjeru valjanosti.

  TRUSTe

   

  TRUSTe

   

 • Europsko-američki i švicarsko-američki okviri zaštite privatnosti Privacy Shield

  Tvrtka Cisco sudjeluje i certificirana je sukladno europsko-američkim i švicarsko američkim okvirima i načelima zaštite privatnosti Privacy Shield zadanim od strane Ministarstva trgovine SAD-a koji se odnose na prikupljanje, upotrebu i zadržavanje osobnih podataka prenesenih iz Europske unije (EU) i Švicarske. Oslanjajući se na europsko-američki i švicarsko-američki okvir Privacy Shield, tvrtka Cisco sa svim osobnim podacima koje prima od država članica Europske unije (EU) nastoji postupati u skladu s primjenjivim načelima okvira. Ako postoji konflikt između odredbi iz ove Izjave o zaštiti privatnosti i načela okvira Privacy Shield, prednost imaju načela okvira Privacy Shield. Kako biste saznali više o okvirima Privacy Shield, posjetite stranicu sustava Privacy Shield Ministarstva trgovine SAD-a. U skladu s okvirima Privacy Shield tvrtka Cisco odgovorna je za obradu osobnih podataka koje prima, a potom prenosi trećoj strani koja djeluje u ulozi njezina zastupnika. Tvrtka Cisco usklađena je s načelima okvira Privacy Shield za sve daljnje prijenose osobnih podataka iz Europske unije i Švicarske, uključujući daljnji prijenos odredbi o odgovornosti. U određenim situacijama tvrtka Cisco možda će morati otkriti osobne podatke kao odgovor na zakonite zahtjeve javnih tijela vlasti, uključujući zahtjeve za ispunjavanje uvjeta u pogledu nacionalne sigurnosti i provedbe zakona. U pogledu osobnih podataka primljenih ili prenesenih u skladu s okvirom Privacy Shield, tvrtka Cisco podliježe zakonskim provedbenim ovlastima Savezne trgovinske komisije SAD-a.

  TRUSTe

   

 • Obvezujuća korporativna pravila EU-a – voditelj obrade

  Nizozemska, poljska, španjolska i ostala relevantna europska regulatorna tijela u području zaštite privatnosti potvrdila su da Ciscov globalni program i pravila zaštite privatnosti pružaju zadovoljavajuće zaštitne mjere za zaštitu privatnosti i temeljnih prava i sloboda pojedinaca pri prijenosu osobnih podataka zaštićenih europskim zakonima. Ciscova obvezujuća korporativna pravila za voditelja obrade (BCR-C) osiguravaju da prijenosi osobnih podataka iz Europe koje Cisco obavlja u cijelom svijetu budu zaštićeni odgovarajućim zaštitnim mjerama.

  Primjerak naših pravila BCR-C dostupan je ovdje. Dodatne informacije o obvezujućim korporativnim pravilima dostupne su ovdje.

Ako imate nedoumice u pogledu privatnosti s osobnih podacima koje obrađuje ili prenosi tvrtka Cisco u skladu sa sustavom CBPR i/ili okvirom zaštite privatnosti Privacy Shield, a koje tvrtka Cisco nije riješila na zadovoljavajući način, kliknite ovdje i (besplatno) se obratite našoj službi treće strane nadležnoj za rješavanje sporova sa sjedištem u SAD-u. U određenim uvjetima koji su podrobnije opisani na web-mjestu okvira zaštite privatnosti Privacy Shield možete imati pravo zatražiti obvezujuću arbitražu ako su ostali postupci u okviru rješavanja sporova upotrijebljeni.

Vaša prava na privatnost u Californiji

Stanovnici sa stalnim prebivalištem u državi California, sukladno s odjeljkom 1798.83 Građanskog zakona države California, imaju pravo od tvrtki koje posluju na teritoriju Californije zatražiti popis svih trećih strana kojima je tvrtka otkrila osobne podatke u protekloj godini u svrhu izravnog marketinga. Druga je mogućnost sukladno zakonu, ako je pravilima o zaštiti privatnosti dotične tvrtke predviđena mogućnost zabranjivanja ili davanja dopuštenja za upotrebu osobnih podataka trećim stranama (primjerice oglašivačima) u marketinške svrhe, da vam tvrtka pruži informacije o tome kako možete iskoristiti svoje mogućnosti odabira za otkrivanje.

Tvrtka Cisco udovoljava svim zahtjevima za primjenu te druge mogućnosti. Imamo opsežnu izjavu o zaštiti privatnosti i detaljno opisujemo kako možete zabraniti ili dopustiti upotrebu osobnih podataka trećim stranama u svrhu izravnog marketinga. Stoga nismo obvezni čuvati niti otkrivati popis trećih strana koje su u protekloj godini primile vaše osobne podatke u marketinške svrhe.

Ako imate stalno prebivalište u Californiji i želite se informirati o tome kako možete iskoristiti svoje pravo odabira za otkrivanje podataka trećim stranama, svoj nam zahtjev pošaljite e-poštom.

Kako nam se obratiti

Cijenimo vaše mišljenje. Ako imate pitanja ili komentara povezanih s ovom Izjavom o zaštiti privatnosti, pošaljite poruku e-pošte našem timu za privatnost na adresu privacy@cisco.com.

Ažuriranja ove Izjave o zaštiti privatnosti tvrtke Cisco

Povremeno možemo ažurirati ovu Izjavu o zaštiti privatnosti. Ako izmijenimo Izjavu o zaštiti privatnosti, ovdje ćemo objaviti izmijenjenu inačicu uz naznačeni datum izmjena. Pristajete na redovno posjećivanje ovih stranica kako biste se upoznali s takvim izmjenama i pročitali ih. U slučaju uvođenja bitnih izmjena u Izjavu o zaštiti privatnosti o tome vas možemo obavijestiti i prije nego što izmjene stupe na snagu, primjerice objavom obavijesti na web-mjestu ili slanjem obavijesti. Ako nastavite upotrebljavati naše web-mjesto nakon što takve izmjene stupe na snagu, prihvaćate i suglasni ste s izmjenama te ćete se istih pridržavati.

Izjava o zaštiti privatnosti tvrtke Cisco posljednji je put izmijenjena i objavljena 20. travnja 2018.

Kliknite ovdje ako želite pogledati prethodnu inačicu izjave o zaštiti privatnosti.

Izjava o zaštiti privatnosti

SažetakKako nam se obratiti

E-pošta: privacy@cisco.com

Pošta: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 SAD