Imate račun?

 •   Prilagođeni sadržaj
 •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Sažetak izjave o zaštiti privatnosti na mreži tvrtke Cisco

Centar za povjerenje i transparentnost

Mi u tvrtki Cisco predano radimo na održavanju visokih razina zaštite za svoje kupce, proizvode i tvrtku. Vjerujemo u izgradnju i održavanje povjerenja, smanjenje rizika i jednostavno činimo ono što smatramo ispravnim.

Ciscova izjava o zaštiti privatnosti na mreži i ovaj sažetak odnose se na web-mjesta tvrtke Cisco i web-mjesta naših podružnica na kojima se nalazi poveznica na izjavu.

Cisco poštuje vaše osobne podatke i predano radi na njihovoj zaštiti. Naše izjave o zaštiti privatnosti počivaju na aktualnim globalnim načelima i normama za postupanje s osobnim podacima obavještavanje i odabir načina upotrebe podataka, pristup podacima i integritet, sigurnost, daljnje prenošenje i provedbu/nadzor. U nastavku su neke od najvažnijih činjenica iz naše Izjave o zaštiti privatnosti na mreži.

Osobni podaci

 • Osobne podatke prikupljamo iz različitih razloga, primjerice za obradu vaših narudžbi, pružanje usluga elektroničkog biltena, slanje marketinških poruka, personalizaciju vašeg iskustva ili u vezi s ponudama za zaposlenje.
 • O svrsi prikupljanja osobnih podataka informiramo vas u samom trenutku prikupljanja istih, a čuvamo ih u svrhe u koje su prikupljeni ili kada je to potrebno sukladno važećim zakonima ili u legitimne svrhe.
 • Podatke prikupljene od vas možemo kombinirati s podacima dobivenim iz drugih izvora kako bismo poboljšali točnost i potpunost podataka te bolje prilagodili svoju komunikaciju s vama.
 • Isto tako, podatke koji se odnose na vaš način upotrebe naših web-mjesta možemo prikupljati putem raznih tehnologija, uključujući kolačiće.

Obavještavanje i odabir načina upotrebe podataka

 • Vaše osobne podatke upotrebljavamo u svrhe u koje su prikupljeni, a za sve ostale upotrebe od vas ćemo prethodno zatražiti dopuštenje.
 • Vaše ćemo dopuštenje zatražiti i prije svakog dijeljenja vaših osobnih podataka s trećim strana u sve svrhe osim onih iz kojih ste nam ih dali ili ako je drukčije navedeno u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti na mreži.
 • Kolačiće za podatke koji se odnose na vaš način upotrebe naših web-mjesta možete isključiti u svom pregledniku.

Pristup podacima i integritet

 • Ako želite ažurirati osobne podatke ili promijeniti način komuniciranja s nama, obratite nam se na adresu privacy@cisco.com ili posjetite web-mjesto određenog proizvoda ili usluge.

Sigurnost podataka

 • Predano radimo na zaštiti vaših osobnih podataka od neovlaštene upotrebe ili razotkrivanja.

Daljnje prenošenje podataka

 • Budući da smo globalna tvrtka, vaše osobne podatke možemo prenositi tvrtki Cisco u Sjedinjenim Američkim Državama, bilo kojoj od podružnica tvrtke Cisco diljem svijeta ili trećim stranama i poslovnim partnerima koji u naše ime djeluju izvan države u kojoj se podaci prikupljaju i gdje mogu vrijediti drugačiji standardi zaštite podataka.
 • Vaše osobne podatke ne prenosimo trećim stranama ako nam ne obećaju da će za njih osigurati istu razinu zaštite koju mi pružamo.

Važne informacije

 • U tvrtki Cisco pridržavamo se pravila o zaštiti privatnosti i primjera iz prakse za zaštitu podataka ne samo kako bismo se pridržavali zakona, već i kako bismo stekli povjerenje.
 • Tvrtka Cisco certificirana je za to u skladu sa sporazumom Safe Harbor između SAD-a i EU-a i sporazumom Safe Harbor između SAD-a i Švicarske koje je sklopilo Ministarstvo trgovine SAD-a za prikupljanje, upotrebu i čuvanje osobnih podataka iz država članica Europske unije i Švicarske, iako se za pridržavanje zakona EU-a ne oslanja na sporazum Safe Harbor. Tvrtka Cisco posjeduje certifikat o sukladnosti s načelima za zaštitu privatnosti sporazuma Safe Harbor za obavijesti, mogućnost odabira, prijenos, sigurnost, integritet podataka, pristup i provedbu. Sukladno odluci Europskog suda pravde od 6. listopada 2015. u vezi s valjanosti sporazuma Safe Harbor te uzimajući u obzir promjenjivost regulatornih okvira, tvrtka Cisco povremeno može sudjelovati u drugim okvirima odobrenim od strane mjerodavne regulatorne vlasti.
 • Ciscova obvezujuća korporativna pravila za voditelja obrade (BCR-C) osiguravaju da prijenosi osobnih podataka iz Europe koje Cisco obavlja u cijelom svijetu budu zaštićeni odgovarajućim zaštitnim mjerama.

Reference

Kako biste saznali više o našim pravilima o zaštiti privatnosti, pogledajte potpunu inačicu Izjave o zaštiti privatnosti na mreži tvrtke Cisco.

Posljednje ažuriranje: travnja 2018.

Izjava o zaštiti privatnosti

Potpuna inačicaKako nam se obratiti

E-pošta: privacy@cisco.com

Pošta: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 SAD