Onko sinulla tili?

 •   Mukautettu sisältö
 •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Ciscon verkkotietosuojalausunnon yhteenveto

Luotettavuus ja läpinäkyvyys

Cisco on sitoutunut suojaamaan asiakkaitaan, tuotteitaan ja yhtiötään. Uskomme luottamuksen rakentamiseen ja ylläpitämiseen, riskien pienentämiseen ja yksinkertaisesti sen tekemiseen, mikä on oikein.

Ciscon verkkotietosuojalausunto ja tämä yhteenveto ovat voimassa Ciscon verkkosivustoilla ja kumppaniemme sivustoilla, joilla on linkki lausuntoon.

Cisco kunnioittaa henkilökohtaisten tietojesi luottamuksellisuutta ja on sitoutunut suojaamaan niitä. Tietosuojalausuntomme ovat nykyisten maailmanlaajuisten henkilökohtaisten tietojen käsittelyä, niistä tiedottamista ja tietojen käyttöön, käsittelyyn ja suojaukseen liittyviä valinnanmahdollisuuksia sekä tietojen suojausta, jakamista ja valvontaa säätelevien periaatteiden ja standardien mukaisia. Seuraavassa on tärkeimpiä osia verkkotietosuojalausunnostamme.

Henkilökohtaiset tiedot

 • Keräämme henkilökohtaisia tietojasi monista eri syistä, kuten tilaustesi käsittelemistä, tilaamasi uutiskirjeen toimittamista, markkinointiviestinnän lähettämistä, käyttökokemuksesi yksilöimistä tai työhakemuksesi käsittelemistä varten.
 • Kun keräämme henkilökohtaisia tietojasi, ilmoitamme, mitä tarkoitusta varten niitä kerätään. Säilytämme henkilökohtaiset tietosi sitä tarkoitusta varten, jota varten ne on kerätty, tai niin kuin sovellettava lainsäädäntö tai oikeutettu peruste sitä edellyttää.
 • Voimme yhdistää sinulta keräämiämme tietoja muista lähteistä saatuihin tietoihin. Se auttaa meitä parantamaan kokonaistarkkuuttamme ja tietojen täydellisyyttä sekä yksilöimään viestintämme kanssasi tehokkaasti.
 • Voimme lisäksi kerätä verkkosivustojemme käyttöösi liittyviä tietoja käyttämällä erilaisia tekniikoita, kuten evästeitä.

Tiedottaminen ja tietojen käyttöön liittyvät valinnanmahdollisuutesi

 • Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Emme käytä tietoja muuhun tarkoituksen ilman sinun lupaasi.
 • Pyydämme luvan, ennen kuin jaamme henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille mistään muusta syystä kuin millä perusteella olet ne antanut tai kuin verkkotietosuojalausunnossamme on määritetty.
 • Voit estää verkkosivustojemme käyttöösi liittyvien tietojen keräämisen poistamalla evästeet käytöstä selaimessasi.

Tietojen käsittely ja paikkansapitävyys

 • Voit päivittää henkilökohtaisten tietojesi käsittely- ja viestintävalintojasi kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen privacy@cisco.com tai käyttämällä yksittäisen tuotteen tai palvelun verkkosivustoa.

Tietojen suojaus

 • Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilökohtaiset tietosi luvattomalta käytöltä ja paljastamiselta.

Tietojen jakaminen

 • Olemme maailmanlaajuinen organisaatio, joten voimme siirtää henkilökohtaisia tietojasi Yhdysvaltojen Ciscolle, muille maailmanlaajuisille Cisco-tytäryhtiöille tai edustajinamme toimiville kolmansille osapuolille asuinmaasi ulkopuolisiin maihin, joiden tietosuojastandardit voi olla omasta kotimaastasi poikkeavat.
 • Emme siirrä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, jotka eivät sitoudu suojaamaan tietoja yhtä tehokkaasti kuin me.

Tärkeät tiedot

 • Emme noudata tietosuojakäytäntöjä ja tietojen suojauskäytäntöjä pelkästään lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi vaan, koska haluamme olla luotettavia ja toimia luotettavasti.
 • Cisco on saanut aiemmin Yhdysvaltojen ja EU:n sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisten tiedonsiirtojen Safe Harbor -sertifioinnit. Näillä Yhdysvaltain kauppaministeriön (Department of Commerce) määrittämällä sertifioinneilla säädellään Euroopan Unionin jäsenmaista ja Sveitsistä peräisin olevien henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä. Cisco valvoo EU-lainsäädännön toteutumista kuitenkin myös muulla tavoin kuin Safe Harbor -sertitiointeja noudattamalla. Cisco on sertifioinut noudattavansa Safe Harbor -tietosuojakäytäntöjen tiedottamiseen ja valinnanmahdollisuuksiin sekä tietojen eteenpäin siirtoon, tietoturvaan, eheyteen, käyttöön ja valvontaan liittyviä periaatteita. EU tuomioistuimen 6.10.2015 antamaa Safe Harbor -järjestelmän voimassaoloa koskevan päätöksen ja kehittyvän lainsäädännön johdosta Cisco voi osallistua myös muihin viranomaistahojen järjestämiin ohjelmiin.
 • Ciscon sitovat rekisterinpitäjän yrityssäännöt (Binding Corporate Rules – Controller, CBR-C) määrittävä riittävän suojan mailmaanlaajuisesti siirrettäville eurooppalaisille henkilötiedoille.

Viitteet

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme on Ciscon verkkotietosuojalausunnon täysversiossa.

Päivitetty viimeksi: huhtikuuta 2018.

Tietosuoja

Täysi versioOta yhteyttä meihin

Sähköpostiosoite: privacy@cisco.com

Postiosoite: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134, USA