Onko sinulla tili?

 •   Mukautettu sisältö
 •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Ciscon verkkotietosuojalausunto – odottaa julkaisua

Seuraava Ciscon tietosuojalausunto julkaistaan 27.6.2016.

Cisco Systems, Inc. ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä yhteisesti "Cisco") sitoutuvat suojelemaan yksityisyyttäsi ja varmistamaan, että verkkosivustojemme sekä tuotteidemme ja palvelujemme (jäljempänä yhteisesti "Ratkaisu" tai "Ratkaisut") käyttökokemuksesi on myönteinen. Tämä tietosuojalausunto määrittää, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi. Tietosuojalausuntoa sovelletaan kaikilla Ciscon verkkosivustoilla, joissa on linkki siihen. Henkilökohtaisiin tietoihin liittyvistä käytännöistämme voidaan antaa lisätietoja oikealla olevissa lisäosissa tai tietojen keräämisen yhteydessä annettavissa tiedotteissa. Tietyillä Ciscon verkkosivustoilla on omat tietosuojalausuntonsa, jotka määrittävät, miten kyseisillä sivustoilla käsitellään henkilökohtaisia tietoja. Mikäli tietojen keräämisen yhteydessä näytetty tiedote tai verkkosivustokohtainen tietosuojalausunto on ristiriidassa tämän tietosuojalausunnon kanssa, kyseinen tiedote tai toinen tietosuojalausunto katsotaan ensisijaiseksi.

Henkilökohtaisten tietojesi kerääminen

Voimme kerätä sinusta tietoja, jotka saattavat sisältää henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät verkkosivustojamme tai olet muutoin yhteydessä meihin. "Henkilökohtaisilla tiedoilla" tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi tai maksukorttisi numero. Jos yhdistämme henkilökohtaisiin tietoihisi muita tietoja, käsittelemme myös näitä tietoja henkilökohtaisina tietoina. Keräämme henkilökohtaisia tietoja myös luotetuilta kolmansilta osapuolilta ja käytämme kolmansia osapuolia apuna henkilökohtaisten tietojen keräämisessä.

Henkilökohtaisia tietoja kerätään monista eri syistä. Niitä ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Tilauksesi käsitteleminen.
 • Tilaamasi uutiskirjeen toimittaminen.
 • Markkinointiviestinnän lähettäminen.
 • Tilin luominen.
 • Tiettyjen Ratkaisujemme toimintojen käyttäminen.
 • Käyttökokemuksesi mukauttaminen.
 • Asiakaspalvelun tarjoaminen.
 • Työhakemuksen käsitteleminen.
 • Tietojen kerääminen suorittamasi tietokonepohjaisen sertifiointitestin aikana.

Cisco ja käyttämämme kolmannet osapuolet voivat yhdistää sinulta ja verkkosivustoiltamme keräämiämme tietoja muista lähteistä saatuihin tietoihin. Se auttaa meitä parantamaan kokonaistarkkuuttamme ja tietojen täydellisyyttä sekä yksilöimään viestintämme kanssasi tehokkaasti.

Jos annat Ciscolle kolmannen osapuolen henkilökohtaisia tietoja (kuten tämän nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron), sinulla on oltava kyseisen kolmannen osapuolen lupa näiden tietojen luovuttamiseen. Tällainen tietojen luovutustilanne voi olla esimerkiksi viiteaineiston välittäminen ystävälle tai suosittelijoiden ilmoittaminen työhakemuksessa.

Joissakin tapauksissa Cisco voi kerätä tietoja automaattisesti evästeitä, verkkolokeja, verkkojäljitteitä ja muita vastaavia sovelluksia käyttämällä. Näitä tietoja käytetään verkkosivuston käytettävyyden, suorituskyvyn ja tehokkuuden selvittämiseen ja parantamiseen sekä sisällön tai tarjousten räätälöimiseen sinua varten. Lisätietoja on jäljempänä osiossa "Evästeet ja muut verkkotekniikat".

Palaa alkuun

Henkilökohtaisten tietojesi käyttäminen

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi liiketoimintamme hoitamiseen, Ratkaisujemme toimittamiseen, kehittämiseen ja mukauttamiseen, liiketoimintaamme liittyvien markkinointiviestien ja muiden viestinnän lähettämiseen sekä muihin sovellettavan lainsäädännön sallimiin oikeutettuihin tarkoituksiin. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Pyytämäsi Ratkaisun toimittamiseen.
 • Ratkaisujemme ja verkkokokemuksesi kehittämiseen ja niiden tukipalvelujen antamiseen.
 • Verkkosivustojen uutiskirjeiden ja muun viestinnän yksilöimiseen.
 • Sertifiointikokeidesi järjestämiseen ja käsittelemiseen.
 • Viestinnän (kuten markkinointiviestien tai asiakastyytyväisyyskyselyjen) lähettämiseen sinulle joko suoraan Ciscolta tai kumppaneiltamme.

Voit muuttaa viestinnän vastaanottoasetuksia milloin tahansa halutessasi. Lisätietoja on jäljempänä osiossa "Vaihtoehtosi ja viestintäasetusten valitseminen".

Palaa alkuun

Henkilökohtaisten tietojesi tarkkuus ja tietojen tarkistaminen

Tarvitsemme apuasi, jotta voimme olla varmoja henkilökohtaisten tietojesi tarkkuudesta ja ajantasaisuudesta. Kun haluat päivittää henkilökohtaisia tietojasi ja viestintäasetuksiasi, ota meihin yhteyttä. Lisäksi sinulla on oikeus tarkistaa ja muuttaa henkilökohtaisia tietojasi ja sinulle voidaan tarjota mahdollisuus tehdä se verkossa. Sähköpostiosoite tähän liittyviä yhteydenottoja varten on

 • Cisco.com – Voit tarkistaa profiilisia ja päivittää sitä käyttämällä Ciscon profiilinhallintatyökalua. Vaihtoehtoisesti voit tehdä päivityksiä tai pyytää poistamaan verkkosivustoprofiilisi käytöstä lähettämällä sähköpostia verkkotukitiimillemme.
 • Webex.com – Voit tarkistaa profiilisia ja päivittää sitä käyttämällä käyttäjien verkkotyökaluamme. Vaihtoehtoisesti voit tehdä päivityksiä tai pyytää poistamaan verkkosivustoprofiilisi käytöstä lähettämällä sähköpostia tietosuojatiimillemme.

Pyrimme vilpittömin mielin toteuttamaan kaikki kohtuulliset pyynnöt tietojen tarkistamisesta ja epätarkkojen tietojen korjaamisesta. Vastaamme tietojen tarkistuspyyntöihin 30 päivän kuluessa.

Osaa Cisco-yhtiöistä voidaan ajoittain luokitella rekisterinpitäjiksi. Kun Cisco-yhtiö toimii rekisterinpitäjänä, voit käyttää oikeuttasi tehdä sovellettavien tietosuojalakien mukaisia tarkistus-, korjaus- ja poistopyyntöjää suoraan kyseiselle Cisco-yhtiölle.

Palaa alkuun

Vaihtoehtosi ja viestintäasetusten valitseminen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vastaanottaa erilaisia Ratkaisujamme täydentäviä tietoja. Voit hallita tällaisen viestinnän vastaanottoasetuksia seuraavilla tavoilla:

 • Voit peruuttaa yksittäisen postituksen seuraamalla meiltä saamissasi mainossähköpostiviestissä olevia ohjeita.
 • Voit lähettää meille pyynnön joko sähköpostitse tai seuraavaan postiosoitteeseen: Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Ilmoita pyynnössäsi nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tiedot aineistosta, jota et halua enää vastaanottaa.

Tätä valinnanmahdollisuutta ei tarjota sellaisen pakollisen palveluviestinnän lopettamiseen, joka katsotaan välttämättömäksi osaksi tiettyjä Ratkaisuja ja jota voit saada säännöllisesti ellet peruuta Ratkaisua sen ehtojen mukaisesti. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi Ciscon liikekumppaneille tai toimittajille, jotta nämä voivat lähettää tietoja sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Voit estää tällaisen tietojen jakamisen kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten napsauttamalla tästä.

Verkkosivustojemme käyttäminen tai henkilökohtaisten tietojesi antaminen meille on osoitus siitä, että suostut vastaanottamaan meiltä sähköisiä viestejä verkkosivustojemme käyttöösi liittyvistä tietosuoja-, yksityisyys- ja hallintaongelmista. Jos saamme tietoomme, että tietosuojajärjestelmäämme on murtauduttu, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle sähköisesti joko tiedottamalla asiasta verkkosivustoillamme tai lähettämällä sinulle sähköpostiviestin. Sinulla on lainsäädäntöön perustuva oikeus vastaanottaa tämä ilmoitus kirjallisena. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi tietosuojamurtoilmoitusten lähettämiseen sähköisesti, ilmoita siitä meille.

Palaa alkuun

Henkilökohtaisten tietojesi jakaminen

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi, kun liiketoimintamme hoitaminen, Ratkaisujemme toimittaminen, kehittäminen ja mukauttaminen, liiketoimintaamme liittyvien markkinointiviestien ja muiden viestinnän lähettäminen tai muut sovellettavan lainsäädännön sallimat oikeutetut tarkoitukset sitä edellyttävät. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi seuraaville tahoille ja seuraavilla tavoilla:

 • Sisäisesti Ciscon tai sen maailmanlaajuisten tytäryhtiöiden kesken tietojen käsittely- tai tallennustarkoituksessa.
 • Ciscon liikekumppaneille tai toimittajille, jotta nämä voivat antaa sinulle tietoja tuotteistaan tai palveluistaan. Voit estää Ciscoa jakamasta tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten napsauttamalla tästä.
 • Liikekumppaneille, palveluntoimittajille, valtuutetuille kolmansien osapuolten edustajille tai alihankkijoille, jotta voimme toteuttaa pyydetyn palvelun tai kaupan. Joitakin esimerkkejä tällaisesta tietojen jakamisen perusteista ovat esimerkiksi tilausten ja luottokorttitapahtumien käsitteleminen, verkkosivustojen ylläpitotoimet, seminaarirekisteröinnin hoitaminen, myyntiin tai sen jälkitukeen liittyvät toimet tai asiakastuen järjestäminen.
 • Fuusioiden, yritysresurssien myynnin, yhdistymisten tai uudelleenjärjestelyjen, rahoituksen hakemisen tai koko liiketoimintamme tai sen osien toiselle yritykselle myynnin yhteydessä.
 • Oikeutetuille tahoille näiden tekemän tiedonantopyynnön perusteella, kun tietojen jakaminen on näkemyksemme mukaan lainsäädännön, säädösten tai oikeusprosessien vaatimusten mukaista tai niiden edellyttämää.
 • Lainvalvontaviranomaisille, muille viranomaisille tai muille kolmansille osapuolille, kun Ciscon, sen liikekumppanien, sinun tai muiden etujen, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen tai sovellettava lainsäädäntö sitä edellyttää.
 • Koostetussa tai nimettömässä muodossa, jonka perusteella henkilöllisyyttäsi ei voida selvittää.
 • Muulla ilmoittamallamme tavalla, johon annat suostumuksesi.

Palaa alkuun

Henkilökohtaisten tietojesi tietoturva

Pyrimme suojaamaan antamasi henkilökohtaiset tiedot ja käsittelemme niitä tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Cisco käyttää fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä menetelmiä apuna henkilökohtaisten tietojesi suojaamisessa luvattomalta käytöltä, käsittelyltä ja paljastamiselta. Edellytämme myös toimittajiemme suojaamaan tällaiset tiedot luvattomalta käytöltä, käsittelyltä ja paljastamiselta. Internet ei kuitenkaan voi koskaan olla täysin suojattu, joten emme voi täysin varmistaa emmekä taata antamiesi henkilökohtaisten tietojen tietoturvaa.

Palaa alkuun

Henkilökohtaisten tietojesi säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin käyttötarkoitus, jota varten tiedot on kerätty, sitä edellyttää. Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin tietojen keräämisen tarkoitus sitä edellyttää.

Evästeet ja muut verkkotekniikat

Kuten monet muutkin verkkosivustot, Cisco käyttää automaattisia tiedonkeruutyökaluja, kuten evästeitä, upotettuja verkkolinkkejä ja verkkojäljitteitä. Näillä työkaluilla kerätään tiettyjä perustietoja, joita selaimesi välittää verkkosivustollemme, kuten tieto selaimesi tyypistä ja sen sivuston osoite, jolta siirryit verkkosivustollemme. Niillä voidaan kerätä myös seuraavat tiedot:

 • IP-osoitteesi. Tämä on numero, joka tietokoneellesi annetaan automaattisesti Internetiä käyttäessäsi. Sen avulla verkkopalvelimet paikallistavat ja tunnistavat tietokoneesi. Internet-palveluntarjoajasi tai TCP/IP-verkkosi tietojärjestelmät osoittavat tämän yksilöllisen osoitteen tietokoneellesi.
 • Siirtymisketjusi. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi sitä, mitä sivuja tarkastelet ja mitä linkkejä napsautat.

Nämä työkalut helpottavat ja tehostavat verkkosivustojemme käyttöäsi sekä auttavat meitä mukauttamaan sivuston käyttökokemuksen sinua varten ja tunnistamaan sinut seuraavilla käyttökerroillasi. Lisätietoja käyttämistämme automaattisista tiedonkeruutyökaluista, kuten evästeistä ja widgeteistä, sekä näiden työkalujen liittyvistä valinnanmahdollisuuksistasi on evästekäytännössämme.

Verkkosivustoillamme käytetään widget-ohjelmia. Ne ovat sivustollamme suoritettavia vuorovaikutteisia pienoisohjelmia, jotka näyttävät sivustollamme toisten yritysten palveluja (kuten uutisia, mielipiteitä, musiikkia tai muuta sisältöä). Widget-ohjelmien kautta voidaan kerätä henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi. Widget-ohjelmien oikea toiminta voi edellyttää evästeiden käyttämistä. Tällaisten widget-ohjelmien tiedonkeruuseen sovelletaan ohjelman luoneen yrityksen tietosuojakäytäntöjä. Widget-ohjelmissamme voidaan käyttää tärkeiden yhteystietojen toimintoa, jonka avulla voit lähettää sähköpostiviestejä yhteystiedoissasi oleville käyttäjille. Sitä käyttäessäsi etsimme pyynnöstäsi osoitekirjastasi sähköpostiosoitteet ja tuomme ne verkkosivustollemme.

Joissakin verkkoselaimissa on käytettävissä jäljityksen estotoiminto, joka ilmoittaa käyttämillesi verkkosivustoille, ettet halua sivuston seuraavan toimintaasi verkossa. Tämä toiminto ei ole sama kuin evästeiden estäminen tai poistaminen, koska jäljityksen estotoimintoa käyttävät selaimet voivat hyväksyä evästeiden käytön. Alalle ei ole vielä vakiintunut käytäntöä siitä, miten yritysten tulisi käsitellä tällaiset jäljityksen estopyynnöt, mutta sellainen voidaan kehittää tulevaisuudessa. Cisco ei vastaa jäljityksen estopyyntöihin tällä hetkellä. Jos tämä muuttuu tulevaisuudessa, siitä ilmoitetaan tässä tietosuojalausunnossa. Lisätietoja "jäljityksen estotoiminnosta".

Palaa alkuun

Linkitetyt verkkosivustot

Sivustoillamme on linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin ja palveluihin, joita emme hallitse ja joissa tämä tietosuojalausunto ei ole voimassa. Suosittelemme lukemaan tällaisten (ja kaikkien muiden käyttämiesi) verkkosivustojen tietosuojalausunnot.

Palaa alkuun

Keskusteluryhmät ja -huoneet

Jos otat osaa Ciscon verkkosivustolla olevassa keskusteluryhmässä tai -huoneessa käytävään keskusteluun, ota huomioon, että siinä antamasi tiedot ovat laajasti muiden käyttäjien käytettävissä ja niitä voidaan käyttää viestien lähettämiseen sinulle pyytämättä ja muihin käyttötarkoituksiin, joita Cisco tai sinä ei voi hallita. Huomaa myös, että yksittäisissä keskusteluryhmissä ja -huoneissa voi olla voimassa lisäsääntöjä ja -ehtoja. Cisco ei ole vastuussa näillä foorumeilla antamistasi henkilökohtaisista tiedoista tai muista tiedoista.

Palaa alkuun

Lasten tietoturva

Cisco suosittelee vanhempia ja huoltajia valvomaan lasten toimintaa verkossa aktiivisesti. Cisco ei tarkoituksellisesti kerää lasten henkilökohtaisia tietoja ilman vanhemman tai huoltajan asianmukaista suostumusta. Jos epäilet meidän keränneen henkilökohtaisia tietoja kotimaasi lainsäädännön mukaan ala-ikäiseltä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -osiossa kuvatulla tavalla, niin tutkimme asian ja ratkaisemme sen pikaisesti.

Palaa alkuun

Suostumus henkilökohtaisten tietojen siirtämiseen, käsittelemiseen ja tallentamiseen

Cisco on maailmanlaajuinen organisaatio, joten voimme siirtää henkilökohtaisia tietojasi Yhdysvaltojen Ciscolle, muille maailmanlaajuisille Cisco-tytäryhtiöille tai kolmansille osapuolille ja liikekumppaneillemme edellä kuvatuilla tavoilla. Käyttämällä verkkosivustojamme ja Ratkaisujamme tai antamalla meille henkilökohtaisia tietojasi annat samalla Ciscolle luvan siirtää, käsitellä ja tallentaa tietojasi myös asuinmaasi ulkopuolisissa maissa, joiden tietosuojastandardit voi olla omasta kotimaastasi poikkeavat.

Cisco suojaa henkilökohtaisten tietojen maailmanlaajuisen siirron monin eri tavoin. Cisco on saanut aiemmin Yhdysvaltojen ja EU:n sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisten tiedonsiirtojen Safe Harbor -sertifioinnit. Näillä Yhdysvaltain kauppaministeriön (Department of Commerce) määrittämällä sertifioinneilla säädellään Euroopan Unionin jäsenmaista ja Sveitsistä peräisin olevien henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä. Cisco valvoo EU-lainsäädännön toteutumista kuitenkin myös muulla tavoin kuin Safe Harbor -sertitiointeja noudattamalla. Cisco on sertifioinut noudattavansa Safe Harbor -tietosuojakäytäntöjen tiedottamiseen ja valinnanmahdollisuuksiin sekä tietojen eteenpäin siirtoon, tietoturvaan, eheyteen, käyttöön ja valvontaan liittyviä periaatteita. Lisätietoja Safe Harbor -ohjelmasta ja Ciscon sertifioinneista on Safe Harbor -sivustossa http://www.export.gov/safeharbor/. EU tuomioistuimen 6.10.2015 antamaa Safe Harbor -järjestelmän voimassaoloa koskevan päätöksen ja kehittyvän lainsäädännön johdosta Cisco voi osallistua myös muihin viranomaistahojen järjestämiin ohjelmiin.

Palaa alkuun

Kalifornian tietosuojaoikeudet

Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion lain (Civil Code § 1798.83) perusteella Kalifornian osavaltion asukkailla on oikeus pyytää Kaliforniassa liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä toimittamaan luettelo kaikista kolmansista osapuolista, joille yritys on paljastanut henkilön henkilökohtaiset tiedot suoramarkkinointitarkoitusta varten edeltävän vuoden aikana. Laki edellyttää lisäksi yrityksiä, joilla on tietosuojakäytäntö, joko tarjoamaan mahdollisuus valita, haluaako henkilö osallistua henkilökohtaisten tietojen luovuttamiseen kolmansille osapuolille (kuten mainostajille) markkinointitarkoituksia varten vai estää tämän, tai tiedottamaan siitä, miten lainsäädännön vaatimaa luovutustietojen paljastusoikeutta voi käyttää.

Cisco täyttää edellisen vaihtoehdon vaatimukset. Ciscolla on kattava tietosuojalausunto ja Cisco tarjoaa sinulle mahdollisuuden estää tai sallia henkilökohtaisten tietojesi luovuttaminen kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten. Tämän johdosta Cisco ei ole velvollinen ylläpitämään tai toimittamaan luetteloa kolmansista osapuolista, joille se on jakanut henkilökohtaisia tietoja markkinointikäyttöä varten edellisen vuoden aikana.

Jos asut Kaliforniassa ja haluat tietoja siitä, miten voit käyttää tietojen kolmansille osapuolille jakamiseen liittyviä valinnanmahdollisuuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Palaa alkuun

Ota yhteyttä meihin

Arvostamme mielipiteitäsi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä tietosuojalausunnostamme, voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia tietosuojatiimillemme.

Palaa alkuun

Tämän Ciscon tietosuojalausunnon päivitykset

Tätä tietosuojalausuntoa voidaan päivittää ajoittain. Jos muutamme tietosuojalausuntoamme, julkaisemme päivitetyn version täällä. Päivitetyn version tunnistaa ilmoitetusta muokkauspäivämäärästä. Suosittelemme, että käyt näillä sivuilla säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Jos teemme tietosuojalausuntoomme olennaisia muutoksia, voimme lisäksi ilmoittaa niistä muilla tavoin ennen muutosten voimaan tulemista. Voimme esimerkiksi tiedottaa muutoksista verkkosivustoillamme tai lähettämällä sinulle ilmoituksen. Verkkosivustomme käytön jatkaminen muutosten voimaantulon jälkeen on osoitus siitä, että hyväksyt tehdyt muutokset ja sitoudut noudattamaan niitä.

Ciscon tietosuojalausunnon viimeisin muokattu versio on julkaistu 31.3.2016

Jos haluat lukea tietosuojalausunnon aiemman version, napsauta tätä.