Soluția totală Cisco TelePresence

În calitate de lider în domeniul comunicațiilor, compania Cisco are capacitatea de a valorifica forța colaborării video pentru furnizarea celor mai calitative experiențe de comunicare, a celui mai extins portofoliu de soluții și a unei scalabilități fără precedent.

Experiențe intuitive pentru utilizatori

Experiențe intuitive pentru utilizatori

Cisco furnizează soluții simplu de utilizat pentru experiențe calitative și convingătoare ale utilizatorilor, care asigură rate sporite de adoptare a tehnologiilor moderne de comunicații pentru accelerarea impactului comercial. Cisco se implică în asigurarea de experiențe de comunicare naturale prin facilitarea unor apeluri de calitate și a unor experiențe intuitive și convingătoare ale utilizatorilor la nivelul întregului portofoliu de produse, care include design industrial de înaltă calitate, precum Cisco TelePresence Touch, și caracteristici avansate, precum One-Button-To-Push. Integrarea într-o soluție completă pentru colaborare sporește și mai mult forța experiențelor de colaborare.

Teleprezență pentru fiecare - oriunde

Teleprezență pentru fiecare - oriunde

Cisco oferă o gamă largă de echipamente terminale, modele de implementare și soluții de interoperabilitate pentru transformarea în realitate a teleprezenței pentru fiecare, indiferent de locație. Cisco oferă numeroase tipuri de experiențe de colaborare - de la experiențe video dedicate și convingătoare pentru întruniri și soluții multifuncționale până la telefoane cu capabilități video și aplicații-client pentru teleprezență personală. Cisco furnizează modele de implementare flexibile pentru adecvarea la cerințele bugetare specifice și scalarea implementării. Aceste modele se bazează pe conectivitate deschisă și bazată pe standarde, care extinde acoperirea apelurilor video utilizând orice tip de dispozitiv la colegi, parteneri și clienți. De asemenea, aceste modele flexibile asigură protejarea investițiilor și flexibilitatea necesară extinderii implementării existente.

Scalare simplă, administrare facilă și rentabilitate maximă a capitalului investit

Scalare simplă, administrare facilă și rentabilitate maximă a capitalului investit

Odată cu extinderea utilizării teleprezenței la nivelul organizației și între organizații, puteți extinde investițiile având certitudinea că soluțiile Cisco pot fi scalate în ritmul dorit și contribuie la maximizarea rentabilității capitalului investit. Abordarea arhitecturală unitară simplifică gestionarea investițiilor și facilitează extinderea în condiții de neîntreruptibilitate funcțională. În plus, investițiile pe care le face Cisco în tehnologiile pentru comunicații video și colaborare sunt neegalate: centre de cercetare&și dezvoltare în întreaga lume, asistență permanentă și mii de servicii pentru stimularea inovării și sporirea vitezei de reacție la cerințele de afaceri ale clienților.