Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

REȚEAUA. INTUITIVĂ.

Noua eră a rețelisticii.

Ce înseamnă pentru tine?

Este rețeaua care anticipează și răspunde mai rapid ca oricând, transformând intenția de business în rezultate concrete. Inspirată de context, noua rețea Cisco învață, se adaptează și protejează constant. Acum poți aloca mai puține resurse pentru mentenanță și te poți concentra pe inovație.

 

Context

Nu doar datele sunt importante, ci și contextul care le înconjoară – cine, ce, când, unde și cum.

Intenție

Trecerea de la procese tradiționale dificile la automatizarea intențiilor de utilizare, ceea ce face posibilă gestionarea a milioane de dispozitive în câteva minute.

Intuiție

Noua rețea asigură procese de tip machine-learning integrate, exploatând aceste date pentru a oferi informații predictive și care pot fi utilizate imediat.

REȚEAUA. INTUITIVĂ. Construită pe tehnologia Cisco DNA

Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA) livrează servicii care transformă datele de trafic în informații acționabile. Astfel, deciziile de business sunt luate mai rapid, riscul asociat cu amenințările de securitate scade, iar managementul dispozitivelor conectate și al serviciilor devine mai facil.

Descoperă componentele Cisco DNA din diagrama noastră interactivă.

Built on Cisco DNA Cisco ONE Software Cisco DNA Software Capabilities NEW: Cisco DNA Center Cisco DNA Virtualization NEW: Software-Defined Access NEW: Cisco DNA Analytics and Assurance NEW: Cisco DNA Center C l ou d S e r v i c e M a na g e m e n t NEW: Software-Defined Access A u t o m a t i o n NEW: Cisco DNA Analytics and Assurance A n a l y t i cs Cisco DNA Virtualization V i r t ua l i z a t i o n NEW: Catalyst 9000 Switches NEW: Catalyst 9000 Switches Cisco DNA-Ready Physical and Virtual Infrastructure NEW: Network Security with Encrypted Traffic Analytics NEW: Network Security with Encrypted Traffic Analytics S e c u r i t y

Soluțiile cu adevărat importante pentru organizația ta

Automatizează-ți rețeaua

Furnizează agilitate și scalabilitate business-ului prin automatizarea unei politici la nivelul întregii rețele de acces.

Costuri WAN mai mici

Cheltuieli operaționale reduse fără a compromite performanța, securitatea sau fiabilitatea.

Anticipează performanța

Creșterea productivității și timpului de soluționare a problemelor cu ajutorul proceselor de tip machine-learning pentru a oferi informații acționabile.

Detectează și diminuează amenințările

Identificarea amenințărilor și vulnerabilităților la nivelul propriei rețele, inclusiv la nivelul traficului criptat (Encrypted Traffic Analytics).

Ai nevoie de un nou tip de rețea

Află mai multe din Raportul IDC

Descoperă cum organizațiile adoptă strategiile digitale pentru a crește eficiența și veniturile.

Zero compromisuri

Nu toate rețelele sunt la fel. Descoperă avantajul competitiv oferit de Cisco.

Descoperă potențialul

Află, în doar 5 minute, care sunt noutățile în domeniul rețelisticii.

Transformă industriile. Rețeaua. Intuitivă.

SD-Access a transformat modul în care departamentul IT poate aproviziona în siguranță și de la distanță navele de croazieră în întreaga lume."

Eric Latta, Solutions Architect, NASA

"Cisco Catalyst 9000 împreună cu IOS XE reprezintă o combinație puternică între automatizare, simplitate și analiza informațiilor, oferind departamentului de IT opțiunea de scalare ușoară a business-ului la pătrunderea pe noi piețe."

Gary Price, Network Engineering Manager, SAP Concur

„SD-Access a transformat modul în care departamentul IT poate aproviziona în siguranță și de la distanță navele de croazieră în întreaga lume.”

Michael Giresi, Chief Information Officer, Royal Caribbean Cruises

Cum poți începe

Evaluează-ți gradul de pregătire

Compară gradul de pregătire al propriei rețele digitale cu cel al partenerilor și obține raportul personalizat.

Selectează tipul de software

Obține accesul la cele mai noi inovații, actualizări și upgrade-uri pentru rețeaua proprie cu ajutorul software-ului Cisco ONE.

Economisește cu ofertele Cisco DNA

Simplifică procedura de actualizare a rețelei și profită de promoțiile Cisco DNA pentru Secure Access. WAN și Perimeter.

Produse recomandate

Alege soluțiile de rețelistică fizice sau virtuale și profită de întreaga paletă de avantaje Cisco DNA.
Oferim și soluții de rețelistică pentru cloud Cisco Meraki.

Rutere

Gasește ruter-ul potrivit pentru orice tip și mărime a rețelei. Ruterele Cisco DNA-ready sunt pregătite pentru orice aplicație, oricând.

Switch-uri

Switch-urile pentru rețea îți oferă o fundație solidă pentru rețeaua Cisco DNA-ready, care este simplă, automatizată și securizată.

Wireless

Explorează access point-urile și controller-ele wireless Cisco DNA-ready destinate tuturor tipurilor de implementări.

Securitatea rețelei

Detectează și diminuează riscul asociat cu amenințările cu ajutorul unei soluții de securitate simplă, deschisă și automatizată, încorporată la nivelul rețelei.

Imbunătățește-ți rezultatele cu ajutorul serviciilor noastre

Creează un plan strategic pentru tehnologie, oameni și procese. Abordează zone cheie pe toate durata procesului de transformare a rețelei.

Accelerează procesul și minimizează întârzierile folosind tehnici demonstrate, instrumente automate și cele mai bune practici în abordare. 

Descoperă informațiile care îți oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a implementa și administra soluțiile Cisco DNA. 

Rezolvă problemele legate de soluții cu 43% mai rapid față de opțiunea care include numai suport tehinc pentru produs. 

Conectează-te

Citește mai multe

Cele mai noi știri și opinii de la echipa Cisco.

Ascută noutățile

Descoperă opiniile lui Justin Woolen și a invitaților săi în seriile noastre podcast. Știri, păreri și perspective într-un format accesibil.

 

Fă cunoștință cu experții locali

 

Citește blogul Cisco România

Pentru parteneri

Esti un partener Cisco?   Loghează-te pentru resurse adiționale.

Cauți o soluție de la un partener Cisco? Conectează-te în ecosistemul pentru parteneri.!