Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Soluții pentru centre de date

Depășiți provocările folosind tehnologia potrivită
Aflați cum vă poate ajuta Cisco

Simplitate operațională

Provocarea

Timpul necesar adăugării de resurse suplimentare (procesare, stocare, conectivitate) în centrul dumneavoastră de date este foarte lung, iar procedurile operaționale presupun interfațarea între echipe diferite, deci timpi de așteptare neproductivi.

Soluția

Cisco HyperFlex îmbină într-o singură platformă hardware și software toate resursele de care aveți nevoie (procesare, stocare, rețea și nivel de virtualizare) și vă permite să puneți la dispoziția consumatorilor de servicii IT, în 35 de minute, mașini virtuale pregătite pentru a rula aplicațiile importante ale organizației dumneavoastră.

Protecția datelor

Provocarea

Într-o epocă în care totul se întâmplă online, datele companiei dumneavoastră sunt cea mai de preț resursă pe care o dețineti. Este esențial ca aceste date să fie protejate în eventualitatea unui dezastru.

Soluția

Sistemele Cisco S3260 sunt sisteme server orientate către stocarea datelor care vă permit să obțineti un cost/TB de date stocate mai bun decât costul stocării unui volum similar de date într-un cloud public.

Modernizarea rețelei

Provocarea

Cum putem să ne dezvoltăm rețeaua din centrul de date astăzi, dar să fim pregătiți să adoptăm noile standarde sau tehnologii care vor apărea în următorii ani?

Soluția

Folosind switch-urile pentru centre de date Cisco Nexus 9300 veți putea să integrați cea mai nouă tehnologie Cisco cu tehnologiile deja existente în centrul de date și in acelasi timp să fiți pregătiți pentru un viitor software-defined.

Vizibilitate

Provocarea

Există o preocupare continuă a organizațiilor de a înțelege ce se întâmplă în centrul de date al companiei, precum și de a securiza și proteja aceste resurse de accesul neautorizat.

Soluția

Cisco Tetration Analytics îmbină algoritmi de inteligență artificială și analiză predictivă cu sistemele server Cisco UCS într-o platformă hardware și software unică, ce permite analiza traficului din centrele de date la nivelul fiecărui pachet de date transmis și la nivelul fiecărui flux de informații.

Conectați-vă la ecosistemul nostru de parteneri

Faceți cunoștință cu partenerii noștri

Găsiți un partener local Cisco, dotat cu expertiza și resursele de care aveți nevoie ca să reușiți.

Cisco marketplace

Partenerii noștri au soluțiile de care aveți nevoie: cele pe care deja le căutați, dar și cele despre care încă nu știți că există.

Comunitățile Cisco

Partenerii și clienții noștri se întâlnesc aici pentru a discuta și împărtăși experiențe. Luați parte la discuție.

Pentru parteneri

Conectare parteneri

Sunteți partener Cisco? Conectați-vă pentru a avea acces la Cisco Partner Central.

Conectare distribuitori

Sunteți distribuitor Cisco? Conectați-vă pentru a accesa Cisco Distribution Central.

Deveniți partener Cisco

Un parteneriat cu Cisco este un pas important pentru succesul dumneavoastră.