Procedura de cumpărare

Partenerii Cisco vă ajută

Majoritatea clienților colaborează cu un partener Cisco pentru a achiziționa produse Cisco. Pentru a fi certificați de Cisco, partenerii urmează un curs intensiv de instruire, în vederea vânzării produselor Cisco autentice. Partenerii și anumiți clienți care au relații directe de achiziționare utilizează Cisco Commerce pentru cotații, configurare, prețuri și comenzi.

Contează de unde cumpărați

Echipamentele noi sau recondiționate cu certificare Cisco, achiziționate prin intermediul partenerilor Cisco, vă acordă dreptul la asistență de service Cisco, la upgrade-uri, la înlocuiri în garanție, la o licență software validă și la o garanție completă.

Cisco Enterprise Agreement

Noul Cisco Enterprise Agreement îmbină capabilitățile suitei oferite de platforma noastră sub un singur contract, care se poate scala rapid, oferindu-vă un plus de agilitate și de valoare printr-o experiență de achiziționare premium. 

Obțineți estimări la Cisco Commerce

Conectați-vă pentru a vedea opțiunile de cumpărare. Vizualizați estimările salvate (sau oferte și cotații de preț dacă sunteți partener) utilizând Cisco Commerce.