Parteneriate care fac totul posibil

Un parteneriat cu Cisco vă oferă beneficii exclusive, precum specializări, programe de instruire și perfecționare care vă modernizează activitatea și oportunități de a vă transforma capabilitățile și procesul de vânzare.

Profitabilitatea dvs. este obiectivul nostru nr. 1

Valorificați programele și beneficiile pe care le punem la dispoziție exclusiv partenerilor Cisco.

Program pentru parteneri

Un program structurat în mod flexibil, care vă arată cum să le oferiți valoare clienților dvs.

Marketing Velocity

Training pentru modernizarea activităților de marketing, campanii personalizabile și acces la o comunitate digitală de top.

Căi către transformare

Aflați cum Cisco vă poate ajuta să creați soluții care să răspundă necesităților în continuă creștere ale clienților.

Alăturați-vă rețelei de parteneri Cisco

Creați un cont

Faceți primul pas în procesul de înscriere și creați un cont Cisco. Un utilizator înregistrat se poate alătura rețelei de parteneri Cisco.

Înregistrați-vă ca partener Cisco sau asociați-vă contul

Pentru companiile noi

Conectați-vă folosind contul Cisco și înregistrați-vă compania ca partener Cisco pentru a avea acces la conținut exclusiv pentru parteneri.

Pentru persoane fizice

Conectați-vă folosind contul Cisco și asociați contul respectiv cu o companie parteneră Cisco existentă pentru a avea acces la conținut exclusiv pentru parteneri.

Partenerii Cisco oferă rezultate reale

Stadionul viitorului

Companiile de succes nu joacă întotdeauna după reguli. Partenerul Cisco, AmpThink, nu doar joacă jocul, ci îl redefinește – și câștigă.

Deschideți calea pentru ceilalți

Unul dintre primii membri ai Comunității de parteneri afro-americani ai Cisco, TGS, face primii pași deschizând calea pentru alte companii cu proprietari de culoare.

Găsiți un partener

Partenerii colaborează ca să integreze, să construiască, să cumpere și să ofere consultanță clienților lor cu privire la soluții, software și servicii.