Har du en konto?

 •   Tilpasset innhold
 •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Oppsummering av Ciscos erklæring om personvern på nettet

Senter for tillit og innsyn

Cisco forplikter seg til å beskytte både kundene, produktene og selskapet. Vi har tro på å bygge og ivareta tillit, redusere risiko og simpelthen gjøre det rette.

Ciscos personvernerklæring på nettet og dette sammendraget gjelder for Ciscos nettsteder og nettsteder tilhørende våre partnere med koblinger til personvernerklæringen.

Cisco respekterer og er forpliktet til å beskytte personopplysninger. Personvernerklæringen vår gjenspeiler de gjeldende globale prinsippene og standardene i forhold til behandling av personopplysninger – åpenhet, rettferdighet og ansvarlighet. Nedenfor ser du noen av hovedpunktene i personvernerklæringen på nettet. Du kan finne mer informasjon om hvordan Cisco behandler personopplysninger i dataarkene om personvern, tilbudsbeskrivelser eller andre varsler som gis før eller ved tidspunktet for datainnsamlingen.

Personopplysninger

 • Vi samler inn opplysningene dine av en rekke årsaker, blant annet for å kunne behandle bestillingen din, tilrettelegge nettsteder og løsninger og muliggjøre funksjoner på disse, la deg abonnere på nyhetsbrevet vårt, sende deg forretnings- og markedsføringskommunikasjon, skreddersy brukeropplevelsen din og behandle jobbsøknader.
 • Når vi samler inn informasjon fra deg, informerer vi deg om formålet med innsamlingen. Vi beholder informasjonen for å oppfylle de bestemte formålene den ble samlet inn for, for andre legitime formål eller slik det kreves av loven.
 • Vi kan kombinere informasjon vi samler inn om deg, med informasjon fra andre kilder for å sikre at informasjonen vi har, er så nøyaktig og fullstendig som mulig, og for å hjelpe oss forbedre og skreddersy kommunikasjonen og ytelsen vår.
 • Vi kan også innhente informasjon om din bruk av våre nettsteder og nettbaserte løsninger gjennom ulik teknologi, inkludert informasjonskapsler.

Varsler og dine valg når det gjelder databruk

 • Vi vil bruke personopplysningene dine til formålet de ble samlet inn for, og vi bruker dem ikke til andre formål uten å spørre deg om tillatelse først eller uten å ha et juridisk grunnlag for det.
 • Vi ber deg om tillatelse før vi deler dine personopplysninger med tredjeparter for andre formål enn formålene du har godkjent, eller på andre måter som beskrevet i vår fullstendige personvernerklæring på nettet.
 • Se hele personvernerklæringen på nettet for mer informasjon om alternativene dine for hvordan Cisco kan behandle personopplysningene dine eller om bruken av informasjonskapsler eller andre nett-teknologier.

Datatilgang og integritet

 • Hvis du vil oppdatere innstillingene dine for personopplysninger og kommunikasjon, kan du klikke her eller gå til nettstedet for produktet eller tjenesten det gjelder.

Datasikkerhet

 • Vi er forpliktet til å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert bruk og videreformidling.

Videreformidling

 • Som et globalt selskap kan vi overføre personopplysningene dine til Cisco i USA, til Cisco-datterselskaper over hele verden eller til tredjeparter som handler på våre vegne utenfor landet der dataene ble samlet inn. Standardene for personvern i disse landene kan skille seg fra standardene i ditt land.
 • Vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre disse tredjepartene lover å beskytte informasjonen minst like strengt som vi gjør.

Viktig informasjon

 • Rutinene våre for beskyttelse av personopplysninger og personvern er utformet for å samsvare med gjeldende lover rundt i verden og for å oppnå og bevare din tillit til Cisco.
 • Cisco er sertifisert under APECs system for personvernregler mellom land og anerkjennelse av personvern for databehandlere angående behandling personopplysninger og overføring av personopplysninger til/fra APEC-medlemsland. 

  For mer informasjon om omfanget av vår deltakelse, eller for å sende inn en personvernforespørsel gjennom BBB National Programs, vår Accountability Agent, vennligst klikk på det offisielle seglet nedenfor:


  Cisco Systems Inc. confirmation seal
   
  Cisco Systems Inc. confirmation seal
 • I henhold til Ciscos bindende bedriftsregler – behandlingsansvarlig (BCR-C) omfattes overføringer utført av Cisco som kontroller av europeiske personopplysninger i hele verden, av tilstrekkelig beskyttelse.
 • Cisco er også sertifisert og oppfyller rammeverkene EU-US and Swiss-US Privacy Shield som fremsatt av USAs handelsdepartement i forhold til innsamling, bruk og behandling av personopplysninger i EU/EØS, Storbritannia og Sveits. 
 • Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer i forhold til denne personvernerklæringen eller behandlingen av personopplysningene dine, kan du klikke her.
 • Hvis du har uløste bekymringer i forhold til personvern eller data som vi ikke har gitt tilfredsstillende svar på, kan du kontakte vår tredjepartsleverandør av tvistebehandling i USA (kostnadsfritt).

Enheter

Se hele versjonen av Ciscos personvernerklæring på nett for å finne ut mer om personvernpraksisene våre.

Sist oppdatert: 10. mai 2021

Personvernerklæring

Fullstendig versjonDu kan se i Dataark om personvern på Cisco Trust Center for informasjon om ytterligere Cisco-tilbud

Slik kontakter du oss

Skjema for personvernsforespørsel

Post: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA