Har du en konto?

 •   Tilpasset innhold
 •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Oppsummering av Ciscos erklæring om personvern på nettet

Senter for tillit og innsyn

Cisco forplikter seg til å beskytte både kundene, produktene og selskapet. Vi har tro på å bygge og ivareta tillit, redusere risiko og simpelthen gjøre det rette.

Ciscos erklæring om personvern på nettet og dette sammendraget gjelder for Ciscos nettsteder og nettsteder tilhørende våre partnere som linker til personvernerklæringen.

Cisco respekterer og er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger. Vår personvernerklæring gjenspeiler de gjeldende globale prinsippene og standardene for håndtering av personopplysninger, varsler og valg for databruk, datatilgang og -integritet, sikkerhet, videreformidling og håndheving. Nedenfor ser du noen av hovedpunktene i personvernerklæringen på nettet.

Personopplysninger

 • Vi samler inn opplysningene dine av en rekke årsaker, blant annet for å kunne behandle bestillingen din, la deg abonnere på nyhetsbrevet vårt, sende deg markedsføringskommunikasjon, skreddersy brukeropplevelsen din og behandle jobbsøknader.
 • Når vi samler inn informasjon fra deg, informerer vi deg om formålet med innsamlingen. Vi beholder informasjonen for å oppfylle de bestemte formålene den ble samlet inn for, for andre legitime formål eller slik det kreves av loven.
 • Vi kan kombinere informasjon vi samler inn om deg, med informasjon fra andre kilder for å sikre at informasjonen vi har er så nøyaktig og fullstendig som mulig, og for å kunne skreddersy kommunikasjonen vår med deg.
 • Vi kan også innhente informasjon om din bruk av våre nettsteder gjennom ulik teknologi, inkludert informasjonskapsler.

Varsler og dine valg når det gjelder databruk

 • Vi vil bruke dine personopplysninger til formålet de ble samlet inn for, og vi bruker dem ikke til andre formål uten å spørre deg om tillatelse først.
 • Vi ber deg om tillatelse før vi deler dine personopplysninger med tredjeparter for andre formål enn formålene du har godkjent, eller på andre måter som beskrevet i vår personvernerklæring på nettet.
 • For informasjon knyttet til bruken din av våre nettsteder kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din.

Datatilgang og integritet

 • For å oppdatere dine innstillinger for personopplysninger og kommunikasjon, må du kontakte privacy@cisco.com eller gå til nettstedet for det bestemte produktet eller tjenesten.

Datasikkerhet

 • Vi er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert bruk og videreformidling.

Videreformidling

 • Som et globalt selskap, kan vi overføre dine personopplysninger til Cisco i USA, til Cisco-datterselskaper over hele verden eller til tredjeparter som handler på våre vegne utenfor landet der dataene ble samlet inn. Standardene for databeskyttelse i disse landene kan skille seg fra standardene i ditt land.
 • Vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre disse tredjepartene lover å beskytte informasjonen like strengt som vi gjør.

Viktig informasjon

 • Vi følger retningslinjer for personvern og databeskyttelse, ikke bare for å overholde loven, men også for å skape trygghet og bygge tillit til Cisco.
 • Cisco er tidligere blitt sertifisert i henhold tilSafe Harbor-rammeverket mellom USA og EU og Safe Harbor-rammeverket mellom USA og Sveits, som fremsatt av det amerikanske handelsdepartementet for innsamling, bruk og oppbevaring av personopplysninger fra EU-medlemsland og Sveits, men er ikke avhengig av Safe Harbor for å overholde EU-lovgivning. Cisco har sertifisert at selskapet overholder Safe Harbor-prinsippene om varsel, valg, videreformidling, sikkerhet, dataintegritet, tilgang og håndheving. I henhold til bestemmelsen i Domstolen i Den europeiske union fra 6. oktober 2015 om gyldigheten av Safe Harbor-avtalen, og i lys av andre forskriftsrammeverk, kan Cisco fra tid til annen delta andre rammeverk som er godkjent av relevante myndigheter.
 • Ciscos bindende selskapsregler – kontrollør (BCR-C) sikrer at overføringer av europeiske personopplysninger som Cisco foretar over hele verden, er underlagt tilstrekkelige sikkerhetstiltak.

Enheter

Se den fullstendige versjonen av Ciscos erklæring om personvern på nettet for å finne ut mer om våre fremgangsmåter når det gjelder personvern.

Sist oppdatert: april 2018

Personvernerklæring

Fullstendig versjonSlik kontakter du oss

E-post: privacy@cisco.com

Post: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA