Har du en konto?

 •   Tilpasset innhold
 •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Oppsummering av Ciscos erklæring om personvern på nettet

Senter for tillit og innsyn

Cisco forplikter seg til å beskytte både kundene, produktene og selskapet. Vi har tro på å bygge og ivareta tillit, redusere risiko og simpelthen gjøre det rette.

Ciscos personvernerklæring på nettet og dette sammendraget gjelder for Ciscos nettsteder og løsninger samt våre partneres nettsteder som er koblet til denne personvernerklæringen.

Cisco respekterer og er forpliktet til å beskytte personopplysninger. Vår personvernerklæring gjenspeiler de gjeldende globale prinsippene og standardene for håndtering av personopplysninger, varsler og valg for databruk, datatilgang og -integritet, sikkerhet, videreformidling og håndheving. Nedenfor ser du noen av hovedpunktene i personvernerklæringen på nettet.

Personopplysninger

 • Vi samler inn opplysningene dine av en rekke årsaker, blant annet for å kunne behandle bestillingen din, klargjøre nettstedet og løsningen og muliggjøre funksjonaliteten av disse, la deg abonnere på nyhetsbrevet vårt, sende deg markedsføringskommunikasjon, skreddersy brukeropplevelsen din og behandle jobbsøknader.
 • Vi kan kombinere informasjon vi samler inn om deg, med informasjon fra andre kilder for å sikre at informasjonen vi har, er så nøyaktig og fullstendig som mulig, og for å hjelpe oss forbedre og skreddersy kommunikasjonen og ytelsen vår.
 • Vi kan også innhente informasjon om din bruk av våre nettsteder og nettbaserte løsninger gjennom ulik teknologi, inkludert informasjonskapsler.

Varsler og dine valg når det gjelder databruk

 • Vi vil bruke dine personopplysninger til formålet de ble samlet inn for, og vi bruker dem ikke til andre formål uten først å be deg om tillatelse eller uten juridisk grunnlag.
 • Vi ber deg om tillatelse før vi deler dine personopplysninger med tredjeparter for andre formål enn de du har godkjent, eller på andre måter som beskrevet i vår personvernerklæring på nettet.
 • Se hele personvernerklæringen på nettet for mer informasjon om dine alternativer for hvordan Cisco kan behandle dine personopplysninger eller om bruken av informasjonskapsler eller andre nett-teknologier.

Datatilgang og integritet

 • Hvis du vil oppdatere dine innstillinger for personopplysninger og kommunikasjon, kan du klikke her eller gå til nettstedet for produktet eller tjenesten.

Datasikkerhet

 • Vi er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert bruk og videreformidling.

Videreformidling

 • Som et globalt selskap, kan vi overføre dine personopplysninger til Cisco i USA, til Cisco-datterselskaper over hele verden eller til tredjeparter som handler på våre vegne utenfor landet der dataene ble samlet inn. Standardene for databeskyttelse i disse landene kan skille seg fra standardene i ditt land.
 • Vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre disse tredjepartene lover å beskytte informasjonen minst like strengt som vi gjør.

Viktig informasjon

 • Policyene og praksisene for personvern og databeskyttelse er ment å overholde gjeldende lover verden rundt for å etablere og bevare tillit til Cisco.
 • Cisco er sertifisert i henhold til EU-US and Swiss-US Privacy Shield-rammeverkene fra det amerikanske handelsdepartementet som gjelder for innsamling, bruk, behandling og overføring av personopplysninger som krysser grenser, fra EU, Storbritannia og Sveits.
  TRUSTe
 • Cisco er også sertifisert under APECs Cross Border Privacy Rules-system og Privacy Recognition for Processors om håndtering og overføring av personopplysninger til/fra APEC-medlemsøkonomier.
  TRUSTe
  TRUSTe
 • Ciscos bindende selskapsregler – kontrollør (BCR-C) sikrer at overføringer av europeiske personopplysninger som Cisco foretar over hele verden, er underlagt tilstrekkelige sikkerhetstiltak.
 • Hvis du har en bekymring om personvern eller databruk som ikke er løst eller som vi ikke har håndtert tilfredsstillende, kontakt vår USA-baserte tredjepartsleverandør for løsning av tvister (gratis).
 • Enheter

  Se hele versjonen av Ciscos personvernerklæring på nett for å finne ut mer om personvernpraksisene våre.

  Sist oppdatert: Mai 2020

Personvernerklæring

Fullstendig versjonDu kan se i Dataark om personvern på Cisco Trust Center for informasjon om ytterligere Cisco-tilbud

Slik kontakter du oss

Skjema for personvernsforespørsel

Post: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA