Declarația de confidențialitate Cisco online – rezumat

Centrul pentru încredere şi transparenţă

Cisco se angajează să mențină sisteme puternice de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Declarația de confidențialitate online a companiei Cisco și acest rezumat sunt valabile pentru site-urile web Cisco și pentru cele ale afiliaților noștri care afișează linkuri către această Declarație.

Cisco vă respectă informațiile cu caracter personal și se dedică protecției acestora. Declarația noastră de confidențialitate online reflectă principiile globale și standardele curente referitoare la gestionarea informațiilor cu caracter personal – transparență, corectitudine și responsabilitate.

Politicile și practicile noastre privind confidențialitatea sunt concepute în conformitate cu legile în vigoare din lumea întreagă și pentru a vă câștiga și păstra încrederea în Cisco.

Mai jos, puteți găsi câteva aspecte importante din Declarația de confidențialitate Cisco. Rețineți: informații mai detaliate despre modul în care Cisco prelucrează informațiile cu caracter personal pot fi găsite în fișele și hărțile de confidențialitate a datelor, în descrierile ofertelor sau în notificările furnizate înainte sau la momentul colectării datelor.

Colectarea și utilizarea Informațiilor dvs. cu caracter personal

 • Colectăm informații cu caracter personal din diverse motive, cum ar fi procesarea comenzilor, furnizarea site-urilor noastre web și altor produse și servicii („Soluții”), furnizarea unui abonament la un buletin de știri, trimiterea de comunicări de business și de marketing, personalizarea experienței dvs. sau gestionarea cererilor de angajare.
 • Vom utiliza informațiile dvs. cu caracter personal în scopurile menționate în Declarația noastră de confidențialitate online sau în alte notificări privind confidențialitatea pe care le putem pune la dispoziție (de exemplu, Fișele de confidențialitate a datelor, notificările privind confidențialitatea pentru diverse site-uri sau evenimente etc.).
 • Putem combina informațiile colectate de la dvs. cu cele obținute din alte surse pentru a îmbunătăți corectitudinea generală și caracterul complet ale acestora și pentru a ne ajuta să îmbunătățim și adaptăm mai bine modul în care interacționăm cu dvs.
 • De asemenea, putem colecta informații legate de modul în care utilizați site-urile noastre web și Soluțiile bazate pe web prin utilizarea diverselor tehnologii, inclusiv a modulelor cookie.

Notificarea și opțiunile dvs. legate de utilizarea datelor

 • Nu vom utiliza informațiile dvs. cu caracter personal într-un alt scop fără a vă cere mai întâi permisiunea sau după cum permite legea.
 •  Vă vom solicita permisiunea înainte de a partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți, în orice scop diferit de cel pentru care ați furnizat informațiile sau după cum se specifică în Declarația noastră online de confidențialitate.

Drepturile dvs. privind confidențialitatea

 • Diversele legi privind protecția datelor din întreaga lume oferă persoanelor fizice anumite drepturi privind informațiile cu caracter personal. Acestea pot include dreptul de a accesa, corecta, șterge, obiecta sau de a limita procesarea informațiilor cu caracter personal sau de a depune o plângere la autoritatea locală de protecție a datelor. Pentru a afla mai multe despre aceste drepturi privind confidențialitatea, consultați Declarația de confidențialitate online.
 • Pentru a trimite o solicitare de exercitare a drepturilor privind confidențialitatea sau pentru a vă actualiza preferințele de comunicare, utilizați formularul Solicitare privind confidențialitatea.

Securitatea datelor

 • Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.

Transferul internațional al datelor

 • Fiind o organizație globală, Cisco Systems, Inc. și alte companii ale grupului Cisco, precum și partenerii lor de afaceri și furnizorii respectivi, își desfășoară activitatea în țări din lumea întreagă. Datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate sau accesate din aceste țări, iar unele dintre ele pot avea legi care nu oferă același nivel de protecție a informațiilor cu caracter personal. În aceste situații, implementăm măsuri de protecție suplimentare pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal. De exemplu, încheiem acorduri privind protecția datelor cu furnizorii noștri care îi determină să implementeze un standard minim pentru protejarea informațiilor cu caracter personal. De asemenea, implementăm și următoarele măsuri de protecție:
 • Cisco a obținut certificările sistemului Cross Border Privacy Rules și Privacy Recognition for Processors din partea APEC în ceea ce privește prelucrarea și transferurile de date cu caracter personal către și dinspre economiile membre APEC. Pentru informații suplimentare despre participarea noastră sau pentru a trimite o întrebare privind confidențialitatea prin BBB National Programs ori prin agentul de verificare a conformității, faceți clic pe sigiliul oficial de mai jos:

  Cisco Systems Inc. confirmation seal
   
  Cisco Systems Inc. confirmation seal

 

 • Regulile corporative obligatorii – Operatori de date (BCR-C) ale Cisco prevăd faptul că transferurile de informații europene cu caracter personal efectuate de către Cisco în calitate de operator de date în întreaga lume beneficiază de protecție suplimentară.
 • De asemenea, Cisco a obținut certificarea și a aderat la Acordurile cadru Privacy Shield UE-SUA și Elveția-SUA stabilite de Ministerul Comerțului al SUA referitor la colectarea, utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal din EU/SEE, Regatul Unit și Elveți
 • De asemenea, Cisco poate utiliza clauzele contractuale standard ale UE pentru a oferi garanții suplimentare privind informațiile cu caracter personal colectate din Spațiul Economic European, Regatul Unit și Elveția

 

Întrebări, comentarii sau neclarități

 • Dacă aveți întrebări, comentarii sau neclarități referitoare la această Declarație de confidențialitate sau la prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal, utilizați formularul Solicitare privind confidențialitatea.
 • Dacă aveți o problemă rămasă nesoluționată cu privire la confidențialitate sau la utilizarea datelor, pe care Cisco nu a tratat-o în mod adecvat, contactați furnizorul nostru terță parte din S.U.A. pentru soluționarea disputelor (gratuit).

Informații suplimentare

 • Pentru a afla mai multe despre practicile noastre de confidențialitate, consultați versiunea completă a Declarației de confidențialitate online Cisco sau alte notificări privind confidențialitatea pe care le putem pune la dispoziție (de exemplu, Fișele de confidențialitate a datelor, notificările privind confidențialitatea pentru diverse site-uri sau evenimente etc.).

Ultima actualizare: 1 iulie 2022

Declarație de confidențialitate

Versiunea completăPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Departamentul Juridic
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA