Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Declarația de confidențialitate Cisco online – rezumat

Centrul pentru încredere şi transparenţă

Cisco se angajează să mențină sisteme puternice de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Declarația de confidențialitate online a companiei Cisco și acest rezumat sunt valabile pentru site-urile web Cisco și pentru cele ale afiliaților noștri care afișează linkuri către această Declarație.

Cisco respectă informațiile dvs. personale și se dedică protecției acestora. Declarațiile noastre de confidențialitate reflectă principiile globale și standardele curente referitoare la gestionarea informațiilor personale notificările și utilizarea datelor, accesul la date și integritatea, securitatea acestora, transferul și implementarea/omiterea. Mai jos, puteți găsi câteva aspecte importante din Declarația noastră de confidențialitate online.

Informaţii personale

 • Colectăm informații personale din diverse motive, cum ar fi procesarea comenzilor, furnizarea unui abonament la un buletin de știri, trimiterea de comunicări de marketing, personalizarea experienței dvs. sau în legătură cu anumite cereri de angajare.
 • Vă vom informa referitor la scopul colectării informațiilor atunci când le colectăm de la dvs. și le vom păstra în scopurile în care au fost colectate sau după cum se stipulează în legislația aplicabilă ori în scopuri legitime.
 • Putem combina informațiile colectate de la dvs. cu cele obținute din alte surse pentru a îmbunătăți precizia generală și caracterul complet ale acestora și pentru a adapta mai bine modul în care interacționăm cu dvs.
 • De asemenea, putem colecta informații legate de modul în care utilizați site-urile noastre web prin implementarea diverselor tehnologii, inclusiv a modulelor cookie.

Notificarea și opțiunile dvs. legate de utilizarea datelor

 • Vom utiliza informațiile dvs. personale în scopul în care au fost colectate și nu le vom utiliza în alt scop fără a vă solicita în prealabil permisiunea.
 • Vă vom solicita permisiunea înainte de a partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți, în orice scop diferit de cel pentru care ați furnizat informațiile sau după cum se specifică în Declarația noastră de confidențialitate online.
 • În ceea ce privește informațiile legate de modul în care utilizați site-urile noastre web, puteți dezactiva modulele cookie din browserul web.

Accesul la date și integritatea acestora

 • Pentru a vă actualiza informațiile personale și preferințele de comunicare, contactați privacy@cisco.com sau accesați site-ul web al produsului sau serviciului în cauză.

Securitatea datelor

 • Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.

Transferul

 • Fiind o companie globală, este posibil să transferăm informațiile dvs. personale către Cisco din Statele Unite ale Americii sau către orice filială Cisco din lume sau către terțele părți care desfășoară activități în numele nostru, situate în locații din afara țării în care sunt colectate datele, unde standardele legate de protecția datelor pot fi diferite.
 • Nu transferăm informațiile dvs. personale către terțe părți decât dacă respectivele terțe părți promit să ofere informațiilor un nivel de protecție echivalent cu cel oferit de noi.

Informaţii importante

 • Respectăm politicile de confidențialitate și practicile legate de protecția datelor nu doar pentru a respecta legea, ci și pentru a câștiga încrederea în Cisco.
 • Cisco a fost certificată anterior conform cadrului "sferei de siguranță" S.U.A. – U.E. și cadrului "sferei de siguranță" S.U.A. – Elveția așa cum se stipulează de către Departamentul Comerțului din S.U.A. referitor la colectarea, utilizarea și reținerea datelor personale provenite din statele membre ale Uniunii Europene și din Elveția, deși nu se bazează pe cadrul "sferei de siguranță" pentru a respecta legislația UE. Cisco a certificat faptul că aderă la Principiile de confidențialitate ale "sferei de siguranță" referitor la notificări, la alegeri, la transfer, la securitate, la integritatea datelor, la acces și la implementare. În urma ordinului Curții Europene de Justiție din data de 06.10.2015 referitor la validitatea "sferei de siguranță" și în baza dezvoltării cadrelor legislative, Cisco poate participa periodic la alte cadre aprobate de autoritățile de reglementare relevante.
 • Regulile corporative obligatorii în U.E. – Controlori (BCR-C) prevăd faptul că transferurile de informaţii personale europene efectuate de către Cisco în întreaga lume beneficiază de protecţie adecvată.

Referințe

Pentru a afla mai multe despre practicile noastre legate de confidențialitate, consultați versiunea completă a Declarației Cisco de confidențialitate online.

Ultima actualizare: aprilie 2018

Declarație de confidențialitate

Versiunea completăMetode de contact

E-mail: privacy@cisco.com

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Departamentul Juridic
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA