Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Declarația de confidențialitate Cisco online – rezumat

Centrul pentru încredere şi transparenţă

Cisco se angajează să mențină sisteme puternice de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

 Declarația de confidențialitate online a companiei Cisco și acest rezumat sunt valabile pentru site-urile web Cisco și pentru cele ale afiliaților noștri care afișează linkuri către această Declarație.

Cisco vă respectă informațiile cu caracter personal și se dedică protecției acestora. Declarațiile noastre de confidențialitate reflectă principiile globale și standardele curente referitoare la gestionarea informațiilor cu caracter personal – transparență, corectitudine și responsabilitate. Mai jos, puteți găsi câteva aspecte importante din Declarația online de confidențialitate Cisco. Rețineți: Informații mai specifice despre modul în care Cisco prelucrează informațiile cu caracter personal pot fi găsite în Fișele de confidențialitate a datelor, în descrierile ofertelor sau în notificările furnizate înainte sau la momentul colectării datelor.

Informații cu caracter personal

 • Colectăm informații cu caracter personal din diverse motive, cum ar fi procesarea comenzilor, furnizarea de site-uri web și Soluții și activarea funcțiilor acestora, furnizarea unui abonament la un buletin de știri, trimiterea de comunicări de business și de marketing, personalizarea experienței dvs. sau gestionarea cererilor de angajare.
 • Vă vom informa referitor la scopul colectării informațiilor atunci când le colectăm de la dvs. și le vom păstra în scopurile în care au fost colectate sau după cum se stipulează în legislația aplicabilă ori în scopuri legitime.
 • Putem combina informațiile colectate de la dvs. cu cele obținute din alte surse pentru a îmbunătăți precizia generală și caracterul complet ale acestora și pentru a ne ajuta să îmbunătățim și adaptăm mai bine modul în care interacționăm cu dvs.
 • De asemenea, putem colecta informații legate de modul în care utilizați site-urile noastre web și Soluțiile bazate pe web. prin utilizarea diverselor tehnologii, inclusiv a modulelor cookie.

Notificarea și opțiunile dvs. legate de utilizarea datelor

 • Vom utiliza informațiile dvs. cu caracter personal în scopul în care au fost colectate și nu le vom utiliza în alt scop fără a vă solicita în prealabil permisiunea sau fără a avea un temei legal pentru utilizarea lor.
 • Vă vom solicita permisiunea înainte de a partaja informațiile dvs. cu caracter personal cu terțe părți, în orice scop diferit de cel pentru care ați furnizat informațiile sau după cum se specifică în Declarația noastră completă de confidențialitate online.
 • Pentru informații suplimentare privind opțiunile dvs. referitoare la modul în care Cisco vă poate procesa informațiile cu caracter personal sau la utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web, consultați Declarația noastră completă online privind confidențialitatea.

Accesul la date și integritatea acestora

 • Pentru a vă actualiza informațiile cu caracter personal și preferințele de comunicare, dați clic aici sau accesați site-ul web al produsului sau serviciului în cauză.

Securitatea datelor

 • Ne angajăm să vă protejăm informațiile cu caracter personal împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.

Transferul ulterior

 • Fiind o companie globală, este posibil să transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către Cisco din Statele Unite ale Americii sau către orice filială Cisco din lume sau către terțele părți care desfășoară activități în numele nostru, situate în locații din afara țării în care sunt colectate datele, unde standardele legate de protecția datelor pot fi diferite.
 • Nu transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți decât dacă respectivele terțe părți promit să ofere informațiilor un nivel de protecție cel puțin echivalent cu cel oferit de noi.

Informații importante

 • Politicile și practicile noastre privind protecția datelor cu caracter personal și a confidențialității sunt concepute pentru a respecta legile aplicabile în întreaga lume și pentru a câștiga și menține încrederea dvs. în Cisco.
 • Cisco a obținut certificările sistemului Cross Border Privacy Rules și Privacy Recognition for Processors din partea APEC în ceea ce privește manipularea și transferurile de date cu caracter personal către și dinspre economiile membre APEC. 

  Pentru mai multe informații despre domeniul de aplicare al participării noastre sau pentru a trimite o solicitare de confidențialitate prin intermediul programelor naționale BBB, agentul nostru de responsabilitate, vă rugăm să faceți clic pe sigiliul oficial de mai jos:


  Cisco Systems Inc. confirmation seal
   
  Cisco Systems Inc. confirmation seal
 • Regulile corporative obligatorii – Operatori de date (BCR-C) ale Cisco prevăd faptul că transferurile de informații europene cu caracter personal efectuate de către Cisco în calitate de operator de date în întreaga lume beneficiază de protecție adecvată.
 • De asemenea, Cisco a obținut certificarea și a aderat la Acordurile cadru Privacy Shield UE-SUA și Elveția-SUA stabilite de Ministerul Comerțului al SUA referitor la colectarea, utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal din EU/SEE, Regatul Unit și Elveția. 
 • Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate sau cu prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal, dați clic aici.
 • Dacă aveți o problemă rămasă nesoluționată cu privire la confidențialitate sau la utilizarea datelor, pe care Cisco nu a tratat-o în mod adecvat, contactați furnizorul nostru terță parte din S.U.A pentru soluționarea disputelor (gratuit).

Referințe

Pentru a afla mai multe despre practicile noastre legate de confidențialitate, consultați versiunea completă a Declarației Cisco online de confidențialitate.

Ultima actualizare: 10 mai 2021

Declarație de confidențialitate

Versiunea completăPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Departamentul Juridic
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA