Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Declarația de confidențialitate Cisco online – rezumat

Centrul pentru încredere şi transparenţă

Cisco se angajează să mențină sisteme puternice de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Declarația online de confidențialitate a companiei Cisco și acest rezumat sunt valabile pentru site-urile web și pentru site-urile web ale afiliaților, care afișează linkuri către această Declarație de confidențialitate.

Cisco respectă informațiile cu caracter personal și se dedică protecției acestora. Declarația noastră de confidențialitate reflectă principiile globale și standardele curente referitoare la gestionarea informațiilor cu caracter personal – notificările și utilizarea datelor, accesul la date și integritatea, securitatea acestora, transferul și implementarea/omiterea. Mai jos, puteți găsi câteva aspecte importante din Declarația online de confidențialitate Cisco.

Informații cu caracter personal

 • Colectăm informații cu caracter personal din diverse motive, cum ar fi procesarea comenzilor, asigurarea accesului la site-ul și la Soluțiile noastre și a funcționalității acestora, pentru a oferi un abonament la un buletin informativ, a trimite comunicări de marketing, a vă personaliza experiența sau în legătură cu anumite cereri de angajare.
 • Vă vom informa referitor la scopul colectării informațiilor atunci când le colectăm de la dvs. și le vom păstra în scopurile în care au fost colectate sau după cum se stipulează în legislația aplicabilă ori în scopuri legitime.
 • Putem combina informațiile colectate de la dvs. cu cele obținute din alte surse pentru a îmbunătăți precizia generală și caracterul complet ale acestora și pentru a ne ajuta să îmbunătățim și adaptăm mai bine modul în care interacționăm cu dvs.
 • De asemenea, putem colecta informații legate de modul în care utilizați site-urile noastre web și Soluțiile bazate pe web prin utilizarea diverselor tehnologii, inclusiv a modulelor cookie.

Notificarea și opțiunile dvs. legate de utilizarea datelor

 • Vom folosi informațiile dvs. cu caracter personal în scopul în care au fost colectate și nu le vom utiliza în alt scop fără a vă solicita în prealabil permisiunea sau fără a avea o bază legală pentru aceasta.
 • Vă vom solicita permisiunea înainte de a partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți, în orice scop diferit de cel pentru care ați furnizat informațiile sau după cum se specifică în Declarația noastră online de confidențialitate.
 • Pentru informații suplimentare privind opțiunile dvs. referitoare la modul în care Cisco procesează informațiile dvs. cu caracter personal sau la utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web, consultați Declarația noastră completă online privind confidențialitatea.

Accesul la date și integritatea acestora

 • Pentru a vă actualiza informațiile cu caracter personal și preferințele de comunicare, faceți clic aici sau accesați site-ul web al produsului sau serviciului respectiv.

Securitatea datelor

 • Ne angajăm să vă protejăm informațiile cu caracter personal împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.

Transferul ulterior

 • Cisco fiind o companie globală, este posibil să transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către Cisco din Statele Unite ale Americii sau către orice filială Cisco din lume sau către terțele părți care desfășoară activități în numele nostru, situate în locații din afara țării în care sunt colectate datele, unde standardele legate de protecția datelor pot fi diferite.
 • Nu transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți decât dacă respectivele terțe părți promit să ofere datelor un nivel de protecție cel puțin echivalent cu cel oferit de noi.

Informaţii importante

 • Politicile și practicile noastre privind confidențialitatea și protecția datelor sunt concepute în conformitate cu legile în vigoare din lumea întreagă și pentru a vă câștiga și păstra încrederea în Cisco.

   

 • Cisco este certificată conform Acordurilor cadru privind scuturile de confidențialitate UE-S.U.A. și Elveția-S.U.A. așa cum se stipulează de către Departamentul Comerțului din S.U.A. referitor la colectarea, utilizarea, procesarea și transferul internațional al datelor cu caracter personal provenite din statele membre ale UE, din Regatul Unit și din Elveția. 
  TRUSTe
 • Cisco este, de asemenea, certificată conform reglementărilor Cooperării Economice Asia-Pacific (APEC), ale Sistemului de reguli de confidențialitate transfrontaliere și a Recunoașterii confidențialității pentru entitățile împuternicite de operatorii de date, în ceea ce privește gestionarea și transferul datelor cu caracter personal către/de la economiile membre APEC. 
  TRUSTe
  TRUSTe
 • Regulile corporative obligatorii în U.E. – Operatori (BCR-C) prevăd faptul că transferurile de informaţii cu caracter personal europene efectuate de către Cisco în întreaga lume beneficiază de protecţie adecvată.
 • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri privind confidențialitatea sau utilizarea datelor, pe care nu le-am abordat suficient, contactați furnizorul nostru terță parte pentru rezolvarea disputelor din S.U.A. (gratuit)

Referințe

Pentru a afla mai multe despre practicile noastre legate de confidențialitate, consultați versiunea completă a Declarației Cisco online de confidențialitate.

Ultima actualizare: Mai 2020

Declarație de confidențialitate

Versiunea completăPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Departamentul Juridic
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA