Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat – összefoglaló

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, a termékei és az üzleti tevékenységei, valamint a rá bízott adatok erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében és fenntartásában, a kockázatkezelésben, valamint az etikus és felelősségteljes működésben.

A Cisco Online adatvédelmi nyilatkozata és ez az összegzés vonatkozik a Cisco webhelyeire és a Nyilatkozatra hivatkozó leányvállalataink webhelyeire.

A Cisco tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Adatvédelmi nyilatkozatunk a személyes adatok kezelésére vonatkozó aktuális globális alapelveket és normákat – az átláthatóságot, méltányosságot és elszámoltathatóságot – tükrözi. Az alábbiakban a Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat főbb részeit olvashatja. Megjegyzés: A személyes adatok feldolgozására vonatkozó gyakorlatunkról további információval szolgálhatunk az adatvédelmi adatlapokon, az ajánlatok leírásában, valamint az adatgyűjtés előtt vagy az adatgyűjtéskor biztosított jogi nyilatkozatokban.

Személyes adatok

 • Személyes adatokat több okból is gyűjtünk, például a megrendelések feldolgozásához, webhelyek és megoldások biztosításához, valamint ezek működőképességének fenntartásához, hírlevélre történő feliratkozás lehetővé tételéhez, marketingcélú kommunikáció küldéséhez, a felhasználói élmény személyre szabásához vagy állásra való jelentkezés kezeléséhez.
 • Tájékoztatni fogjuk a személyes adatok gyűjtésének céljairól, amikor begyűjtjük őket Öntől, és azért őrizzük meg őket, hogy ezeket a célokat teljesíthessük, vagy hogy eleget tegyünk a vonatkozó jogszabályoknak, illetve törvényes célokból.
 • Összevonhatjuk az Öntől begyűjtött információkat más forrásokból származó információkkal annak érdekében, hogy javítsuk azok általános pontosságát és teljességét, valamint hogy javítsuk és jobban testre szabjuk az Önnel kapcsolatos interakcióinkat és teljesítményünket.
 • A webhelyeink és webalapú megoldásaink használatával kapcsolatban adatokat gyűjthetünk különféle technológiák, többek között cookie-k segítségével is.

Értesítés és az adatok felhasználásának megválasztása

 • A személyes adatait arra a célra használjuk fel, amiért gyűjtöttük, és az előzetes engedélye, illetve a felhasználásra vonatkozó megfelelő jogalap nélkül azokat más célra nem használjuk.
 • Az engedélyét fogjuk kérni, mielőtt a személyes adatait harmadik felekkel bármilyen egyéb célból megosztanánk, mint amiért nekünk megadta azokat, vagy mint ahogyan az a teljes Online adatvédelemi nyilatkozatunkban szerepel.
 • Olvassa el a teljes Online adatvédelmi nyilatkozatunkat, amelyben további információkat talál arról, hogy a Cisco hogyan kezeli a személyes adatait, illetve hogyan használja a cookie-kat vagy más webes technológiákat.

Adatokhoz való hozzáférés és integritás

 • Személyes adatainak és a kommunikációs beállításoknak a frissítéséhez kattintson ide, vagy látogasson el az adott termék vagy szolgáltatás webhelyére.

Adatbiztonság

 • Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megvédjük személyes adatait az illetéktelen felhasználással és közzététellel szemben.

Adattovábbítás harmadik fél részére

 • Globális vállalatként továbbíthatjuk adatait az Egyesült Államokban található Cisco vállalatnak, világszerte a Cisco bármely leányvállalatának vagy a megbízásunkból eljáró harmadik feleknek, amelyek az adatgyűjtés országától eltérő országokban helyezkednek el, ahol az adatvédelmi normák eltérők lehetnek.
 • Személyes adatait kizárólag abban az esetben továbbítjuk harmadik feleknek, ha ezek a harmadik felek ígéretet tesznek arra, hogy az adatoknak legalább az általunk biztosítottal azonos szintű védelmet biztosítanak.

Fontos tájékoztatás

Referenciák

Ha többet szeretne megtudni az adatvédelmi gyakorlatunkról, olvassa el a teljes Cisco Online adatvédelmi nyilatkozatot.

Utolsó módosítás: 2021. május 10.

Privacy Statement

Teljes verzióA további Cisco ajánlatokkal kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatvédelmi adatlapokat a Cisco Trust Centerben

Kapcsolatfelvétel

Adatvédelmi kérelem

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA