Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Cisco Online adatvédelemi nyilatkozat – összegzés

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, termékei és a vállalat erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében, fenntartásában, a kockázatcsökkentésben és egyszerűen a helyes cselekvésben.

A Cisco Online adatvédelemi nyilatkozata és ez az összegzés vonatkozik a Cisco webhelyeire és a Nyilatkozatra hivatkozó leányvállalataink webhelyeire.

A Cisco tiszteletben tartja a személyes adatait, és elkötelezett azok védelme iránt. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk a személyes adatok, a jogi nyilatkozat és az adathasználattal kapcsolatos választási lehetőség, az adatelérés és -integritás, a biztonság, a továbbítás, valamint az érvényesítés/felügyelet terén a jelenlegi globális alapelveket és szabványokat tükrözi. Az alábbiakban az Online adatvédelemi nyilatkozatunk néhány kiemelt része olvasható.

Személyes adatok

 • Személyes adatokat több okból is gyűjtünk, például a megrendelések feldolgozásához, hírlevélre történő feliratkozás lehetővé tételéhez, marketing célú kommunikáció küldéséhez, a felhasználói élmény személyre szabásához vagy állásra való jelentkezéssel kapcsolatban.
 • Informálni fogjuk a személyes adatok gyűjtésének céljairól, amikor azokat begyűjtjük, és azért őrizzük meg azokat, hogy ezeket a célokat teljesíthessük, vagy hogy eleget tegyünk a vonatkozó jogszabályoknak, illetve törvényes célokból.
 • Az Öntől gyűjtött adatokat kombinálhatjuk más forrásokból származó adatokkal, hogy összességében növelhessük azok pontosságát és teljességét, és hogy jobban személyre szabhassuk az interakcióinkat.
 • A webhelyeink használatával kapcsolatos adatokat is gyűjthetünk különféle technológiák, többek között cookie-k használatával.

Jogi nyilatkozat és az adathasználatra vonatkozó választási lehetőségei

 • A személyes adatait arra a célra használjuk fel, amiért gyűjtöttük, és az előzetes engedélye nélkül azokat más célra nem használjuk.
 • Az engedélyét fogjuk kérni, mielőtt a személyes adatait harmadik felekkel bármilyen egyéb célból megosztanánk, mint amiért nekünk megadta azokat, vagy mint ahogyan az az Online adatvédelemi nyilatkozatunkban szerepel.
 • A webhelyeink használatára vonatkozó adatokat illetően lehetősége van letiltani a cookie-kat a böngészőjében.

Adathozzáférés és -integritás

 • A személyes adatainak és a kommunikációs beállításoknak a frissítéséhez írjon a privacy@cisco.com e-mail-címre, vagy látogasson el az adott termék vagy szolgáltatás webhelyére.

Adatbiztonság

 • Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megvédjük személyes adatait az illetéktelen felhasználással és közzététellel szemben.

Adattovábbítás

 • Globális vállalatként továbbíthatjuk adatait az Egyesült Államokban található Cisco vállalatnak, világszerte a Cisco bármely leányvállalatának vagy a megbízásunkból eljáró harmadik feleknek, amelyek az adatgyűjtés országától eltérő országokban helyezkednek el, ahol az adatvédelmi normák eltérők lehetnek.
 • Személyes adatait harmadik felek részére csak akkor továbbítjuk, ha a harmadik felek ígéretet tesznek arra, hogy az adatokat ugyanolyan szintű védelemben részesítik, mint mi.

Fontos információ

 • Az adatvédelemi szabályokat és legjobb gyakorlatokat nem csak a törvényi megfelelés érdekében követjük, hanem hogy növeljük a Cisco vállalatba vetett bizalmat.
 • A Cisco korábban az USA–EU "Safe Harbor" keretrendszer és az USA–Svájc "Safe Harbor" keretrendszer szerinti minősítést ért el az USA Kereskedelmi Minisztériuma általi értelmezésnek megfelelően, az Európai Unió tagországaiból és Svájcból történő személyes adatok gyűjtése, felhasználása és megőrzése vonatkozásában, azonban az európai uniós jogszabályoknak történő megfelelése nem a "Safe Harbor" keretrendszertől függ. A Cisco tanúsítja, hogy megfelel a "Safe Harbor" keretrendszer értesítésre, választási lehetőség adására, adattovábbításra, biztonságra, adatintegritásra, hozzáférésre és a szabályok érvényesítésére vonatkozó adatvédelemi irányelveinek. Az Európai Bíróság 2015. október 6-ai, a "Safe Harbor" érvényességére vonatkozó ítélkezését követően és a jövőben várható szabályozási keretrendszereket figyelembe véve a Cisco időről időre részt vehet a megfelelő szabályozó hatóságok által jóváhagyott más keretrendszerekben.
 • A Cisco kötelező erejű vállalati szabályzata – Adatkezelő (BCR-C) biztosítja, hogy a Cisco megfelelő szintű védelmi intézkedésekkel továbbítsa világszerte az európai uniós személyes adatokat.

Referenciák

Az adatvédelemi gyakorlatainkra vonatkozó további információkat a Cisco Online adatvédelemi nyilatkozatának teljes verziója tartalmaz.

Utoljára frissítve: 2018. április

Privacy Statement

Teljes verzióKapcsolatfelvétel

E-mail: privacy@cisco.com

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA