Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat – összefoglaló

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, a termékei és az üzleti tevékenységei, valamint a rá bízott adatok erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében és fenntartásában, a kockázatkezelésben, valamint az etikus és felelősségteljes működésben.

A Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat és ez az összefoglaló vonatkozik a Cisco webhelyeire, megoldásaira és leányvállalataink azon webhelyeire, amelyek erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkoznak.

A Cisco tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Adatvédelmi nyilatkozatunk tükrözi a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jelenlegi globális alapelveket és szabványokat: értesítés és az adatok felhasználásának megválasztása, az adatokhoz való hozzáférés és integritás, adatbiztonság, adattovábbítás harmadik félnek és végrehajtás/felügyelet. Az alábbiakban a Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat főbb részeit olvashatja.

Személyes adatok

 • Többféle okból gyűjtünk személyes adatokat, ilyen például a megrendelések feldolgozása, a webhely és a megoldás kiépítése és működésük lehetővé tétele, hírlevél-feliratkozás biztosítása, üzleti és marketingcélú tájékoztatások küldése, az élmény személyre szabása vagy az álláspályázatok kezelése.
 • Tájékoztatni fogjuk a személyes adatok gyűjtésének céljairól, amikor begyűjtjük őket Öntől, és azért őrizzük meg őket, hogy ezeket a célokat teljesíthessük, vagy hogy eleget tegyünk a vonatkozó jogszabályoknak, illetve törvényes célokból.
 • Összevonhatjuk az Öntől begyűjtött információkat más forrásokból származó információkkal annak érdekében, hogy javítsuk azok általános pontosságát és teljességét, valamint hogy javítsuk és jobban testre szabjuk az Önnel kapcsolatos interakcióinkat és teljesítményünket.
 • A webhelyeink és webalapú megoldásaink használatával kapcsolatban adatokat gyűjthetünk különféle technológiák, többek között cookie-k segítségével is.

Értesítés és az adatok felhasználásának megválasztása

 • Személyes adatait arra a célra használjuk fel, amelyre gyűjtöttük, és más célra csak abban az esetben fogjuk felhasználni, ha először engedélyt kérünk rá, vagy ha a felhasználáshoz jogalapunk van.
 • Engedélyt kérünk, mielőtt megosztanánk személyes adatait harmadik felekkel az Ön által megadott indoktól eltérő célból, vagy az Online adatvédelmi nyilatkozat eltérő rendelkezése esetén.
 • Olvassa el a teljes Online adatvédelmi nyilatkozatunkat, amelyben további információkat talál arról, hogy a Cisco hogyan kezeli a személyes adatait, illetve hogyan használja a cookie-kat vagy más webes technológiákat.

Adatokhoz való hozzáférés és integritás

 • A személyes adatait és a kommunikációs preferenciáit ide kattintva frissítheti, vagy az adott termék vagy szolgáltatás webhelyén.

Adatbiztonság

 • Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megvédjük személyes adatait az illetéktelen felhasználással és közzététellel szemben.

Adattovábbítás harmadik fél részére

 • Globális vállalatként továbbíthatjuk adatait az Egyesült Államokban található Cisco vállalatnak, világszerte a Cisco bármely leányvállalatának vagy a megbízásunkból eljáró harmadik feleknek, amelyek az adatgyűjtés országától eltérő országokban helyezkednek el, ahol az adatvédelmi normák eltérők lehetnek.
 • Személyes adatait kizárólag abban az esetben továbbítjuk harmadik feleknek, ha ezek a harmadik felek ígéretet tesznek arra, hogy az adatoknak legalább az általunk biztosítottal azonos szintű védelmet biztosítanak.

Fontos tájékoztatás

 • A magánélet és a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzatainkat és gyakorlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a világszerte alkalmazandó jogszabályoknak, valamint kiérdemeljék és fenntartsák a Cisco iránti bizalmát.
 • A Cisco az EU–USA és a Svájc–USA adatvédelmi pajzs keretrendszerek szerinti minősítést ért el az USA Kereskedelmi Minisztériuma általi értelmezésnek megfelelően, az Európai Unióból, az Egyesült Királyságból és Svájcból történő személyes adatok gyűjtése, felhasználása, kezelése és határokon átnyúló továbbítása vonatkozásában.
  TRUSTe
 • A Cisco az APEC Határokon átnyúló adatvédelmi szabályrendszer és az „Adatfeldolgozók adatvédelmi elismerése a személyes adatok kezelése és az APEC tagországaiba/tagországaiból történő továbbítása kapcsán” minősítésével is rendelkezik.
  TRUSTe
  TRUSTe
 • A Cisco kötelező erejű vállalati szabályzata – Adatkezelő (BCR-C) biztosítja, hogy a Cisco megfelelő szintű védelmi intézkedésekkel továbbítsa világszerte az európai uniós személyes adatokat.
 • Ha adatvédelemmel vagy adatfelhasználással kapcsolatos megoldatlan problémája van, amelyet nem kezeltünk kielégítően, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az amerikai egyesült államokbeli külső vitarendezési szolgáltatónkkal (ingyenes).

Referenciák

Ha többet szeretne megtudni az adatvédelmi gyakorlatunkról, olvassa el a teljes Cisco Online adatvédelmi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés: 2020. maj

Privacy Statement

Teljes verzióA további Cisco ajánlatokkal kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatvédelmi adatlapokat a Cisco Trust Centerben

Kapcsolatfelvétel

Adatvédelmi kérelem

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA