Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat – összefoglaló

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, a termékei és az üzleti tevékenységei, valamint a rá bízott adatok erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében és fenntartásában, a kockázatkezelésben, valamint az etikus és felelősségteljes működésben.

A Cisco Online adatvédelemi nyilatkozata és ez az összegzés vonatkozik a Cisco webhelyeire és a Nyilatkozatra hivatkozó leányvállalataink webhelyeire.

 • A Cisco tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Online adatvédelmi nyilatkozatunk a személyes adatok kezelésére vonatkozó aktuális globális alapelveket és normákat – az átláthatóságot, méltányosságot és elszámoltathatóságot – tükrözi.
 • Az adatvédelmi szabályzatainkat és gyakorlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a világszerte alkalmazandó jogszabályoknak, valamint kiérdemeljék és fenntartsák a Cisco iránti bizalmát.

Az alábbiakban a Cisco online adatvédelmi nyilatkozat főbb részeit olvashatja. Megjegyzés: Az adatvédelmi gyakorlatunkról további információval szolgálhatunk az adatvédelmi adatlapokon és térképeken, az ajánlatok leírásában, valamint az adatgyűjtés előtt vagy az adatgyűjtéskor biztosított jogi nyilatkozatokban.

A személyes adatok gyűjtése és felhasználása

 • Személyes adatokat több okból is gyűjtünk, például a megrendelések feldolgozásához, webhelyek és megoldások biztosításához, valamint ezek működőképességének fenntartásához, hírlevélre történő feliratkozás lehetővé tételéhez, marketingcélú kommunikáció küldéséhez, a felhasználói élmény személyre szabásához vagy állásra való jelentkezés kezeléséhez. 
 • Az Ön személyes adatait az Online adatvédelmi nyilatkozatunkban vagy az általunk rendelkezésre bocsátott egyéb adatvédelmi tájékoztatókban (pl. adatvédelmi adatlapok, webhely- vagy eseményspecifikus adatvédelmi tájékoztatók stb.) meghatározott célokra használjuk fel.
 • Összevonhatjuk az Öntől begyűjtött információkat más forrásokból származó információkkal annak érdekében, hogy javítsuk azok általános pontosságát és teljességét, valamint hogy javítsuk és jobban testreszabjuk az Önnel kapcsolatos interakcióinkat és teljesítményünket.
 •  A webhelyeink és webalapú megoldásaink használatával kapcsolatban adatokat gyűjthetünk különféle technológiák, többek között cookie-k segítségével is.

Jogi nyilatkozat és az adathasználatra vonatkozó választási lehetőségei

 • A személyes adatait arra a célra használjuk fel, amiért gyűjtöttük, és az előzetes engedélye nélkül azokat más, illetve törvénytelen célra nem használjuk. 
 • Engedélyt kérünk, mielőtt megosztanánk személyes adatait harmadik felekkel az Ön által megadott indoktól eltérő célból, vagy az Online adatvédelmi nyilatkozat eltérő rendelkezése esetén.
 • Olvassa el a teljes Online adatvédelmi nyilatkozatunkat, amelyben további információkat talál arról, hogy a Cisco hogyan kezeli a személyes adatait, illetve hogyan használja a cookie-kat vagy más webes technológiákat.

Az Ön adatvédelemhez fűződő jogai

 • A különböző adatvédelmi törvények világszerte bizonyos jogokat biztosítanak az egyéneknek személyes adataikkal kapcsolatban. Ez magában foglalhatja a személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez, törléséhez, tiltakozáshoz vagy azok kezelésének korlátozásához való jogot, illetve a helyi adatvédelmi hatósághoz való panasz benyújtásának jogát. Ha többet szeretne megtudni az adatvédelemhez fűződő jogairól, tekintse meg az Online adatvédelmi nyilatkozatot
 • Ha adatvédelmi jogainak gyakorlására vagy kommunikációs preferenciáinak frissítésére irányuló kérelmet szeretne benyújtani, kérjük, használja az adatvédelmi kérelem űrlapot. 

Adatbiztonság

 • Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megvédjük személyes adatait az illetéktelen felhasználással és közzététellel szemben.

Nemzetközi adattovábbítások

 • Globális szervezetként a Cisco Systems, Inc. és a Cisco Csoport más vállalatai, valamint üzleti partnereik és beszállítóik a világ minden táján található országokban tevékenykednek. Az Ön személyes adatai továbbításra kerülhetnek ezekbe az országokba, vagy azokból hozzáférhetők, amelyek némelyikében az adatvédelmi törvények kevésbé védik a személyes adatokat. Ezekben a helyzetekben további biztosítékokat érvényesítünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Például adatvédelmi megállapodásokat kötünk beszállítóinkkal, amelyek megkövetelik tőlük, hogy betartsák az Ön személyes adatainak védelmére vonatkozó minimumkövetelményeket. A következő biztosítékokat is bevezettük: 
  • A Cisco a személyes adatok kezelése és az APEC-tagállamokba, illetve onnan történő adatátvitel tekintetében APEC Cross Border Privacy Rules system és Privacy Recognition for Processors tanúsítással rendelkezik. Ha további információt szeretne kapni a részvételünk mértékéről, vagy adatvédelmi kérelmet szeretne benyújtani a BBB Nemzeti Programokon, az elszámoltathatósági megbízottunkon keresztül, kérjük, kattintson az alábbi hivatalos pecsétre:

   Cisco Systems Inc. confirmation seal
    
   Cisco Systems Inc. confirmation seal
  • A Cisco kötelező erejű vállalati szabályzata – Adatkezelő (BCR-C) biztosítja, hogy a Cisco kiegészítő szintű védelmi intézkedésekkel továbbítsa világszerte az európai uniós személyes adatokat.
  • A Cisco továbbá az EU-USA és a Svájc-USA adatvédelmi pajzs keretrendszere szerinti tanúsítással rendelkezik, melyet az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma dolgozott ki az EU-ból/EGK-ból, az Egyesült Királyságból és Svájcból érkező személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és feldolgozására vonatkozóan.
  • A Cisco az EU általános szerződési feltételeit is alkalmazhatja, hogy további biztosítékokat nyújtson az Európai Gazdasági Térségből, az Egyesült Királyságból és Svájcból gyűjtött személyes adatokra. 

Kérdések, megjegyzések és aggályok

További információk

 • Ha többet szeretne megtudni adatvédelmi gyakorlatunkról, olvassa el a Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat teljes változatát, illetve az általunk rendelkezésre bocsátott egyéb adatvédelmi tájékoztatókat (pl. adatvédelmi adatlapok, helyspecifikus adatvédelmi tájékoztatók stb.).

Utolsó frissítés: 2022. június 2.

Privacy Statement

Teljes verzióA további Cisco ajánlatokkal kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatvédelmi adatlapokat a Cisco Trust Centerben

Kapcsolatfelvétel

Adatvédelmi kérelem

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA