Cisco Online adatvédelmi nyilatkozat – összefoglaló

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, a termékei és az üzleti tevékenységei, valamint a rá bízott adatok erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében és fenntartásában, a kockázatkezelésben, valamint az etikus és felelősségteljes működésben.

A jelen Online adatvédelmi nyilatkozat és ez az összefoglaló azokra a Cisco-webhelyekre, -termékekre és -szolgáltatásokra (a továbbiakban: Megoldások) vonatkozik, amelyek hivatkozás vagy említés révén az Online adatvédelmi nyilatkozatra utalnak. Az online adatvédelmi nyilatkozat a személyes adatok általunk végzett kezelésének módját, valamint az Ön számára az adatgyűjtés, -felhasználás és -elérés szempontjából rendelkezésre álló lehetőségeket, továbbá a személyes adatok frissítésének és helyesbítésének módját ismerteti.

 • A Cisco tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Online adatvédelmi nyilatkozatunk a személyes adatok kezelésére vonatkozó aktuális globális alapelveket és normákat – az átláthatóságot, méltányosságot és elszámoltathatóságot – tükrözi.
 • Az adatvédelmi szabályzatainkat és gyakorlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a világszerte alkalmazandó jogszabályoknak, valamint kiérdemeljék és fenntartsák a Cisco iránti bizalmát.

Az alábbiakban Online adatvédelmi nyilatkozatunk főbb pontjait olvashatja. Megjegyzés: A Cisco-megoldásokkal összefüggő személyes adatok kezelésére vonatkozó gyakorlatunkról további információval szolgálhatunk a megoldásspecifikus adatvédelmi adatlapokon és térképeken, az ajánlatok leírásában, valamint az adatgyűjtés előtt vagy az adatgyűjtéskor biztosított jogi nyilatkozatokban.

A személyes adatok gyűjtése és felhasználása

 • Személyes adatokat több okból is gyűjtünk, például a megrendelések feldolgozásához, webhelyek és egyéb megoldások biztosításához, hírlevélre történő feliratkozás lehetővé tételéhez, üzleti és marketingcélú kommunikáció küldéséhez, a felhasználói élmény személyre szabásához vagy állásjelentkezések feldolgozásához.
 • Az Ön személyes adatait az Online adatvédelmi nyilatkozatunkban vagy az általunk rendelkezésre bocsátott egyéb adatvédelmi tájékoztatókban (pl. adatvédelmi adatlapok, webhely- vagy eseményspecifikus adatvédelmi tájékoztatók stb.) meghatározott célokra használjuk fel.
 • Jogszerűen összevonhatjuk az Öntől begyűjtött információkat más forrásokból származó információkkal annak érdekében, hogy javítsuk azok általános pontosságát és teljességét, valamint hogy javítsuk és jobban testreszabjuk az Önnel kapcsolatos interakcióinkat és teljesítményünket.
 • A webhelyeink és webalapú megoldásaink használatával kapcsolatban adatokat gyűjthetünk különféle technológiák, többek között cookie-k segítségével is.

Értesítés és az adatok felhasználásának megválasztása

 • A személyes adatait arra a célra használjuk fel, amiért gyűjtöttük, és az előzetes engedélye, illetve a felhasználásra vonatkozó megfelelő jogalap nélkül azokat más célra nem használjuk.
 • Engedélyt kérünk, mielőtt megosztanánk személyes adatait harmadik felekkel az Ön által megadott indoktól eltérő célból, vagy az Online adatvédelmi nyilatkozat eltérő rendelkezése esetén.
 • Olvassa el teljes Online adatvédelmi nyilatkozatunkat, amelyben további információkat talál arról, hogy a Cisco hogyan kezeli a személyes adatait, illetve hogyan használja a cookie-kat vagy más webes technológiákat.

Az Ön adatvédelemhez fűződő jogai

 • A különböző adatvédelmi törvények világszerte bizonyos jogokat biztosítanak az egyéneknek személyes adataikkal kapcsolatban. Ez magában foglalhatja a személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez, törléséhez, tiltakozáshoz vagy azok kezelésének korlátozásához való jogot, illetve a helyi adatvédelmi hatósághoz intézett panasz benyújtásának jogát. Ha többet szeretne megtudni az adatvédelemhez fűződő jogairól, tekintse meg Online adatvédelmi nyilatkozatunkat.
 • Ha adatvédelmi jogainak gyakorlására vagy kommunikációs preferenciáinak frissítésére irányuló kérelmet szeretne benyújtani, kérjük, használja az Adatvédelmi kérelem űrlapot.

Adatbiztonság

 • Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megvédjük személyes adatait az illetéktelen felhasználással és közzététellel szemben.

Nemzetközi adattovábbítások

 • Globális szervezetként a Cisco Systems, Inc. és a Cisco Csoport más vállalatai, valamint üzleti partnereik és beszállítóik a világ különböző pontjain található országokban tevékenykednek. A Cisco mindig a jóváhagyott adattovábbítási mechanizmusoknak, valamint a hatályos helyi jogi követelményeknek megfelelően továbbítja a személyes adatokat.

 • A személyes adatok feldolgozási helyétől függetlenül mindig megfelelő óvintézkedéseket teszünk személyes adatai védelméért. Például adatvédelmi megállapodásokat kötünk beszállítóinkkal, amelyek megkövetelik tőlük, hogy betartsák az Ön személyes adatainak védelmére vonatkozó minimális követelményeket. A következő biztosítékokat is bevezettük:

  • A Cisco a személyes adatok kezelése és az APEC-tagállamokba, illetve onnan történő adatátvitel tekintetében APEC Cross Border Privacy Rules system és Privacy Recognition for Processors tanúsítással rendelkezik. Ha további információt szeretne kapni a részvételünk mértékéről, vagy adatvédelmi kérelmet szeretne benyújtani a BBB Nemzeti Programokon, az elszámoltathatósági megbízottunkon keresztül, kérjük, kattintson az alábbi hivatalos pecsétre.

   Cisco Systems Inc. confirmation seal
    
   Cisco Systems Inc. confirmation seal
  • A Cisco Kötelező erejű vállalati szabályzata – Adatkezelő (BCR-C) biztosítja, hogy az ezen szabályok szerint európai uniós személyes adatok kezelőiként eljáró Cisco-entitások világszerte megfelelő védelmi intézkedésekkel továbbítsák az európai személyes adatokat.
  • A Cisco továbbá az EU-USA és a Svájc-USA adatvédelmi keretrendszere, illetve ennek Egyesült Királyság általi kiegészítése szerinti tanúsítással rendelkezik, melyet az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma dolgozott ki az EU-ból/EGK-ból, az Egyesült Királyságból (valamint Gibraltárból) és Svájcból érkező személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és feldolgozására vonatkozóan.
  • A Cisco az EU általános szerződési feltételeit (és/vagy ezek egyesült királyságbeli és svájci megfelelőit) is alkalmazhatja, hogy további biztosítékokat nyújtson az Európai Gazdasági Térségből, az Egyesült Királyságból és Svájcból gyűjtött személyes adatokra.

Kérdések, megjegyzések és aggályok

További információk

Ha többet szeretne megtudni adatvédelmi gyakorlatunkról, olvassa el Online adatvédelmi nyilatkozatunk teljes változatát, illetve az általunk rendelkezésre bocsátott egyéb adatvédelmi tájékoztatókat (pl. adatvédelmi adatlapok, helyspecifikus adatvédelmi tájékoztatók stb.).

Utolsó módosítás: 2023. szeptember 26.

Privacy Statement

Teljes verzióA további Cisco ajánlatokkal kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatvédelmi adatlapokat a Cisco Trust Centerben

Kapcsolatfelvétel

Adatvédelmi kérelem

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA