Har du en konto?

 •   Tilpasset indhold
 •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Opsummering af Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Center for tillid og gennemsigtighed

Cisco er engageret i at fastholde stærk beskyttelse for vores kunder, produkter og virksomhed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde tillid, reducere risiko og simpelthen gøre, hvad der er rigtigt.

Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online og denne opsummering er gældende for Ciscos websteder og vores søsterselskabers websteder, der linker til erklæringen.

Cisco respekterer og stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger. Vores erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger afspejler aktuelle globale principper og standarder om håndtering af personlige oplysninger meddelelse og valg af databrug, dataadgang og integritet, sikkerhed, videre overførsel og håndhævelse/opsyn. Nedenfor ses nogle af hovedpunkterne i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Personlige oplysninger

 • Vi indsamler personlige oplysninger af forskellige grunde såsom at behandle din ordre, levere abonnement på et nyhedsbrev til dig, sende marketingskommunikation, tilpasse din oplevelse eller i forbindelse med en jobansøgning.
 • Vi informerer dig om formålet med indsamling af personlige oplysninger, når vi indsamler dem fra dig og beholder dem for at opfylde de formål, hvortil de er blevet indsamlet eller som påkrævet af gældende lovgivning eller til lovlige formål.
 • Vi kan kombinere de oplysninger, vi indsamler fra dig med oplysninger fra andre kilder for at hjælpe os med at forbedre dets overordnede præcision og fuldstændighed og for at hjælpe os med bedre at tilpasse vores interaktioner til dig.
 • Vi kan også indsamle oplysninger i relation til din brug af vores websteder via brugen af forskellige teknologier, inklusive cookies.

Meddelelse om og dine valg i forbindelse med databrug

 • Vi bruger dine personlige oplysninger til det formål, de blev indsamlet og vil ikke bruge dem til et andet formål uden først at bede om tilladelse fra dig.
 • Vi beder om tilladelse fra dig, før vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter til ethvert andet formål end den grund af hvilken du opgav dem eller ellers som angivet i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.
 • Ved oplysninger i relation til din brug af vores websteder kan du slå cookies fra i din browser.

Dataadgang og integritet

 • For at opdatere dine præferencer for personlige oplysninger og kommunikation skal du kontakte privacy@cisco.com eller besøge det specifikke produkt- eller tjenestewebsted.

Datasikkerhed

 • Vi er engageret i at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret brug eller fremlæggelse.

Videre overførsel

 • Som global virksomhed kan vi overføre dine personlige oplysninger til Cisco i USA, til ethvert datterselskab af Cisco verden over eller til tredjeparter, der handler på vores vegne og er placeret uden for det land, hvor dataene indsamles, og hvor standarder for databeskyttelse kan være anderledes.
 • Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre de tredjeparter lover at give oplysningerne et beskyttelsesniveau tilsvarende vores.

Vigtige oplysninger

 • Vi følger praksis for datasikkerhed og databeskyttelse, ikke blot for at overholde loven men for at opbygge tillid og tiltro til Cisco.
 • Cisco er tidligere blevet certificeret i henhold til Safe harbor-rammeværket mellem USA og EU og safe harbor-rammeværket mellem USA og Schweiz som præciseret af USAs handelsministerium angående indsamling, brug og opbevaring af personlige data fra EU-medlemslande og Schweiz, men er ikke afhængig af safe harbor med henblik på at overholde EU-lovgivning. Cisco har certificeret, at det overholder safe harbor-databeskyttelsesprincipperne med hensyn til meddelelse, valg, videre overførsel, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse. I henhold til afgørelsen fra EU-Domstolen den 6. oktober 2015 angående gyldigheden af safe harbor og i lyset af lovgivningsmæssige rammeværk under udvikling kan Cisco deltage i andre rammeværk, der er godkendt af relevante regulerende myndigheder til enhver tid.
 • Cisco's bindende virksomhedsregler – Dataansvarlig (BCR C) fastslår, at overførsler af europæiske personoplysninger, der foretages af Cisco over hele verden, er underlagt passende sikkerhedsforanstaltninger.

Referencer

For at få mere at vide om vores praksis vedrørende datasikkerhed kan du se den fulde version af Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Senest opdateret: April 2018.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Fuld versionSådan kan du kontakte os

E-mail: privacy@cisco.com

Mail: Cisco Systems, Inc.
Juridisk afdeling
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA