Har du en konto?

 •   Tilpasset indhold
 •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Opsummering af Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Center for tillid og gennemsigtighed

Cisco er engageret i at fastholde stærk beskyttelse for vores kunder, produkter og virksomhed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde tillid, reducere risiko og simpelthen gøre, hvad der er rigtigt.

Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online og denne opsummering er gældende for Ciscos websites og vores datterselskabers websites, der linker til erklæringen.

Cisco respekterer og stræber efter at beskytte personlige oplysninger. Vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger afspejler vores nuværende globale principper og standarder for håndtering af personlige oplysninger – gennemsigtighed, rimelighed og ansvarlighed. Nedenfor ses nogle af hovedpunkterne i Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online. Bemærk, at mere specifikke oplysninger om, hvordan Cisco behandler personlige oplysninger, kan ses i dataarkene om beskyttelse af personlige oplysninger, tilbudsbeskrivelser eller andre bemærkninger, der leveres før eller på tidspunktet for dataindsamlingen.

Personlige oplysninger

 • Vi indsamler personlige oplysninger af forskellige grunde f.eks. for at behandle din ordre, klargøre websites og Løsninger og aktivere deres funktionalitet, levere abonnement på et nyhedsbrev til dig, sende virksomheds- og marketingkommunikation, tilpasse din oplevelse eller administrere jobansøgninger.
 • Vi informerer dig om formålet med indsamling af personlige oplysninger, når vi indsamler dem fra dig, og beholder dem for at opfylde de formål, hvortil de er blevet indsamlet eller som påkrævet af gældende lovgivning eller til lovlige formål.
 • Vi kan kombinere de oplysninger, vi indsamler fra dig med oplysninger fra andre kilder for at hjælpe os med at forbedre deres overordnede præcision og fuldstændighed og for at hjælpe os med at forbedre og bedre at tilpasse vores interaktioner med og præstation over for dig.
 • Vi kan også indsamle oplysninger i relation til din brug af vores websites og webbaserede Løsninger via brugen af forskellige teknologier, inklusive cookies.

Meddelelse om og dine valg i forbindelse med databrug

 • Vi bruger dine personlige oplysninger til det formål, de blev indsamlet til, og vil ikke bruge dem til et andet formål uden først at indhente tilladelse fra dig eller have retsgrundlag til brugen.
 • Vi beder om tilladelse fra dig, før vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter til ethvert andet formål end den årsag, du opgav dem af, eller på anden vis som angivet i vores komplette erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.
 • Du kan finde flere oplysninger om dine valg i forhold til, hvordan Cisco kan behandle dine personlige oplysninger, eller vedrørende vores brug af cookies eller andre webteknologier i vores komplette erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Dataadgang og integritet

 • For at opdatere dine præferencer for personlige oplysninger og kommunikation skal du klikke her eller besøge det specifikke produkt- eller tjenestewebsite.

Datasikkerhed

 • Vi er engageret i at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret brug eller fremlæggelse.

Videre overførsel

 • Som global virksomhed kan vi overføre dine personlige oplysninger til Cisco i USA, til ethvert datterselskab af Cisco i verden eller til tredjeparter, der handler på vores vegne og er placeret uden for det land, hvor data indsamles, og hvor standarder for databeskyttelse kan være anderledes.
 • Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre sådanne tredjeparter lover at give oplysningerne et beskyttelsesniveau, der mindst svarer til vores.

Vigtige oplysninger

For yderligere information om omfanget af vores deltagelse eller for at indsende en forespørgsel om beskyttelse af personlige oplysninger via BBB National Programs, vores ansvarlige agent, klik på linket i det officielle segl nedenfor:

  Cisco Systems Inc. confirmation seal   Cisco Systems Inc. confirmation seal

   

   

 • Ciscos bindende virksomhedsregler for dataansvarlige (BCR-C) omfatter, at der skal benyttes passende sikkerhedsforanstaltninger for overførsler af personlige oplysninger fra EU foretaget af Cisco som dataansvarlig verden over.
 • Cisco er også certificeret til og overholder rammeaftalerne for EU-US og Swiss-US Privacy Shield som defineret af det amerikanske handelsministerium (U.S. Department of Commerce) angående indsamling, brug og behandling af personlige oplysninger fra EU/EØS, Storbritannien og Schweiz.
 • Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer angående denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du klikke her.
 • Hvis du har en udestående bekymring for beskyttelse af personlige oplysninger eller databrug, som vi ikke har håndteret på tilfredsstillende vis, kan du kontakte vores tredjepartssamarbejdspartner i USA med henblik på løsning af tvisten (gratis).

Referencer

For at få mere at vide om vores praksis vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger kan du se den fulde version af Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Sidst opdateret: 10. maj 2021

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Fuld versionHvis du vil have mere at vide om yderligere Cisco-tilbud, skal du se dataarkene om beskyttelse af personlige oplysninger på Cisco Trust Center

Sådan kan du kontakte os

Anmodningsformular for beskyttelse af personlige oplysninger

Mail: Cisco Systems, Inc.
Juridisk afdeling
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA