Opsummering af Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Center for tillid og gennemsigtighed

Cisco er engageret i at fastholde stærk beskyttelse for vores kunder, produkter og virksomhed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde tillid, reducere risiko og simpelthen gøre, hvad der er rigtigt.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online og denne opsummering gælder for Ciscos websteder, produkter og tjenester ("løsninger") med link eller henvisning til erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger online og beskriver, hvordan vi håndterer personoplysninger, samt dine valgmuligheder vedrørende brug og adgang, og hvordan du opdaterer og retter dine personoplysninger.

 • Cisco respekterer og stræber efter at beskytte personoplysninger. Vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online afspejler vores nuværende globale principper og standarder for håndtering af personoplysninger – gennemsigtighed, rimelighed og ansvarlighed.
 • Vores politikker om og praksis for beskyttelse af personlige oplysninger er beregnet til at overholde gældende love i hele verden og til at opnå og bevare din tillid til Cisco.

Nedenfor ses nogle af hovedpunkterne i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online. Bemærk: Der kan være yderligere oplysninger om vores retningslinjer for personoplysninger med hensyn til Cisco-løsninger i det løsningsspecifikke dataark og kort for beskyttelse af personlige oplysninger, beskrivelser af tilbud eller andre bemærkninger, der vises før eller på tidspunktet for dataindsamling.

Indsamling og brug af personoplysninger

 • Vi indsamler personoplysninger af forskellige grunde, som kan omfatte behandling af din ordre, levering af vores forskellige websites og andre løsninger, levering af et abonnement på et nyhedsbrev til dig, afsendelse af virksomheds- og marketingkommunikation, tilpasning af din oplevelse og behandling af jobansøgninger.
 • Vi bruger dine personoplysninger til de formål, der er angivet i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online eller andre meddelelser, som vi kan gøre tilgængelige (f.eks. vores dataark om beskyttelse af personlige oplysninger, meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger på websites, ved særlige arrangementer etc.).
 • Vi kan på lovlig vis kombinere de oplysninger, vi indsamler fra dig, med oplysninger fra andre kilder for at hjælpe os med at forbedre oplysningernes overordnede præcision og fuldstændighed og for at hjælpe os med at forbedre og bedre at tilpasse vores interaktioner med og præstation over for dig.
 • Vi kan også indsamle oplysninger i relation til din brug af vores websites og webbaserede Løsninger via brugen af forskellige teknologier, inklusive cookies.

Meddelelse om og dine valg i forbindelse med databrug

 • Vi bruger dine personoplysninger til det formål, de blev indsamlet til, og vi bruger dem ikke til et andet formål uden først at indhente tilladelse fra dig eller have retsgrundlag til brugen.
 • Vi beder om tilladelse fra dig, før vi deler dine personoplysninger med tredjeparter til ethvert andet formål, end grunden til at du opgav oplysningerne, eller som på anden måde angivet i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.
 • Du kan finde flere oplysninger om dine valg i forhold til, hvordan Cisco kan behandle dine personoplysninger, eller vedrørende vores brug af cookies eller andre webteknologier i vores komplette erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger

 • Forskellige databeskyttelseslove verden over giver enkeltpersoner visse rettigheder vedrørende deres personoplysninger. Disse kan omfatte retten til at tilgå, berigtige, slette, gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger eller indsende en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed. Du kan få mere at vide om dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online.
 • Du kan indsende en klage for at gøre brug af dine rettigheder ift. beskyttelse af personlige oplysninger ved at bruge formularen til anmodninger om beskyttelse af personlige oplysninger.

Datasikkerhed

 • Vi er engageret i at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret brug eller videregivelse.

Internationale dataoverførsler

Spørgsmål, kommentarer eller bekymringer

 • Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer angående denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller behandlingen af dine personoplysninger, bedes du bruge formularen til anmodninger om beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Hvis du har spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger eller databrug, som vi ikke har besvaret på tilfredsstillende vis, skal du kontakte vores tredjepartssamarbejdspartner i USA med henblik på løsning af tvisten (gratis).

Flere oplysninger

Du kan få mere at vide om vores praksis angående beskyttelse af personlige oplysninger ved at læse hele versionen af vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online eller andre meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger, som vi kan gøre tilgængelige (f.eks. vores dataark om beskyttelse af personlige oplysninger, meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger knyttet til specifikke websteder osv.).

Senest opdateret den 26. september 2023

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Fuld versionHvis du vil have mere at vide om yderligere Cisco-tilbud, skal du se dataarkene om beskyttelse af personlige oplysninger på Cisco Trust Center

Sådan kan du kontakte os

Anmodningsformular for beskyttelse af personlige oplysninger

Mail: Cisco Systems, Inc.
Juridisk afdeling
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA