Transformări la nivelul clienților

Soluții de teleprezență pentru diverse domenii

În fiecare domeniu este necesară o îmbunătățire a colaborării. Companiile care utilizează soluții Cisco TelePresence redefinesc conceptul de colaborare. Citiți subiectele de mai jos pentru a găsi domeniul dvs. de activitate și a afla cum transformă teleprezența și alte tehnologii Cisco pentru colaborare modul în care trăim, muncim și învățăm.


Educație

Educație

Teleprezența - tehnologia de generație următoare pentru conferințe video - se utilizează pentru învățământ la distanță, călătorii de lucru virtuale, dezvoltare profesională și extinderea acoperirii principalelor instituții educaționale.

mbunătățirea coeziunii între agenții, facilitarea accesuluiAflați mai multe despre clienții noștri din domeniul educației

Finanțe

Finanțe

Comunitatea financiară utilizează teleprezența pentru discutarea oportunităților investiționale care necesită decizii rapide și folosirea experților în sucursale bancare pentru furnizarea de servicii de consultanță în timp real la distanță.

Aflați mai multe despre clienții noștri din domeniul financiar

Sănătate

Sănătate

Instituțiile de servicii de sănătate utilizează teleprezența pentru îmbunătățirea calității serviciilor de îngrijire medicală, furnizarea unui număr mai mare de servicii pentru mai mulți pacienți, reducerea costurilor și facilitarea continuării educației medicale.

Aflați mai multe despre clienții noștri din domeniul sănătății

Producție industrială

Producție industrială

Producătorii industriali utilizează teleprezența pentru identificarea și rezolvarea problemelor în timp real, eficientizarea proiectării și dezvoltării de produse și accelerarea proceselor comerciale.

Aflați mai multe despre clienții noștri din domeniul producției industriale

Sector public

Sector public

Structurile guvernamentale din întreaga lume utilizează comunicațiile video, inclusiv teleprezența, pentru promovarea programelor de lucru la distanță, îmbunătățirea coeziunii între agenții, facilitarea accesului extins al angajaților la experți și securizarea răspunsului în timp real la problemele de siguranță publică.

Aflați mai multe despre clienții noștri din domeniul guvernamental și din sectorul public

Alte domenii

Alte domenii

Aflați cum clienții noștri din diverse alte domenii - furnizare de energie, servicii juridice, mass-media, divertisment, servicii profesionale, comerț cu amănuntul și producție de bunuri de larg consum ambalate - utilizează teleprezența pentru a transforma domeniilor lor de activitate.

Aflați mai multe despre clienții noștri din alte domenii pe care îi ajutăm să se transforme

=