Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Jobb hjemmefra

Uforsk de pålitelige arbeidsløsningene som holder virksomheten din igang og hjelper teamet ditt å samarbeide sikkert hvor som helst.

Vi er her for deg

For å støtte kundene våre i å få jobben gjort og fortsette sin virksomhet, tilbyr Cisco gratis og forbedrede tjenester for å hjelpe med å jobbe hjemmefra og lære sikkert over hele verden, uansett størrelse og bransje man er i.

Å hjelpe våre kunder og partnere og vårt lokalsamfunn til å utnytte mulighetene som teknologien tilbyr er kjernen i hvem vi er, vårt DNA. Les Trine Strømsnes, adm.dir i Cisco Norge sin bloggpost.

Verdensledende videokonferanseløsninger utvikles hos Cisco på Lysaker.

Det er mange som vil jobbe med teknologi, hos oss får du lage den! Bli kjent med R&D avdelingen vår.

Utforsk løsninger

Hverken virksomheten din eller teamene dine stopper opp når du jobber hjemmefra.

Virksomheten din forblir effektiv, produktiv og sikker med de rette løsningene for samarbeid, sikkerhet, nettverk og databehandling.

Samarbeid ansikt til ansikt

Med videokonferanser kan du jobbe hvor som helst og dine forretningsmøter blir upåvirket.
Du kan enkelt konfigurere Webex-kontoen din og bli med på et møte på nettet. Møt teamet eller klientene ansikt til ansikt uansett hvor du befinner deg, uansett hvilken enhet du bruker.

Cisco Webex er en sikker samhandlingsplattform med de beste bransjestandardene. Sikkerhet er en del av vårt DNA i Webex er sikkerhet innebygget og ikke tilfeldig lagt til.

Start med en gratis Webex-prøveversjon

Med Cisco Webex kan du koble til andre på ett møtested. Fra små bedrifter og globale organisasjoner til enkeltpersoner som jobber hjemmefra – tilkobling til en rask og meget sikker gruppevideochat skjer eksternt fra en nettleser, mobil eller videoenhet.

Funksjonene omfatter ubegrenset møtevarighet i Full HD, opptil 200 deltakere, innholdsdeling, opptak​ og alle de nyeste verktøyene og funksjonene for å hjelpe deg få mest mulig ut av alle møter med mer.

Bedrifter kan prøve prøveversjonen med alle funksjoner i 90 dager ved å kontakte en salgsrepresentant. Enkeltpersoner kan komme i gang med en ubegrenset prøveversjon ved å registrere seg.

Ekstern møteløsning

Med gratis, personlig Webex-konto kan du få en umiddelbar løsning for eksternt arbeid.

Eksternt kontor

Ta med høykvalitets video, digitale tavler og AI inn i den eksterne kontorplassen for arbeid i businessklasse.

Eksterne agenter

En skybasert kontaktsenterløsning som raskt kan distribueres med eksterne agenter, og gratis PSTN for inngående anrop de første 90 dagene.

Ekstern IT-administrasjon

Administrer, analyser, feilsøk og sikre samarbeidsenhetene og -tjenestene i hele organisasjonen din.

Det er raskt og enkelt å bli med i Webex-møter

Jobb sikkert hjemmefra

Enkelt, effektivt og fullt integrerte løsninger, kobler og beskytter mennesker hvor enn du jobber fra.

Muliggjør forretningskontinuitet med nettverket ditt

Nettverket ditt spiller en viktig rolle i å holde organisasjonen din i gang. Distribuer sikre nettverksløsninger på en enkel måte ved å bruke eksisterende kablede og trådløse infrastrukturer.

Sikker, ekstern nettverksforbindelse

Konfigurer en ekstern tilkobling for et hjem, en mikroavdeling eller liten helseklinikk, og gjør ekstern konfigurering enklere uten klargjøring på stedet.

Meraki zero-touch telependler

Bruk Meraki-utstyr for telearbeid slik at du sikkert kan utvide bedriftsnettverket til hjemmet eller mikroavdelingen.

Meraki-helsetjenestetilbud

Cisco Meraki tilbyr støtte for eksisterende og midlertidige helseklinikker slik at du raskt kan distribuere skyadministrert nettverk.

Healthcare Rapid Response-tilbud

Kvalifiserte kunder innen helsevesenet kan søke om gratis Rapid-Response Network Bundle med Cisco-rutere, svitsjer og tilgangspunkter.

Utvid datasentrene dine raskt for å støtte nye, eksterne ansatte

Med vår virtuelle skrivebordsinfrastruktur (VDI) og pakke for hyperkonvergerte systemer kan du levere forretningskritiske programvarer og tjenester til hjemmet til dine ansatte raskt og sikkert med den høye ytelsen de trenger. HyperFlex med VDI kommer forhåndskonfigurert, med prioritert frakt og skybasert systemadministrering som gjør klargjøring enkelt, raskt og effektivt.

Er du klar til å ta det neste steget?

CISCO Capital

Utforsk finansieringsalternativer.

Kontakt salg

Be om et anrop fra salg.

Cisco-partner

Finn en Cisco-partner.

For partnere

Er du en Cisco partner? Logg på for å se flere ressurser.

Ser du etter en løsning fra en Cisco-partner? Få kontakt med partnerøkosystemet vårt.