Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Jobb hjemmefra
Virtuell online læring

Jobb hjemme, lær eller undervis online. Hold kontakten.
Ubegrenset bruk på en svært sikker samhandlingsplattform: Cisco Webex.

  • Ved å klikke på "Prøv Meetings gratis" forstår du og godtar Cisco Servicevilkår.

Vi er her for deg

For å støtte kundene våre i å få jobben gjort og fortsette sin virksomhet, tilbyr Cisco gratis og forbedrede tjenester for å hjelpe med å jobbe hjemmefra og lære sikkert over hele verden, uansett størrelse og bransje man er i.

Å hjelpe våre kunder og partnere og vårt lokalsamfunn til å utnytte mulighetene som teknologien tilbyr er kjernen i hvem vi er, vårt DNA. Les Trine Strømsnes, adm.dir i Cisco Norge sin bloggpost.

Prøv Webex gratis

Gratis konto

For deg som jobber hjemmefra og ønsker en gratis konto.

Dette alternativet gir ubegrenset med HD-videomøter og skjermdeling. Nå med ubegrensede minutter og opptil 100 deltakere per møte.

  • Ved å klikke på "Prøv Meetings gratis" forstår du og godtar Cisco Servicevilkår.

90 dagers full prøveversjon

For organisasjoner som raskt vil distribuere løsninger for å jobbe på avstand på tvers av virksomheten.

Funksjonene inkluderer ubegrenset møteperiode på Full HD, opptil 200 deltakere, deling av innhold, innspilling og alle de nyeste verktøyene og funksjonene som hjelper deg med å få mest mulig ut av hvert møte og utover.

Overgang til virtuell læring

Skoler og høyere utdanningsinstitusjoner som går over til virtuelle læringsmiljøer.

Vi er her for å holde klasserommene tilkoblet, slik at klasseundervisningen kan fortsette. Du finner innhold som støtter fjernundervisning, studenter og foreldreveiledninger, og ressurser for IT til raskt å planlegge, distribuere og få i gang brukere.

Jobb sikkert hjemmefra

Når mange ansatte jobber hjemmefra, er det viktig med gode og sikre samhandlingverktøy. For å hjelpe tilbyr vi gratis lisenser til tre viktige sikkerhetsteknologier designet for å beskytte eksterne arbeidere hvor som helst, når som helst og på enhver enhet.

Hvis du allerede er Cisco Umbrella, Cisco Duo og Cisco AnyConnect Secure Mobility Client-kunde, kan du overskride brukergrensen din uten ekstra kostnad. Dersom du ikke er kunde, kan du finne ut mer om våre løsninger og hvordan du kan be om en gratis lisens her:

Send og motta data sikkert

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client gir de ansatte mulighet til å jobbe sikkert fra hvor som helst på bedriftens bærbare datamaskiner eller personlige mobile enheter. Snakk med en Cisco-representant eller -partner for å be om antall brukere.

Stopp tilgang til usikre nettsteder

Cisco Umbrella beskytter brukere mot usikre adresser enten om de er på eller utenfor nettverket. Vennligst kontakt vårt salgsteam for å få den første 14-dagersperioden utvidet til 90 dager.

Bekreft identiteten til ansatte som ikke jobber fra kontoret

Cisco Duo verifiserer brukernes identitet og etablerer tillit til enheten før du gir tilgang til applikasjoner.

Å møte online er enkelt, sikkert og gratis

Med videokonferanser, bør det å jobbe hjemmefra eller eksternt ikke påvirke de vanlige forretningsmøtene. Du kan sette opp Webex-kontoen din og enkelt bli med på online møter. Møt teamet eller kundene dine ansikt til ansikt fra hvor enn du er, uansett hvilken enhet du er på.

Funksjoner og fordeler med Cisco Webex

Enkelhet når som helst, hvor som helst

Planlegg og start online møter fra nettleseren, stasjonær eller mobilapp eller videoenhet. Eksepsjonell lyd-, video- og innholdsdeling. Ingen nedlastinger eller plugins.

Møt der du jobber

Integrert med populære produktivitetsverktøy, Learning Management Systems, arbeidsflyt-applikasjoner og mer, slik at du kan sette opp møter når som helst og fra hvor som helst.

Møt hverandre med intelligens

Webex Meetings-mobilapplikasjon kobles automatisk til videoenheten din, slik at du kan bli logge inn til et møte umiddelbart. Færre avbrudd med bakgrunnsstøydeteksjon og dempeforslag. Del trådløst fra din stasjonære app. Motta opptakstranskripsjoner automatisk.

Bransjeledende sikkerhet

Lås ditt personlige rom og hold diskusjonene dine fullstendig beskyttet. Vår bransjeledende, flerlags sikkerhet gir deg trygghet uten at det går utover brukeropplevelsen.

Universitet forbedrer virtuell læring med Webex

The University of Portsmouth tilbyr Cisco Webex til studenter og fakultet for å forbedre undervisning online og mye mer.

Hvordan komme i gang

Det er raskt og enkelt å ta i bruk Cisco Webex. Følg trinnene i videoene for å komme i gang med din gratis Webex-konto.

Sett opp din gratis konto

Planlegg et møte

Bli med i et møte

Webex

Snakk med oss for å lære mer om hvordan Cisco Webex kan hjelpe deg.