Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Se din arbeidsplass og dine kolleger på en helt ny måte

Øk bedriftens fleksibilitet: knytt ansatte tettere sammen, trygge virksomheten og automatiser prosesser for økt arbeidsflyt.

Hvorfor velge Cisco for fleksibilitet?

Din virksomhet blir redefinert av dagens utfordringer og morgendagens usikkerhet. Disse faktorene har akselerert de digitale transformasjonstrendene som allerede var i bevegelse, samtidig som det har resultert i nye faktorer og trender.

81%

81% av organisasjonenes fokus handler om å endre sikkerhetstiltak og -krav etterhvert som de skal tilbake til arbeidsplassen.

Kilde: PwC US CFO Pulse Survey

54%

54% av alle økonomidirektører sier at deres selskaper vil gjøre fjernarbeid til et permanent alternativ for stillinger som tillater det.

Kilde: PwC US CFO Pulse Survey

56%

56% sier at teknologiinvesteringene de gjør i løpet av denne tiden vil posisjonere dem bedre på lang sikt.

Kilde: PwC US CFO Pulse Survey

Jobb hjemmefra

Utforsk de pålitelige eksterne arbeidsløsningene som holder virksomheten i gang og som gjør at teamet ditt samarbeider på en sikker måte, hvor som helst og med hvem som helst, uansett størrelsen på virksomehten eller bransje du jobber i.

Få kontinuitet i din virksomhet ved hjelp av nettverket ditt

Fra å jobbe hjemmefra med sikker nettverkstilgang, til å komme tilbake til kontoret med sosial distansering og plassovervåkning, kan nettverket ditt bidra til å holde virksomheten trygg, sikker og pålitelig tilkoblet.

Se alle løsninger

La dine ansatte jobbe fra hvor som helst, samtidig som de kan koble seg trygt på nettverket og til sine kolleger. Etterhvert som din virksomhet vokser, vil det å utstyre dine ansatte med gode muligheter for fjernjobbing øke virksomehtens muligheter for suksess, samtidig som man beskytter virksomhetens fremtid og beskytter dine ansatte.

Fleksibel finansiering

Invester i Cisco-teknologien bedriften din trenger nå, og fordel kostnadene over tre til fem år til så lavt som 0% rente.

Finansier hele Cisco-løsningen på en easy-to-manage-kontrakt med én enkelt faktura, inkludert besparelser med Cisco-sertifisert omprodusert utstyr.

Invester i nødvendig teknologi mens du utsetter betalingen i opptil 90 dager, slik at du kan ta høyde for kortsiktige kontantstrømmer og likviditetsproblemer.

Business continuity technology from Cisco

View the complete listing of Cisco's business continuity offerings.

Se din arbeidsplass og dine kolleger på en helt ny måte

Cisco Customer Experience kan hjelpe deg med å lage en distribuert arbeidsmodell for fremtiden. Benytt deg av vår ekspertise, beste praksis og Spør-eksperten-webinarer for å utvikle din virksomhet.

Customer success stories

Learn how Cisco solutions are helping communities and accelerating positive outcomes for our customers.

Hvordan University of Portsmouth bruker Webex til å engasjere sine studenter

University of Portsmouth huser studenter fra hele verden som studerer alt fra naturfag til økonomi. Studentene og lærerne trengte en sikrere måte å intervjue, samarbeide og jobbe smartere sammen på, enten det var snakk et videointervju fra den andre siden av kloden, eller å øve på gruppepresentasjoner.

Cisco Designed

Work confidently from anywhere. Get resources to support your small business.

A secure remote working experience

Protect your small business from hackers and cyber threats while your team is working remotely. Learn what steps you can take today.

Stay connected to your team

Remote working shouldn’t make you feel isolated or out of touch with your team members, wherever they may be. Cisco offers secure solutions that are easy to use and simple to manage to help you stay connected. Try before you buy.

Bidrar gjenoppbygging av små bedrifter

Små bedrifter er selve ryggraden i samfunnet vårt. Når de er sterke, er vi alle sterkere. Cisco kan hjelpe små bedrifter med å komme seg fra den økonomiske effekten av COVID-19

For partners

Log in for resources to help your customers work from anywhere and stay connected so they can continue business operations.