Poiščite znova navdih v delu

Ciscova sodelovalna tehnologija omogoča lažje delo in izmenjavo zamisli s komer koli in povsod. Vse se začne s preprostim potegom po zaslonu. Poskrbite, da bo navidezno delovno mesto postalo resničnost ter izboljšajte zavzetost in storilnost zaposlenih že danes.

Preoblikujte podjetje – Forrester

Pri iskanju načinov, kako z manj opraviti več, se vse več podjetij odloča za rešitve integriranega komuniciranja. Več o tem lahko preberete v predogledu Forresterjevega poročila o glavnih trendih na področju integriranih komunikacij pri srednje velikih podjetjih. Če želite celotno poročilo, izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljite.

Predogled

5 osnovnih elementov digitalnega sveta
Delovno mesto

Delovna mesta postajajo digitalna. Učinkovito digitalno delovno mesto, naj bo to oddelek za razvoj programske opreme, maloprodajni distributer ali proizvodni obrat, izboljšuje storilnost in zaposlenim omogoča, da hitreje in natančneje opravijo svoje delo. Oglejte si 5 načinov takega dela.

Raziščite

Izjemno sodelovanje – praktični vodnik

V sodelovalnih okoljih ljudje po naravni poti medsebojno izmenjujejo zamisli, kar omogoča inovacije in rast. Vprašanje pa je, kako oblikovati delovno mesto, ki bo zagotovilo prijetno sodelovalno vzdušje in zaposlenim ponudilo, kar želijo? Uporabite ta praktični vodnik za prenovo delovnega mesta in doseganje boljših poslovnih rezultatov.

Odkrijte, kako

Zagotovite si Forresterjevo poročilo