Yhteisöllisessä työkulttuurissa on voimaa

Yhdistämällä innokkaat ihmiset ja dynaamiset viestintäratkaisut saadaan työyhteisössä enemmän aikaan. Ciscon viestintäratkaisut saavat ihmiset työskentelemään yhteisöllisesti: jaetaan tietoa, sparrataan ajatuksia, nopeutetaan päätöksentekoa ja bonuksena lasketaan operatiivisia kuluja. Tutustu yhteisölliseen työkulttuuriin Cisco eBookissa.

Esikatsele

Lataa Viestintäratkaisuista eKirja

Digitaalisen työympäristön 5
peruselementtiä

Työ muuttuu jatkuvasti digitaalisemmaksi. Ohjelmistoyritysten, jälleenmyyjien, tuotantolaitosten tai muiden työympäristöjen digitalisoituva infrastruktuuri rakentaa pohjan vapaammalle luovuudelle sekä nopeammalle ja täsmällisemmälle työlle. Tutustu 5 tehokkaaseen keinoon.

Tutustu nyt

Tehokas yhteistyö ja viestintä:
opas

Tehokas yhteistyö perustuu ideoiden jakamiselle, mikä synnyttää innovaatiota ja kasvua. Mutta miten yhteistyötä kannustavan ilmapiirin voi luoda ottaen huomioon ihmisten yksilölliset tarpeet? Tämän oppaan avulla voit rakentaa työympäristösi uudelleen ja parantaa tuloksiasi.

Katso

Kehitä tiimityötä Cisco Sparkin avulla

Työskennelläkseen tehokkaasti tiimisi tarvitsee paikan, jossa voi tehdä yhteistyötä. Nyt on saatavilla uudentyyppinen virtuaalinen kokoushuone, jonka avulla viestintä, yhteistyö ja ajatustenvaihto on helppoa ja välitöntä. Se auttaa työvoimaasi toimimaan tehokkaasti yhdessä.