Den totala Cisco TelePresence-lösningen

I sin marknadsledande roll har Cisco möjlighet att göra styrkan i videosamarbete tillgänglig med de bästa möjliga upplevelserna, den bredaste portföljen och oöverträffad skalbarhet.

Intuitiva användarupplevelser

Intuitiva användarupplevelser

Cisco levererar lättanvända och övertygande användarupplevelser i hög kvalitet, som hjälper till att säkerställa en högre implementeringstakt med snabbare inverkan på verksamheten. Vi är måna om att leverera naturliga kommunikationsupplevelser genom att tillhandahålla samtal i hög kvalitet och intuitiva och övertygande användarupplevelser över hela produktportföljen, vilket omfattar industriell design i hög kvalitet, Cisco TelePresence Touch samt avancerade funktioner som One-Button-To-Push. Integrering i en hel samarbetslösning skapar ännu mer kraftfulla upplevelser.

Telepresence för alla, överallt

Telepresence för alla, överallt

Cisco tillhandahåller ett stort urval av ändpunkter, implementeringsmodeller och interoperabilitet för att förverkliga telepresence överallt och för alla. Cisco har ett utbud som passar många typer av mötesupplevelser – från anpassade, djupgående videoupplevelser för gruppmöten till lösningar för flera ändamål, till personlig telepresence, videokompatibla telefoner och klientprogramvara. Vi erbjuder flexibla implementeringsmodeller för att passa dina budgetkrav och för att hjälpa till att hitta rätt skala för din implementering. Vi är också måna om att leverera öppna, standardbaserade anslutningsmöjligheter som gör videosamtal tillgängliga för kollegor, partner och kunder oavsett enhet. Detta ger dig ett gott investeringsskydd, tillsammans med den flexibilitet du behöver för att bygga ut din befintliga installation.

Lätt att anpassa, lätt att hantera, maximal avkastning

Lätt att anpassa, lätt att hantera, maximal avkastning

Allteftersom användningen av telepresence ökar i betydelse i din organisation och mellan organisationer kan du tryggt bygga ut din investering eftersom Ciscos lösningar kan växa i din takt och kan hjälpa till att maximera avkastningen på din investering. En arkitektonisk metod utan sömmar som förenklar hanteringen av din investering, och som kan växa utan avbrott. De investeringar Cisco gör i video och samarbete är dessutom oöverträffade, med världsomfattande FoU-centra, support dygnet runt och tusentals serviceställen, vilket hjälper till att leverera konstant innovation och snabba svar på ditt företags behov.