Vi presenterar Webex-appen

Webex för samman alla för att utföra exceptionellt bra arbete.

En lättanvänd app för att ringa, ha möten, skicka meddelanden och få saker och ting gjorda.

Omvandla ditt sätt att arbeta med Webex. Förbättra dina arbetsflöden och håll dig uppkopplad med en hel programsvit av samarbetsfunktioner för samtal, meddelanden, möten och integration.

Direktomröstning och frågor och svar med Slido

Öka engagemanget med Webex. Främja betydelsefullare kontakter, se till att alla förstår och låt alla säga vad de tycker med direktomröstning och frågor och svar.

Nyheter

Funktioner

Samtal i Webex

Aktivera samtal i Webex för att få samtalsfunktioner för företag till fasta och mobila enheter. Integrerade Cisco-telefonsystem i molnet eller lokalt, som UCM eller Webex Calling med Cisco multiplattformstelefon (MPP), erbjuder en komplett samtalsupplevelse.

Möten i Webex

Håll säkra möten med integrerad delning av video, ljud och innehåll på alla enheter. Använd smarta funktioner för att automatisera mötesuppgifter och förbättra relationer. Funktionerna inkluderar brusreducering och förstärkning av tal, uppslukande delning, direkttranskriberingar och -översättningar med Webex Assistant och bättre sammanhang med Insikter om personer.

Skicka meddelanden i Webex

Förbli engagerad, prioritera det som är viktigt och driv arbetsflödena framåt med meddelanden som alltid är aktiverade. Visa tillgänglighet med anpassad närvarostatus och fäst eller markera meddelanden som olästa så att du inte glömmer bort viktiga utrymmen.

Anslut med Webex

Webex är byggt för anslutningar. Koppla ihop med Cisco Webex Room-ändpunkter för enhetskontroll och integrera med dina favoritappar från tredje part i dina befintliga arbetsflöden för att effektivisera din arbetsdag.

Fördelar med Webex

Inbyggd säkerhet

Stark kryptering, efterlevnad och kontroll inuti och utanför din organisation.

Enkelt att distribuera och hantera

Intuitivt med enkel inställning, kontroll och hantering av dina Webex-tjänster

Skräddarsydd

Från klassrummet till styrelserummet och chefsnivån — Webex är anpassat för din miljö och dina arbetssätt

Drivs av Webex

Byggd på den globala Webex-plattformen som har branschens förtroende

Samarbetsverktyg för småföretag

Håll dina team gladare, mer produktiva och mer anslutna än någonsin tidigare med kraftfulla samarbetsverktyg som skapats för småföretag.