Har du ett konto?

  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Vi presenterar nya Webex

Webex för samman alla för att utföra exceptionellt bra arbete.

En lättanvänd app för att ringa, skicka meddelanden, ha möten och få saker gjorda.

Omvandla ditt sätt att arbeta med Webex. Förbättra dina arbetsflöden och håll dig uppkopplad med en hel programsvit av samarbetsfunktioner för samtal, meddelanden, möten och integration.

Nyheter

Samtal i Webex

Aktivera samtal i Webex för att få samtalsfunktioner för företag till fasta och mobila enheter. Integrerade Cisco-telefonsystem i molnet eller lokalt, som UCM eller Webex Calling med Cisco multiplattformstelefon (MPP), erbjuder en komplett samtalsupplevelse.

Skicka meddelanden i Webex

Använd RTF-meddelanden med inbyggda, förbättrade funktioner för att skicka meddelanden 1:1 och till grupper. Visa tillgänglighet med anpassad närvarostatus och tillämpa anpassade filter för att fokusera på det som är viktigt för dig.

Möten i Webex

Håll säkra möten med integrerad delning av video, ljud och innehåll på alla enheter. Använd smarta funktioner för att automatisera mötesuppgifter och förbättra relationer. Funktionerna inkluderar reducering av oljud och förstärkning av tal, livetranskriberingar och översättningar med Webex Assistant och bättre sammanhang med Insikter om personer.

Anslut med Webex

Webex är byggt för anslutningar. Koppla ihop med Cisco Webex Room-ändpunkter för enhetskontroll och integrera med dina favoritappar från tredje part i dina befintliga arbetsflöden för att effektivisera din arbetsdag.

Fördelar med Webex

Inbyggd säkerhet

Stark kryptering, efterlevnad och kontroll inuti och utanför din organisation.

Enkelt att distribuera och hantera

Intuitivt med enkel inställning, kontroll och hantering av dina Webex-tjänster

Skräddarsydd

Från klassrummet till styrelserummet och chefsnivån — Webex är anpassat för din miljö och dina arbetssätt

Drivs av Webex

Byggd på den globala Webex-plattformen som har branschens förtroende

Samarbetsverktyg för små företag

Håll dina team gladare, mer produktiva och mer anslutna än någonsin tidigare med kraftfulla samarbetsverktyg som skapats för småföretag.

Resurser