SD-WAN: noua perspectivă în networking

Mai mulți utilizatori. Mai multe aplicații. Mai multe dispozitive.

Afluxul de date și dispozitive din prezent pune presiune pe arhitecturile tradiționale WAN, făcând aproape imposibilă menținerea acestui ritm de către rețele. Departamentele IT încearcă să crească lățimea de bandă și să îmbunătățească conectivitatea, însă nu pot face acest lucru singure.
Aici intră în scenă Cisco SD-WAN.

Datorită capabilităților software-defined networking la nivelul WAN, companiile pot îmbunătăți performanța, reduce costurile și asigura securitatea. Este o abordare centrată pe cloud în primul rând și orientată spre software care direcționează traficul, menține performanța aplicațiilor și se adaptează la condițiile în schimbare – fără o supraveghere directă IT.

70% dintre întreruperile de funcționare a aplicațiilor
sunt legate de probleme cu rețeaua. 1

Valorificați puterea cloud-ului.

În prezent, rețeaua dumneavoastră trebuie să performeze mai mult ca niciodată pentru a oferi utilizatorilor experiențe mai bune în cloud. Cu Cisco SD-WAN, puteți livra aplicații în câteva minute, pe orice platformă, cu performanțe solide și predictibile. SD-WAN vă ajută să creați o rețea extinsă, ceea ce înseamnă experiențe mai bune pentru clienți și angajați.

Cum funcționează concret?

Datorită unei acoperiri unice care se extinde la centrul de date, cloud și sucursale, Cisco SD-WAN optimizează performanța SaaS (software ca serviciu) pentru Office 365, Salesforce și alte aplicații în cloud. Oferă, de asemenea, o conectivitate perfectă la cloud-ul public pentru a simplifica fluxurile de lucru pentru AWS, Azure etc. – inclusiv politici bazate pe aplicații care permit punerea în practică, în timp real, a politicilor pentru cloud și soluții on-premise.

Traficul în rețea crește
cu 30% an de an. 1

Dezvoltați-vă mai mult, cheltuiți mai puțin.

Lățimea de bandă este scumpă, iar traficul în rețea nu prezintă semne de încetinire a ritmului accelerat de creștere. Cum ar fi dacă ați obține proceduri de management și operațiuni simplificate, reducând în același timp costurile și sporind agilitatea? Cisco SD-WAN permite implementări și operațiuni mai rapide, mai simple și o performanță mai bună. Acum, puteți obține mai multă lățime de bandă cu costuri mai mici.

Care e secretul?

Combinarea MPLS cu servicii de bandă largă la costuri reduse folosind o abordare WAN hibridă, economisind astfel timp pentru a pune în funcțiune noi servicii și sucursale. Managementul centralizat și automatizarea integrată simplifică fluxurile de lucru pentru a crește și mai mult eficiența.

90% dintre cei care adoptă mai devreme SD-WAN
intenționează să utilizeze cloud-ul pentru
aplicații enterprise anul viitor.2

Obțineți securitate fără a limita accesul.

Din cauza atât de multor potențiale amenințări care se ascund în traficul criptat, găsirea unui echilibru între asigurarea securității și accesul la rețea nu este o sarcină ușoară. Trebuie să oferiți nivelul corect de acces la rețea pentru utilizatorii potriviți la momentul potrivit – protejându-vă în același timp afacerea. Cisco SD-WAN oferă o arhitectură de securitate robustă pentru a conecta utilizatorii la aplicații, oferind cea mai bună securitate în cloud pentru traficul pe internet.

Ce înseamnă acest lucru pentru rețeaua mea?

Reducerea impactului breșelor de securitate prin intermediul segmentării WAN, care utilizează politici granulare pentru a izola activele critice ale companiei. Cisco SD-WAN oferă segmentare end-to-end pentru a proteja compania, începând de la accesul în rețea pentru parteneri și clienți, până la accesul în rețea la nivelul sucursalelor. Oferă, de asemenea, o arhitectură puternică de securitate, necesară pentru protejarea rețelelor hibride.

De ce Cisco SD-WAN?

Doar Cisco oferă o soluție complexă de rețea care include SD-WAN și o arhitectură puternică de securitate, dar și posibilitatea de a evolua în propriul ritm. Soluțiile Cisco SD-WAN integrează optimizarea cloud, securitatea și procese analitice avansate pentru a vă ajuta compania să se transforme și să se adapteze erei digitale și cloud.

Resurse suplimentare

Aveți nevoie de un consultant de încredere pentru
transformarea digitală?
Servicii Cisco >