Guest

Cisco Spark
A csapatmunka életre kel

Részletek

Cisco Spark - egy platform, mely egyesíti az összes kommunikációs felületet

Legyen bárhol, dolgozzon bármilyen eszközről, a Cisco Spark segítségével könnyen, egyszerűen, biztonságosan kommunikálhat egyetlen egységesített felületen. Próbálja ki ingyen!

Próbálja ki ingyen!

Harvard Business Review Analytic Services: Csapatmunka a sikerért

A Harvard Business Review Analytic Services (HBRAS) több mint 300 cégvezetőt kérdezett meg világszerte arról, milyen együttműködési technikákat alkalmaznak vállalatuknál, hiszen a csapatmunka elengedhetetlen a sikerhez. A Cisco által szponzorált jelentésből kiderül, miért szükséges az együttműködési technikák folyamatos megújítása.

További részletek
1497879113993
1497625080310

Cisco Expert Talks

A Cisco Spark egyetlen platformon teszi lehetővé a csoportkommunikáció menedzselését. Összekapcsolja a munkafolyamatokat, lehetőséget teremt az ötletek megosztására, összeköti az embereket és elősegíti a hatékony munkavégzést. Biztosítja a virtuális megbeszélések új élményét, valamint elősegíti az üzleti digitalizációt és a gördülékeny munkafolyamatokat. Nézd meg előadásunkat és fedezd fel, hogyan teszi lehetővé a Cisco Spark az egyszerűbb csapatmunkát minden kommunikációs eszközön!

Webinárium megtekintése

Cisco Spark Board: a tárgyalók elengedhetetlen kelléke

A Cisco Smart Board egy új okoseszköz, mely egyesíti a vezetéknélküli prezentációkat az interaktív whiteboard funkcióival és a videó konferenciahívással.

További részletek
Darling

Esettanulmányok

A Signa Real Estate Austria a Cisco Spark használatával egy lépéssel versenytársai előtt járhat.

Az olasz autódesigner vállalat, a Pininfarina is a Cisco Sparkot használja, hogy olyan autókat tervezzenek, melyekkel az egész közlekedési rendszert fejleszthetik.

Biztonságos, egyszerű, teljeskörű

Adatainak védeleme fontos számunkra

A Cisco egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a biztonságos hálózatok kialakításában. A Cisco Sparkban egy platformba ötvöztük a hálózati tudást, a felhő-informatikában való jártasságot és a kommunikációs technológiák ismeretét.

A Ciscóra számíthat

A Ciscónál nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Egy vállalat számára az adat az egyik legértékesebb információ. Ezek védeleme elengedhetetlen. A Cisco Spark korszerű titkosítási rendszert használ, hogy adatai mindig bizalmasak és elérhetőek maradjanak.

Biztonsági megoldások útmutató letöltése
1481879305352
A Cisco és Apple startégiai együttműködése

A Cisco és Apple startégiai együttműködése

A Cisco és Apple tovább növeli a felhasználói élményt az app-ok, üzenetek és kollaboráció terén. Nézze meg hogyan!

További részletek

 

Egyetemes megoldás vállalata számára

Használja a Cisco leghatékonyabb együttműködési megoldásait egy komplett platformra integrálva. Egyedülálló élmény helytől és eszköztől függetlenül. Csevegjen, tartson megbeszéléseket vagy indítson egy gombnyomásra telefonhívást bárhonnan, bármikor.

1482330074580

Elérhető videókonferencia funkció. Bármikor megosztható képernyő

Csak egy érintés és aktuális környezete virtuális tárgyalóteremmé alakul. Telefonról vagy számítógépről is csatlakozhat. A Cisco Spark Room System segítségével akár "személyesen" is találkozhat munkatársaival.

1481879455920

Üzleti telefonhálózat

Egyetlen platformba integráltunk mindent, ami egy üzleti telefonhálózattól elvárható. A Cisco Spark olyan, mintha mindenhol telepítve lenne egy-egy IP telefon (minden fiókirodában, a munkatársak otthonában vagy akár az autóban).

1481879496676

Találkozzon virtuálisan munkatársaival

A Cisco Spark Room System használatával bármelyik tárgyalóját videókonferencia-alkalmassá teheti. A Cisco Spark alkalmazással könnyen és egyszerűen kezdeményezhet megbeszéléseket.

Próbálja ki a Spark ingyenes applikációját

Próbálja ki a Spark ingyenes applikációját

Töltse le bármely készülékére.