Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Előzze meg a zsarolóvírus támadásokat

Készüljön fel a WannaCry típusú zsarolóvírusok ellen

Már biztos Ön is hallott a WannaCry zsarolóvírusról, mely 2017. május 12-én, pénteken ütötte fel fejét a nagyvilágban és villámgyorsan továbbterjedt közel 100 országra. Ez az első olyan zsarolóvírus, mely szabadon terjed. Más zsarolóvírusokkal ellentétben, nem használ adathalászatot vagy reklámot a terjeszkedéshez, hanem automatikusan, a felhasználó közreműködése nélkül installálja magát. Ha a hiba forrását nem orvosolják, a hálózat továbbra is veszélynek van kitéve. A Cisco Ransomware Defense segít Önnek megakadályozni a WannaCry vírus betörését, terjedését és működését.

Minden, amit a zsarolóvírusokról tudni érdemes

Játszon el a gondolattal, hogy Ön a zsarolóvírus. Mi lenne a célja? Átjutni a hálózati védelmen, megfertőzni a rendszert, megszerezni és felülírni az adatokat.

Villámgyorsan terjed a Nyetya

Tudjon meg többet a globálisan aktív új zsarolóvírusról!

Ne engedjen a zsarolásnak

A zsarolóvírus olyan rosszindulatú szoftver, amely képes titkosítani az információkat a megfertőzött számítógépeken, vagy akár egész hálózatokon is. A tevékenység mögött üzleti érdek áll. A titkosítás addig nem kerül feloldásra, amíg a felhasználó ki nem fizeti a hackerek által megszabott váltságdíjat. Gyakran előfordul, hogy a fájlok titkosításának feloldásához használt kulcsokat akkor sem adják ki, ha a felhasználó fizet.

A zsarolóvírusok a legjövedelmezőbb számítógépes kártevőkké váltak. A kiberbűnözők évente több milliárdos bevételre tesznek szert ezekből és ez a szám évről évre rohamos mértékben növekszik.

Felkészítette vállalatát a támadásokra?

Felkészítette vállalatát a támadásokra?

Képes lenne vállalata megelőzni egy zsarolóvírus támadást? A behatolások kivédéséhez többre van szükség, mint egy egyszerű biztonsági megoldás. A megfelelő védelemhez elengedhetetlen az adatok folymatos mentése, a rendszeres patchelés és a hálózat szegmentálása.

Útmutatónk rávilágít azokra a legfontosabb pontokra, melyek elengedetetlenek a magasszintű védelem eléréséhez.

A hackerek kihasználják a vállalat gyenge pontjait

 

Vírusos hirdetések

A vírusos hirdetések a kattintás után automatikusan letöltik a felhasználó számítógépére a kártékony szoftvert vagy átirányítják a böngészőt egy fertőzött weboldalra.

Exploit kit-ek

Szoftver alapú támadások, melyek azonosítják a hálózat gyenge pontjait, majd kártékony kódokat töltenek fel és futtatnak a felhasználó számítógépén.

E-mail alapú támadások

Az adathalász és spam e-mailek csatolmányai és linkjei kártékony programokat, akár zsarolóvírusokat is hordozhatnak.

Instabil hálózati biztonság

A zsarolóvírus akár teljes hálózatokat is meg tud fertőzni, így maximalizálva a támadás hatását, mellyel az esetleges váltásgíj befizetésekből származó bevételét is megnöveli.

Tudnivalók

Tudja meg, hogyan jutnak be a zsarolóvírusok vállalata hálózatába és hogyan védekezhet ellenük.

 

Tájékoztató letöltése

2018 Éves Kiberbiztonsági Jelentés

Ismerje meg a kiberbiztonság nyújtotta üzleti előnyöket. Ne engedje, hogy a hackerek lelassítsák vállalata üzleti folyamatait.

A Cisco megoldása a zsarolóvírusok ellen

A zsarolóvírus sokféleképpen bejuthat a hálózatba. A fertőzés kockázatának csökkentéséhez a szervezeteknek többszintű védelemre van szükségük. A Cisco biztonsági megoldása a DNS szintjétől, az e-mailezésen át a végpontokig biztosítja a védelmet, melyet a Talos elemzői csoport által végzett kutatások alapján fejlesztenek.

Az első védvonal

A Cisco következő generációs tűzfalai blokkolják a gyanúsnak ítélt tartalmakat, miközben a Cisco Advanced Malware Protection (AMP) alrendszer feltartóztatja és kiiktatja a kártevőket. A Cisco e-mail biztonsági megoldása tiltja az adathalász és más kártevő e-maileket, melyek költséges zsarolóvírusokat is tartalmazhatnak.

Fertőzött weboldalak tiltása

A Cisco Umbrella blokkolja a hozzáférést a gyanús domainekkel rendelkező weboldalakhoz, így megakadályozza, hogy a felhasználók olyan weboldalakra tévedjenek, melyek vírusos hirdetéseket vagy más kártevőket tartalmaznak.

Retrospektív védelem

A rosszindulatú szoftverek gyakran elfedik kártevői mivoltukat, így átjuthatnak az első ellenőrzéseken. Az AMP for Networks és AMP for Endpoint rendszer utólag blokkolja a fájlokat és automatikusan feltérképezi a mozgásukat, amint azok valódi szándékai kiderülnek.

Titkosítás leállítása

A Cisco Umbrella blokkolja a zsarolóvírus letöltését megelőző DNS kérést vagy ha azt nem tudja, akkor a titkosítási kulcsok feltöltését megelőző névfeloldási folyamatot, így meggátolhatja az adatok titkosítását.

 
A Cisco sokrétű biztonsági megoldását kínál, mellyel felkészítheti vállalatát a zsarolóvírusok támadásai ellen.

Próbálja ki ingyen a Cisco Umbrella megoldásunkat

Fedezze fel, hogyan állíthatja meg a kártevőket még azelőtt, hogy a felhasználók fertőzött weboldalakra lépnének.

A próbaverzió csak angol nyelven érhető el!

Cisco szolgáltatások

Műszaki támogatás

Legyen IT rendszere egy konzisztensen, hatékonyan és biztonságosan működő egység.

Üzembe helyezés

Gyorsítsa fel a telepítéseket és egyszerűsítse IT rendszerét már bevált módszerekkel.

Optimalizáció

Fokozza a hatékonyságot, a teljesítményt és a termelékenységet és növelje a rendelkezésre álló erőforrások értékét.