Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Digitale Versnellers

Hoe cyber-aware zijn de beslissers van Nederlandse organisaties?

 

Hoe overbruggen we de digitale kloof?


Nederland als dé digital koploper van Europa. Om die ambitieuze doelstelling waar te maken, moet het onderwijs sneller en innovatiever inspelen op het hoge tempo waarmee de samenleving en economie digitaliseren. In onze huidige digitaliserende wereld draait het om snelheid, flexibiliteit, vernieuwing en disruptie. Nieuwe technologieën zoals het Internet of Things en cloud computing vereisen andere vaardigheden en andere kennis, onder andere op het gebied van Cyber Security. Wat moeten we doen om de digitale geletterdheid in Nederland te verbeteren en ons te wapenen tegen cyberaanvallen? En hoe stomen we studenten klaar voor de banen van de toekomst?

In Digitale Versnellers kijken we naar wat er nodig is om de digitale vaardigheden van Nederlanders te stimuleren. In de video komen drie experts aan het woord die dagelijks met Cyber Security en digitale transformatie bezig zijn, waaronder Joris den Bruinen, algemeen directeur van The Hague Security Delta (HSD): “De overheid is hard op weg om digitale geletterdheid versneld op te nemen in het curriculum, maar heeft daarbij de hulp van het bedrijfsleven hard nodig.”

Wilt u weten wat we volgens experts moeten doen om Nederland digitaal aan de top te houden? Download dan nu het Cisco Cyber Security Trendrapport.

Download nu het Cisco Cyber Security Trendrapport