Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Digitale Versnellers

Slimme technologie en big data bieden nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs. Wat betekent dit voor onderwijsinstellingen?

Video: Smart Campus: ontwikkelingen en obstakels

De technologische ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar in rap tempo op. De studenten van nu zijn digital natives en verwachten steeds meer een digitale studie-omgeving. Het bieden van goede (digitale) voorzieningen speelt een belangrijke rol bij de keuze van studenten voor een specifieke universiteit of hogeschool.

In Digitale Versnellers zoomen we in op de ontwikkelingen en obstakels op het gebied van digitalisering in het onderwijs. Wat is er straks mogelijk binnen onderwijsinstellingen? Hoe kunnen universiteiten en hoge scholen optimaal profiteren van digitale oplossingen en hoe creëren ze een aantrekkelijke studie-omgeving voor de student van de 21ste eeuw?

In de video spreken we drie experts die dagelijks met innovatie in het onderwijs bezig zijn, waaronder Gijs Gootjes, Co-Founder/Head of Strategy Digital Society School Amsterdam: “Als we niet blijven innoveren en investeren in het onderwijs, dan verliezen we onze positie als sterke kenniseconomie in de wereld.”

Wilt u weten hoe u digitale technologie kunt inzetten in uw onderwijsgebouw? Download dan nu de whitepaper en leer van innovatieve onderwijsexperts.

Download nu de whitepaper: Smart Campus: digitalisering in het onderwijs