Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

EDUCATION SMART CAMPUS

Het klaslokaal van de toekomst?

Smart Campus

Om de toppositie van de Nederlandse kenniseconomie in stand te houden, moeten Nederlandse onderwijsinstellingen blijven ontwikkelen om zo de Student van de 21ste eeuw te faciliteren. Naast facilitaire modernisering, zijn ook de lesprogramma’s op verschillende manieren aan te passen naar de tijdsgeest van de huidige student. Cisco helpt het Nederlandse onderwijs te digitaliseren door onderwijsinstellingen goede digitale voorzieningen te bieden en een studie-omgeving te creëren die aantrekkelijk is voor zowel studenten als docenten.

Zo creëer je de ideale werkomgeving voor uw onderwijsinstelling

Met behulp van slimme sensoren kan de werkomgeving van een onderwijsinstelling geoptimaliseerd worden. Lees hier hoe dat op een campus in Denemarken al gebeurt.

Een Smart Campus zorgt voor tevreden studenten

Inspelen op de behoeften van studenten door middel van een Smart Campus. Lees hier hoe dat werkt.Big data of Big Brother?

Op deze campus in Zuid Korea houden big data de prestaties, aanwezigheid en zelfs de eetgewoonten van studenten bij. Hoe digitaal is uw onderwijsinstelling?Video: digitalisering in het onderwijs

Technologie gaat het onderwijs in Nederland flink veranderen. Hoe kunt u de student van vandaag het best faciliteren? Drie experts geven uitleg.
Werken aan de onderwijsinstelling van de toekomst

Hoe kunt u uw onderwijsinstelling optimaal faciliteren voor de student van de 21ste eeuw? In deze whitepaper leest u welke digitale toepassingen kunnen helpen bij het inrichten van een Smart Campus.

Uw onderwijsgebouw transformeren naar Smart Campus

Hoe maakt u uw onderwijsinstelling aantrekkelijk voor de student van vandaag? Ontdek de mogelijkheden van slimme technologie in het onderwijs en leer van de tips van innovatieve onderwijsexperts.

Ontmoet onze specialist

Michael Kleine, track lead Educatie binnen Digitale Versnelling Nederland

Wat Cisco met DVN kan bieden moet vanzelfsprekend relevant zijn voor de gebruikers: alles draait om de concrete waarde die technologie kan bieden. Mijn ervaring is dat dit in het onderwijs nóg belangrijker is. Daarom vinden we samenwerking met onderwijs erg belangrijk.