Onko sinulla tili?

  •   Mukautettu sisältö
  •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Cisco DNA Competitive Comparison

Onko verkkosi valmis digitaaliseen muutokseen?

IDC:n tutkimuksen mukaan 45% yrityksistä suunnittelee muuntavansa verkon digivalmiiksi 2 vuoden kuluessa. Katso vertailu johtavien toimittajien kyvystä toimittaa digivalmiin verkon nyt ja tulevaisuudessa tarvitsemat ominaisuudet.

Cisco

HPE

Huawei

Arista

Expand all

Innovaatiot

Käyttäjien sijainnin seuranta BLE- tai WiFi-yhteyden avullaVirtuaalista BLE-majakkaa ja Hyperlocation-teknologiaa käyttäen Cisco CMX tukee BLE- ja Wi-Fi-laitteiden seurantaa ja paikantamista jopa 1–2 metrin tarkkuudella.RajoitettuHPE tukee Bluetooth-yhteyksiä rajoitetusti tukiasemissa, mutta tarkka WiFi-pohjainen paikannus ei ole mahdollista.
Virtuaalista BLE-majakkaa ja Hyperlocation-teknologiaa käyttäen Cisco CMX tukee BLE- ja Wi-Fi-laitteiden seurantaa ja paikantamista jopa 1–2 metrin tarkkuudella.HPE tukee Bluetooth-yhteyksiä rajoitetusti tukiasemissa, mutta tarkka WiFi-pohjainen paikannus ei ole mahdollista.
Sitouta asiakkaat paikan päälläCisco CMX -ratkaisu parantaa yritysten ymmärtämystä siitä, miten käyttäjät toimivat käyttöympäristössä, ja tehostaa näin päätöksentekoa. HPE tukee BLE-paikannusta tukiasemissa, tunnisteissa ja Meridia-sovelluksissa, mikä mahdollistaa erilaisia paikannuksia ja asiakassitoutuksia.
Cisco CMX -ratkaisu parantaa yritysten ymmärtämystä siitä, miten käyttäjät toimivat käyttöympäristössä, ja tehostaa näin päätöksentekoa. HPE tukee BLE-paikannusta tukiasemissa, tunnisteissa ja Meridia-sovelluksissa, mikä mahdollistaa erilaisia paikannuksia ja asiakassitoutuksia.
Valvonta päätelaitteen tyypin mukaanCisco voi valvoa käyttäytymistä Stealthwatchin ja NetFlow'n tuottamien analytiikkatietojen avulla ja luokitella tietoliikenteen verkon raja-alueilla ja sen sisällä TrustSecin avulla.HPE tukee BLE-paikannusta tukiasemissa, tunnisteissa ja Meridia-sovelluksissa, mikä mahdollistaa erilaisia paikannuksia ja asiakassitoutuksia.RajoitettuiPCA saatavilla, mutta sillä on rajoitettu alustatuki ja näkyvyys.
Cisco voi valvoa käyttäytymistä Stealthwatchin ja NetFlow'n tuottamien analytiikkatietojen avulla ja luokitella tietoliikenteen verkon raja-alueilla ja sen sisällä TrustSecin avulla.HPE tukee BLE-paikannusta tukiasemissa, tunnisteissa ja Meridia-sovelluksissa, mikä mahdollistaa erilaisia paikannuksia ja asiakassitoutuksia.iPCA saatavilla, mutta sillä on rajoitettu alustatuki ja näkyvyys.
Uusien ominaisuuksien tuki ilman suuria päivityksiäCisco mahdollistaa uusien innovaatioiden käyttöönoton mukautetuilla ASIC-piireillä (UADP) ja modulaarisilla tukiasemilla.RajoitettuEi modulaaristen tukiasemien tukea. Kytkentäratkaisut käyttävät mukautettua AISC-piirejä, joiden laajennettavuus on rajoitettu.Ei olemassa olevaa tukea modulaarisille tukiasemille tai kytkimille.Ei langattomia ratkaisuja, ja kytkentäratkaisut perustuvat yleisesti saatavilla oleviin piirikomponentteihin.
Cisco mahdollistaa uusien innovaatioiden käyttöönoton mukautetuilla ASIC-piireillä (UADP) ja modulaarisilla tukiasemilla.Ei modulaaristen tukiasemien tukea. Kytkentäratkaisut käyttävät mukautettua AISC-piirejä, joiden laajennettavuus on rajoitettu.Ei olemassa olevaa tukea modulaarisille tukiasemille tai kytkimille.Ei langattomia ratkaisuja, ja kytkentäratkaisut perustuvat yleisesti saatavilla oleviin piirikomponentteihin.

Verkon ja infrastruktuurin ketteryys

Yhtenäinen käytäntöjen käyttöönottoLangallisiin, langattomiin ja WAN-verkkoihin.HPE käyttää eri hallintaliittymää.Rajoitettu
Langallisiin, langattomiin ja WAN-verkkoihin.HPE käyttää eri hallintaliittymää.
Merkitsevät tiedotLangallisiin, langattomiin ja WAN-verkkoihin.RajoitettuRajoitettu
Langallisiin, langattomiin ja WAN-verkkoihin.
Koneoppiminen
Apple-käyttäjien käyttökokemuksen parantaminenCisco ja Apple ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen paremman käyttökokemuksen Apple-laitteiden käyttäjille Cisco-verkossa.RajoitettuToiminnon tuki mahdollista vain manuaalisella QoS-priorisoinnilla ja WiFi-standardeilla. RajoitettuToiminnon tuki mahdollista vain manuaalisella palvelulaatupriorisoinnilla.
Cisco ja Apple ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen paremman käyttökokemuksen Apple-laitteiden käyttäjille Cisco-verkossa.Toiminnon tuki mahdollista vain manuaalisella QoS-priorisoinnilla ja WiFi-standardeilla. Toiminnon tuki mahdollista vain manuaalisella palvelulaatupriorisoinnilla.
Langattomien yhteyksien optimointi huippukäyttöaikoinaFlexible Radio Assignment -teknologia optimoi verkon automaattisesti, parantaen käyttökokemusta ennakoimattomina suuren käyttötiheyden aikoina.RajoitettuHuawei tukee ohjelmistopohjaista radiokonfigurointia AP8030:ssään, mutta ei tue 5 GHz:n kaksoisradioita tukiasemissaan.
Flexible Radio Assignment -teknologia optimoi verkon automaattisesti, parantaen käyttökokemusta ennakoimattomina suuren käyttötiheyden aikoina. Huawei tukee ohjelmistopohjaista radiokonfigurointia AP8030:ssään, mutta ei tue 5 GHz:n kaksoisradioita tukiasemissaan.
Yhdenmukainen sovellusten suorituskyky verkossaCisco EasyQoS-sovellus tarjoaa yksinkertaisen tavan tarjota kattavaa ja laadukasta palvelua.
Cisco EasyQoS-sovellus tarjoaa yksinkertaisen tavan tarjota kattavaa ja laadukasta palvelua.
Uuden laitteen tunnistus ja ominaisuuksien määritysCisco Auto Smartport tunnistaa laitteet dynaamisesti ja määrittää portit laitetyypin mukaan.RajoitettuHPE voi tunnistaa HPE-kytkimeen liitetyn tukiaseman ominaisuudet ja määrittää niitä, mutta se ei tunnista muuntyyppisiä laitteita.
Cisco Auto Smartport tunnistaa laitteet dynaamisesti ja määrittää portit laitetyypin mukaan.HPE voi tunnistaa HPE-kytkimeen liitetyn tukiaseman ominaisuudet ja määrittää niitä, mutta se ei tunnista muuntyyppisiä laitteita.
Infrastruktuurin virtavikasietoisuusCisco tukee Persistent PoE-, Fast PoE- ja Universal PoE -tekniikoita ja monitasoista vikasietoisuutta StackWisen kautta.HPE tukee Poe/PoE+ (30W) -perusratkaisua. Rajoitettu määrä kytkimiä tukee kaksoisvirtalähteitä, joilla voidaan toteuttaa virran 1:1-vikasietoisuusratkaisu.Huawei tukee PoE- ja PoE+ Power over HDMI (PoH; 95W) -tekniikoita yhdessä S5700-ratkaisussa. Virran vikasietoisuusratkaisu on 1:1 PoH (95W) yhdessä S5700-ratkaisussa.Aristan ratkaisuissa ei ole PoE-tukea.
Cisco tukee Persistent PoE-, Fast PoE- ja Universal PoE -tekniikoita ja monitasoista vikasietoisuutta StackWisen kautta.HPE tukee Poe/PoE+ (30W) -perusratkaisua. Rajoitettu määrä kytkimiä tukee kaksoisvirtalähteitä, joilla voidaan toteuttaa virran 1:1-vikasietoisuusratkaisu.Huawei tukee PoE- ja PoE+ Power over HDMI (PoH; 95W) -tekniikoita yhdessä S5700-ratkaisussa. Virran vikasietoisuusratkaisu on 1:1 PoH (95W) yhdessä S5700-ratkaisussa.Aristan ratkaisuissa ei ole PoE-tukea.
Automatisointi langattomassa ja langallisessa verkossa sekä WANissaPrime Infrastructure -rakenne tukee sekä langallista että langatonta verkkoa, ja se voi valita WAN-verkkoyhteyden keskitetysti IWAN-tekniikan avulla. APIC-EM ja TrustSec tuottavat suojaus-, salaus-, sovellusten näkyvyys- ja hallintatoiminnot.RajoitettuHPE käyttää SDN-ohjaimia ja AirWavea kytkinten ja tukiasemien automatisointiin. Ei mahdollisuutta hallita WAN-laitteita AirWavessa.
Prime Infrastructure -rakenne tukee sekä langallista että langatonta verkkoa, ja se voi valita WAN-verkkoyhteyden keskitetysti IWAN-tekniikan avulla. APIC-EM ja TrustSec tuottavat suojaus-, salaus-, sovellusten näkyvyys- ja hallintatoiminnot.HPE käyttää SDN-ohjaimia ja AirWavea kytkinten ja tukiasemien automatisointiin. Ei mahdollisuutta hallita WAN-laitteita AirWavessa.
Virransyöttö EthernetissäRajoitettuHPE:lla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta ne eivät tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa. RajoitettuHuaweilla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta ei tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa. RajoitettuAristalla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta se ei tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa.
HPE:lla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta ne eivät tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa. Huaweilla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta ei tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa. Aristalla on joitakin UPOE-yhteensopivia kytkimiä, mutta se ei tue kehittyneiden PoE-toimintojen samanaikaista käyttöä. UPOE-, Perpetual PoE- ja Fast PoE -hallintatoimet on tehtävä erillisissä instansseissa.
Käytäntöpohjainen segmentointi
Laiteprofilointi käytäntöjen erottelua varten
Ohjelmistopohjaiset päivitykset
mGig 48 portissa
Audio-/video-siltaus

Tietoturva

Käyttäjien ja laitteiden ryhmittely käytäntöjen noudattamista vartenSoftware-Defined Access luo loogisia/virtuaalisia ryhmiä, joiden avulla tietoturvakäytäntö voidaan siirtää käyttäjän mukana.VLAN-pohjainen.
Software-Defined Access luo loogisia/virtuaalisia ryhmiä, joiden avulla tietoturvakäytäntö voidaan siirtää käyttäjän mukana.VLAN-pohjainen.
Käyttäjien ja sovellusten segmentointiSoftware-Defined Access pitää erityyppiset tietoliikenteet erillään ohjelmistopohjaisen segmentoinnin avulla.Poikkeuspohjainen.
Software-Defined Access pitää erityyppiset tietoliikenteet erillään ohjelmistopohjaisen segmentoinnin avulla.Poikkeuspohjainen.
Uhkien tunnistus salatusta tietoliikenteestäCiscon infrastruktuurin ja Stealthwatchin avulla organisaatiot voivat analysoida metatietoja ja tuottaa tekoälyä hyödyntämällä salatun tietoliikenteen turvallisuustietoja tosiaikaisesti 99,993 %:n tarkkuudella.
Ciscon infrastruktuurin ja Stealthwatchin avulla organisaatiot voivat analysoida metatietoja ja tuottaa tekoälyä hyödyntämällä salatun tietoliikenteen turvallisuustietoja tosiaikaisesti 99,993 %:n tarkkuudella.
Uhkien ja haittaohjelmien tunnistus salatusta tietoliikenteestäCiscon tietoturvaratkaisut, kuten Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine ja Rapid Threat Containment, eliminoivat uhkia koko verkon laajuudella.RajoitettuHPE edellyttää verkon kuormituksen purkua.
Ciscon tietoturvaratkaisut, kuten Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine ja Rapid Threat Containment, eliminoivat uhkia koko verkon laajuudella.HPE edellyttää verkon kuormituksen purkua.
Langattomien häiriöiden ja uhkien tunnistusCisco Aironet -tukiasemat käyttävät CleanAir-, Hyperlocation Module- ja Flexible Radio Assignment -tekniikoita tietoturvauhkien ja RF-häiriöiden paikantamiseen ja eliminoimiseen.HPE:n ohjelmistopohjainen ratkaisu on tehoton eikä tarkista kaikkia kanavia jatkuvasti.
Cisco Aironet -tukiasemat käyttävät CleanAir-, Hyperlocation Module- ja Flexible Radio Assignment -tekniikoita tietoturvauhkien ja RF-häiriöiden paikantamiseen ja eliminoimiseen.HPE:n ohjelmistopohjainen ratkaisu on tehoton eikä tarkista kaikkia kanavia jatkuvasti.
Tietoturvan aktiivinen oppiminenTalosin turvatietosyötteet vahvistavat puolustusta niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan.Niara-hankinnan ja ClearPass-integroinnin ansiosta HPE voi tarjota tietoturvaongelmien koneoppimisratkaisuja.
Talosin turvatietosyötteet vahvistavat puolustusta niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan.Niara-hankinnan ja ClearPass-integroinnin ansiosta HPE voi tarjota tietoturvaongelmien koneoppimisratkaisuja.
Järjestelmien luotettavuusTurvallisen kehitystyön elinkaari on julkaistu ja vahvistettavissa. Tuotteissa on luotettavuussidonnat, turvattu käynnistys ja ajonaikaiset estotoiminnot. Ohjelmisto on digitaalisesti allekirjoitettu. Rajoitettu
Turvallisen kehitystyön elinkaari on julkaistu ja vahvistettavissa. Tuotteissa on luotettavuussidonnat, turvattu käynnistys ja ajonaikaiset estotoiminnot. Ohjelmisto on digitaalisesti allekirjoitettu.
Hajautettu tietoturvapoikkeuksien tunnistus
Tapahtumakäsittelyn työnkulun optimointi

Ohjelmoitavuus

Käyttövalmis analytiikka
ASIC-tuki ohjelmoitavalle muutoksilleRajoitettuHuawein ENP2 on vain osassa yhtiön tuotteista eikä tulevista ominaisuuksien lisäyksistä ole tietoa.
Huawein ENP2 on vain osassa yhtiön tuotteista eikä tulevista ominaisuuksien lisäyksistä ole tietoa.
Mallipohjaiset ohjelmointitoiminnotRajoitettu

Päivitetty 11.10.2017 julkisesti saatavana olevien tietojen perusteella.