Guest

Tietomurtoihin varautuminen ja reagointi

Mikä on tietomurron todellinen kustannus?

Data on keskeistä kaikelle yrityksesi toiminnalle: se on immateriaaliomaisuutta, seuraava iso tilaisuutesi, asiakkaidesi tiedot ja tulonlähteesi. Tietomurron hinta ei rajoitu käyttökatkojen ja vahingoittuneiden järjestelmien korjaamiseen. Vahva tietoturva voi auttaa suojelemaan myös yrityksesi mainetta.

GDPR-vaatimustenmukaisuus

Kun EU:n yleinen tietoturva-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) tulee voimaan toukokuussa 2018, yritysten on ilmoitettava tietomurroista 72 tunnin kuluessa tai maksettava raskaat sakot.

Lataa infograafi
1509632635875

1510141525603

Detection

 

Organisaatiot havaitsevat tietomurron keskimäärin 191 päivän kuluessa, ja tietomurron saaminen hallintaan vie keskimäärin 66 päivää. (Lähde: Ponemon Institute)

Ciscolla tietomurron tunnistuksen mediaaniaika on 3,5 tuntia

 

Organisaatiot havaitsevat tietomurron keskimäärin 191 päivän kuluessa, ja tietomurron saaminen hallintaan vie keskimäärin 66 päivää. (Lähde: Ponemon Institute)

Ciscolla tietomurron tunnistuksen mediaaniaika on 3,5 tuntia.

Vahvan tietoturva-aseman rakentaminen

1510141296726

Ensimmäinen puolustuslinja

Cisco Umbrella ei päästä käyttäjiä haitallisille toimialueille, mikä pienentää tietomurtojen riskiä. Ratkaisun käyttöönotto vie vain muutaman minuutin

1510141425965

Suojaa laitteesi

Hankkiudu eroon virustentorjunnasta. Hanki ratkaisu, joka tunnistaa ja eristää etulinjan puolustuksen ohi pääsevät edistyneet uhat sekä korjaa niiden vaikutukset. Kokeile Cisco Advanced Malware Protection -ratkaisua laitteillesi.

Ongelmanratkaisupalvelut

Tietomurron sattuessa Ciscon ongelmanratkaisupalvelujen edustajat voivat päästä paikan päälle 24 tunnin kuluessa ja auttaa saamaan uhan hallintaan sekä korjaamaan pääsyyt.

Ota asiantuntijat avuksi