Onko sinulla tili?

  •   Mukautettu sisältö
  •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Tietomurtoihin varautuminen
ja reagointi

Katso webinaari

Mikä on tietomurron todellinen kustannus?

Data on keskeistä kaikelle yrityksesi toiminnalle: se on immateriaaliomaisuutta, seuraava iso tilaisuutesi, asiakkaidesi tiedot ja tulonlähteesi. Tietomurron hinta ei rajoitu käyttökatkojen ja vahingoittuneiden järjestelmien korjaamiseen. Vahva tietoturva voi auttaa suojelemaan myös yrityksesi mainetta.

GDPR-vaatimustenmukaisuus

Kun EU:n yleinen tietoturva-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) tulee voimaan toukokuussa 2018, yritysten on ilmoitettava tietomurroista 72 tunnin kuluessa tai maksettava raskaat sakot.

Detection

 

Organisaatiot havaitsevat tietomurron keskimäärin 191 päivän kuluessa, ja tietomurron saaminen hallintaan vie keskimäärin 66 päivää. (Lähde: Ponemon Institute)

Ciscolla tietomurron tunnistuksen mediaaniaika on 3,5 tuntia

 

Organisaatiot havaitsevat tietomurron keskimäärin 191 päivän kuluessa, ja tietomurron saaminen hallintaan vie keskimäärin 66 päivää. (Lähde: Ponemon Institute)

Ciscolla tietomurron tunnistuksen mediaaniaika on 3,5 tuntia.

Vahvan tietoturva-aseman rakentaminen

Ensimmäinen puolustuslinja

Cisco Umbrella ei päästä käyttäjiä haitallisille toimialueille, mikä pienentää tietomurtojen riskiä. Ratkaisun käyttöönotto vie vain muutaman minuutin

Suojaa laitteesi

Hankkiudu eroon virustentorjunnasta. Hanki ratkaisu, joka tunnistaa ja eristää etulinjan puolustuksen ohi pääsevät edistyneet uhat sekä korjaa niiden vaikutukset. Kokeile Cisco Advanced Malware Protection -ratkaisua laitteillesi.

Ongelmanratkaisupalvelut

Jos tietomurto tapahtuu, Ciscon tietoturvahäiriöiden hallintapalvelu auttaa ja ongelmaa päästään selvittämään tunneissa, näin uhka saadaan nopeasti hallintaan ja pääsyyt selvitettyä.