Guest

Cisco Hosted Collaboration Solution

Overzicht Hosted Collaboration

Ontdek wat de Cisco Hosted Collaboration-oplossing voor u kan betekenen.

Haal met Cisco Hosted Collaboration een oplossing in huis die geen compromissen sluit wat betref cloudsamenwerkingsservice voor uw bedrijf. Deze oplossing is een verlengstuk voor de Cisco Collaboration-portfolio en helpt Cisco-partners om uitzonderlijke service te bieden.

Door te bouwen op de Hosted Collaboration-architectuur en platformgevalideerde ontwerpen, kunnen Cisco-partners hun eigen cloud- en samenwerkingsservices bieden met:

 • Servicemodellen toegespitst per gebruiker
 • Voortdurende innovatie
 • Oplossingsbenadering voor services
 • Samenwerkingservaringen die helpen uw bedrijfsprioriteiten te bevorderen

Met de Cisco Hosted Collaboration-oplossing hebt u een effectieve manier in handen om de kracht van de cloud te gebruiken en kunt u binnen uw bedrijf snel toegang bieden tot samenwerkingsapplicaties. Het Cisco-partnerecosysteem levert alle kracht van Cisco Unified Communications en Cisco Collaboration door gebruik te maken van een 'als-service'-model.

Applicaties snel implementeren op elke locatie

Met Hosted Collaboration zult u optimaal renderen dankzij Cisco's toonaangevende suite met samenwerkingsapplicaties. Alle applicaties zij snel en volledig te implementeren in uw gehele bedrijf, ongeacht geografische of operationele diversiteit.

Service zonder compromissen

Met deze oplossing hebt u beschikking over de volledige samenwerkingssuite van Cisco, zonder in te boeten aan cloudprestaties. U kunt dan profiteren van een samenwerkingservaring waarin mensen centraal staan, waar u ook bent, met welke inhoud dan ook en op elk gewenst apparaat. Hosted Collaboration gebruikt een flexibel, pay-as-you-go-model waardoor u belangrijke activa kunt besparen voor de meest essentiële bedrijfsbehoeften, in plaats van alles te spenderen aan ondersteuning voor de infrastructuur.

Lagere kosten

Een dergelijke geconsolideerde en gecentraliseerde IT-benadering biedt nog meer voordelen:

 • Lagere operationele overheadkosten
 • Meer aandacht op IT-strategie en -planning
 • Andere operationele voordelen op basis van de schaalbaarheid en expertise van Cisco-partners

Blijf actueel

Hosted Collaboration is speciaal ingesteld om up-to-date te blijven, met de meest actuele releases van de samenwerkingsapplicaties waarvan uw oplossing gebruikmaakt. U kunt er zeker van zijn dat u altijd toegang hebt tot de meest innovatieve samenwerkingstools op de markt.

Optimale functionaliteit en beveiliging

Deze oplossing van Cisco is gebaseerd op een gevirtualiseerde architectuur. De architectuur is ontworpen voor ondersteuning van cloudgebaseerde en hybride samenwerkingsservices, met beveiliging en applicatiefunctionaliteit die gelijk is aan die van oplossingen op locatie. Functionaliteit en beveiliging van de'samenwerking in de cloud' lopen daardoor geen gevaar.


Behoud volledige flexibiliteit

Elke eindgebruiker van de Cisco Hosted Collaboration-oplossing wordt bediend middels speciaal ingesteld applicatieversies. Dit garandeert dat klanten altijd dezelfde volledige flexibiliteit en functionaliteit hebben die ze ook zouden hebben bij implementatie op een locatie.

Profiteer van samenwerkingsexpertise

Partners van de Cisco Hosted Collaboration-oplossing bouwen en onderhouden cloudgebaseerde samenwerkingsservices op door Cisco gevalideerde ontwerpen, met de flexibiliteit om hun eigen services daaraan toe te voegen. Partners kunnen dus hun eigen én Cisco's expertise gecombineerd inzetten waarbij uw bedrijfsbehoeften centraal staan.

Behandelde onderwerpen

Samenwerking op basis van mobiliteit

Vodafone biedt een cloudsamenwerkingsoplossing met mobiliteit als basis.

Volledige samenwerkingsfunctionaliteit

Fujitsu levert uitgebreide samenwerkingsservices en gebruikerservaringen.

Lagere operationele kosten

Cloudgebaseerde samenwerkingsservices zorgen voor lagere kapitaaluitgaven en lagere operationele kosten. (Flash - 2:24 min)

De Cisco Hosted Collaboration-oplossing is toonaangevend in de market als het gaat om samenwerking via de cloud. Deze oplossing onderscheidt zich van de concurrentie door de uitzonderlijke manier waarop samenwerkingsservices worden verkregen uit de cloud. De primaire differentiatiepunten omvatten:

 • End-to-end samenwerkingsarchitectuur
 • Een model gebaseerd op operationele kosten en flexibele totale eigendomskosten
 • Mogelijkheden tot behalen van snel rendement, waar dan ook
 • Hoogst beveiligde, beheerde service via een gevirtualiseerde architectuur met volledige functionaliteit

End-to-end samenwerkingsarchitectuur

Deze oplossing omvat een end-to-end samenwerkingsarchitectuur die een ervaring levert waarin de gebruiker centraal staat, waar men zich ook bevindt, welke inhoud ook wordt gebruikt en op elk apparaat. De oplossing is te gebruiken met elk leveringsmodel, of het nu cloud is, op locatie of hybride.

Kostengebaseerd model

Hosted Collaboration maakt gebruik van een model dat is gebaseerd op operationele kosten en flexibele totale eigendomskosten. Met behulp van dit model kan uw bedrijf belangrijke activa besparen voor de meest essentiële bedrijfsbehoeften, in plaats van alles te spenderen aan ondersteuning voor de infrastructuur en het voortdurende beheer daarvan.

Snel rendement

Hosted Collaboration stelt u in staat snel rendement te behalen dankzij snelle en volledige implementatie, ongeacht geografische of operationele diversiteit. Behaal ongekend ROI (return on investment) op alle niveaus van uw bedrijf.

Uiterst veilige en functionele service

Met deze oplossing haalt een uiterst veilige en beheerde service op basis van 'samenwerking in de cloud' in huis. De service wordt geleverd via een gevirtualiseerde architectuur die speciaal is ontworpen voor ondersteuning van samenwerkingsservices, zonder in te boeten aan:

 • Beveiliging
 • Flexibiliteit
 • Beheer
 • Applicatiefunctionaliteit

Speciaal ingesteld klantapplicatieversies en een end-to-end gevalideerd beheersysteem, ontworpen voor cloudservices, zorgen voor gegarandeerde levering.

Deze functies samen vormen samen een toonaangevende samenwerkingsoplossing. Dankzij door Cisco gevalideerde ontwerpen en de flexibiliteit van partners om eigen services toe te voegen, kunt u gebruikmaken van alle samenwerkingsexpertise die u nodig hebt om aan uw bedrijfsbehoefte te voldoen.

Cisco HCS-producten, -applicaties en -oplossingen

De Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS) vormt een uitbreiding op de Cisco Collaboration Portfolio voor klanten, dankzij ons aanvullende Partner Ecosystem.

Cisco HCS blijft innoveren middels nieuwe applicaties en service-opties. Een overzicht van de huidige portfolio Cisco Collaboration-applicaties en -services die beschikbaar zijn binnen de HCS vindt u hieronder: Er staan nog diverse nieuwe ontwikkelingen gepland en deze applicaties zullen worden opgenomen in toekomstige releases.

Cisco Hosted Collaboration-oplossing - Applicaties en services

Implementatieopties voor HCS

 • Public Cloud HCS
  • Cisco Collaboration Experience in de Cloud
 • Private Cloud HCS for Large Enterprise (Nieuw)
  • Private cloudoptie waarmee klanten hun eigen cloud kunnen realiseren
  • Carrier-grade oplossing voor grote bedrijven met volledige functionaliteit voor enterprisebeheer
  • Klanten kunnen bestaande cloud- en Unified Communications-investeringen beschermen
 • Hybride HCS (Beheerde service)
  • Klanten kunnen kiezen uit applicaties en beheermogelijkheden: op locatie of in de cloud
  • Mogelijkheden voor applicaties op locatie met gehost beheer
  • Klanten kunnen bestaande Unified Communications-investeringen beschermen en in hun eigen tempo naar de cloud migreren

Voor partners

Meld u aan voor toegang tot tools en resources die speciaal zijn ontwikkeld voor Channel Partners.

Aanmelden

Aanvullende hulpbronnen

Cisco Hosted Collaboration Solution

Voor weergave van deze video is Adobe Flash Player 8 met JavaScript vereist.

Flash-player downloaden

Samenwerking op basis van mobiliteit

Voor weergave van deze video is Adobe Flash Player 8 met JavaScript vereist.

Flash-player downloaden

Volledige samenwerkingsfunctionaliteit

Voor weergave van deze video is Adobe Flash Player 8 met JavaScript vereist.

Flash-player downloaden

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner