Kopen

Vind uw perfecte aankooptraject met de experts van Cisco Sales

Neem contact op met ons verkoopteam via live chat of vraag of ze u terugbellen. We staan klaar om u te informeren over onze producten en het beste aankooptraject voor uw behoeften. We helpen u graag om weloverwogen aankoopbeslissingen te maken door een naadloze ervaring te bieden. Ga nu aan de slag.

Chat met Cisco Sales

Chat live met ons verkoopteam voor realtime assistentie of neem contact op met onze virtuele conciërge die 24/7 beschikbaar is. Deze kan veelgestelde vragen beantwoorden en u doorverwijzen naar relevante informatie.

Maak een terugbelafspraak

Vul ons formulier in om binnen 15 minuten te worden teruggebeld. Het verkoopteam van Cisco assisteert u graag bij aankomende projecten en aankoopbeslissingen. Geef ons de belangrijkste informatie zodat we het gesprek kunnen aanpassen aan uw behoeften.

Met Cisco-partners zit u goed

De meeste klanten kopen Cisco-producten via een Cisco-partner. Partners volgen uitgebreide training om door Cisco te worden gecertificeerd voor het verkopen van authentieke Cisco-producten. Partners en sommige klanten met een directe inkooprelatie gebruiken Cisco Commerce om offertes te genereren, producten te configureren, prijzen vast te stellen en bestellingen te plaatsen.

Waar u koopt, is belangrijk

Apparatuur, nieuw of Cisco Certified Refurbished, die is aangekocht via Cisco-partners geeft u het recht op Cisco-serviceondersteuning, upgrades, vervangingsgaranties, een geldige softwarelicentie en volledige garantie.

Cisco Enterprise Agreement

De nieuwe Cisco Enterprise Agreement brengt de kracht van onze platformsuite samen in één contract dat snel geschaald kan worden en u een premium koopervaring biedt voor meer flexibiliteit en waarde. 

Kostenramingen opvragen op Cisco Commerce

Log in om uw aankoopopties te bekijken. Bekijk opgeslagen kostenramingen (of deals en offertes als u een partner bent) via Cisco Commerce.