Imate račun?

  •   Prilagođeni sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Meraki

Mreža kojom se u cijelosti upravlja iz clouda

Meraki, naša priča

U školama i na sveučilištima, bolnicama, hotelima, tvrtkama i tvronicama, tisuće IT profesionalaca prešlo je na Meraki mrežu. Naposljetku, to je mreža koja funkcionira.

Riječ je o mreži kojojm se u potpunosti upravlja iz clouda - tako se postiže brza instalacija, jednostavna adminstracija, veća vidljivost

Portfelj Cisco Meraki mrežnih uređaja nadzire se s jednog mjesta, iz clouda. Ta jednostavna arhitektura, s mnoštvom funkcionalnosti, omogućava korisnicima brzo rješavanje novih problema u poslovanju i konstantno snižavanje operativnih troškova.

Upravljajte cijelom mrežom s jedne upravljačke ploče

Kontrolirajte korisnike, aplikacije i uređaje

Ne treba instalirati nikakav hardver za nadzor niti softver za upravljanje

Sigurna (s PCI i HIPAA standardnima usklađena) infrastruktura

Može se prilagoditi mrežama s tek nekoliko korisika do mreža s milijunima korisnika

Smanjuje troškove instalacije i održavanja mreže

Registrirajte se za webinar i osvojite besplatan Meraki Access Point!

Pridružite se jednom od naših Meraki webinara i saznajte kako mreža može koristiti vašoj tvrtki više nego što to čini danas, uz manje utrošenog vašeg vremena.

Sudionici webinara, koji ispune uvjete, dobiti će besplatni Cisco Meraki Access Point. (Free AP kvalifikacija)

Saznajte više o Cisco Meraki proizvodima:

Bežična lokalna mreža

Pristupne točke u mreži Cisco Meraki sastoje se od najkvalitetnijih dijelova i pomno su optimizirane kako bi korisnicima pružile najbolji mogući doživljaj. Rezultat toga su brže veze, veći kapaciteti, veća pokrivenost i puno manji broj poziva tehničkoj podršci.

Sigurnosni uređaji

Uređaje Cisco Meraki Security Appliances možete instalirati i daljinski, u samo nekoliko minuta, putem clouda, bez dodira, samo onoliko koliko vam ih treba. Sigurnosne postavke možete sinkronizirati putem predložaka, na tisućama točaka istodobno. Možete i sigurno komunicirati s podružnicama u tri klika mišem, putem Merakijevog intuitivnog internetskog sučelja.

Upavljanje prijenosnim uređajima

Jedinstveno upravljanje i nadzor tisuća prijenosnih i stolnih uređaja putem sigurnosno zaštićene Meraki upravljačke ploče dostupne putem internetskog preglednika. Pokrenite svoju radnu snagu na terenu istodobnim uključivanjem novih uređaja i  aplikacija i automatskom primjenom sigurnosnih pravila.

Preklopnici

Pristupni i agregacijski preklopnici Cisco Meraki, okosnica su za mreže svih veličina. Robusni su, sigurni i skalabilni. Radni učinak im je izniman, a upravljanje njima je elegantno i intuitivno, pravi doživljaj.