Μειώστε το χρόνο απόκτησης αξίας των προϊόντων σας με υπηρεσίες δικτύου απεριόριστης χρήσης

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εταιρείες πληροφορικής δέχονται πιέσεις για την αύξηση της κερδοφορίας, συνδέοντας την τεχνολογία με τους στόχους της επιχείρησης. Καθώς είναι η "σπονδυλική στήλη" της επικοινωνίας μεταξύ των συστημάτων πληροφορικής, πιστεύουμε πως το δίκτυο της επιχείρησής σας γίνεται ολοένα πιο σημαντικό.

Το πλαίσιο Service-Oriented Network Architecture (SONA) αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αρχιτεκτονικής προσέγγισης της Cisco. Πλεονεκτήματα:

  • Σχεδιασμός προηγμένων δυνατοτήτων δικτύου για την υποδομή σας.
  • Καθοδήγηση σχετικά με την ενσωμάτωση υπηρεσιών δικτύου σε εφαρμογές, επιτρέποντας την υλοποίηση επιχειρησιακών λύσεων.
  • Πρόταση δοκιμασμένων πρακτικών και σχεδίων για διασφαλισμένη επιτυχία.

Οι υπηρεσίες μέσω δικτύου της Cisco λειτουργούν μέσα από το υπάρχον πλαίσιο αρχιτεκτονικής της επιχείρησής σας και αποτελούν πόρους απεριόριστης χρήσης που συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη δημιουργία νέων ροών εσόδων. Χρησιμοποιώντας ξανά τις βασικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο δίκτυό σας, μπορείτε να αναπτύξετε, να εγκαταστήσετε και να διανείμετε ταχύτερα εφαρμογές και λύσεις σε ολόκληρη την επιχείρησή σας.

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μέσω δικτύου του πλαισίου SONA.