Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Introduktion til den helt nye Webex

Webex bringer alle sammen til at udføre enestående arbejde.

En brugervenlig app til opkald, beskeder, møder og få arbejdet gjort.

Transformer, hvordan du arbejder med Webex. Forbedr dine arbejdsstrømme, og oprethold forbindelsen med en komplet række samarbejdsfunktioner for teams til opkald, beskeder, møder og integration.

Nyheder

Opkald med Webex

Aktivér opkald i Webex for at få opkaldsfunktioner i virksomheden på stationære og mobile enheder. Integrerede Cisco cloud- eller lokale telefonsystemer, som f.eks. UCM eller Webex Calling med Cisco MPP-telefon, tilbyder en komplet opkaldsoplevelse.

Afsendelse af beskeder med i Webex

Brug rich text beskeder med indbyggede forbedrede funktioner til 1:1 og gruppemeddelelser. Vis tilgængelighed med brugerdefineret tilstedeværelsesstatus, og anvend tilpassede filtre for at fokusere på de ting, der er vigtige for dig.

Møder i Webex

Mød sikkert med integreret video-, lyd- og indholdsdeling på enhver enhed. Brug smartfeatures til at automatisere mødeopgaver og forbedre relationer. Funktioner omfatter fjernelse af støj og forbedring af tale, live transkriptioner og oversættelser med Webex Assistant samt bedre kontekst med Personindsigt.

Oprette forbindelse med Webex

Webex er bygget til forbindelser. Par med Cisco Webex Room-endepunkter for enhedskontrol og integrer med dine foretrukne tredjepartsapps samt dine eksisterende arbejdsgange for at strømline din arbejdsdag.

Fordele ved Webex

Indbygget sikkerhed

Stærk kryptering, overholdelse samt kontrol inden for og uden for din organisation

Let implementering og administration

Intuitiv med let klargøring, kontrol og styring af dine Webex-tjenester

Designet til at passe

Fra klasseværelset til bestyrelseslokalet til frontlinjen er Webex tilpasset til dit miljø og din arbejdsstil

Drevet af Webex

Bygget på branchens pålidelige og globale Webex-platform

Samarbejdsværktøjer til små virksomheder

Gør dine teams mere tilfredse, mere produktive og mere forbundet end nogensinde før med kraftfulde samarbejdsværktøjer til små virksomheder.