Guest

Cisco Mobility Express

header-mobility

Брз. Едноставен. По најниски цени.

Mobility Express ќе Ви овозможи брзо да ги зголемите визибилноста и скалабилноста на Вашиот бизнис, а при тоа да го направите пофлексибилен. Зголемете го Вашиот бизнис користејќи ја водечката Cisco безжична LAN технологија во индустријата. Што повеќе Ви треба?

Претворете го Вашето ИТ во предност

Направете го попаметно, побрзо и поготвено да се справи со идните предизвици

icon_1

Зголемете го приходот

Почувствувајте ги придобивките од скалабилното и поедноставено ИТ кое ќе ги поддржи Вашите клучни бизнис инцијативи. Поефикасно соработувајте со корисниците.

icon_2

Зголемете ја продуктивноста

Креирајте одлично место за работа, во продуктивна средина која отскокнува од конкуренцијата.

icon_3

Зајакнете ја безбедноста

Заштитете ги корисниците, податоците и Вашиот бизнис со силна безбедност базирана на самата мрежа

Брз. Едноставен. Моќен.

Подесување за помалку од 10 минути

Подесување за помалку од 10 минути

 • Поврзете ја пристапната точка со преклопникот
 • Отворете ја Cisco Wireless апликацијата на Вашиот смарт телефон
 • Подесете ја безжичната мрежа
 • Готово.
Расте со Вас

Расте со Вас

 • Управувајте со до 100 пристапни точки без физички LAN контролер
 • Можете да интегрирате различни модели на пристапни точки
Ги поедноставува операциите

Ги поедноставува операциите

 • Лесно менаџирајте и решавајте ги проблемите во Вашиот WLAN
 • Истовремено конфигурирајте повеќе пристапни точки
 • Вграден пристап за гости
Додава моќ на Вашата мрежа

Додава моќ на Вашата мрежа

 • Користи 802.11ac Wave 2.
 • По правило ги користи најдобрите практики
 • Овозможува иновација во работењето базирана на аналитика во реално време (СМХ)

Видете колку лесно се имплеметира Mobility Express

Едноставен за имплементација

Во три едноставни чекори, поставете корпоративна безжична мрежа за мали или средни претпријатија:
1. Подесување
2. Конфигурирање
3. Работа

Водич за брзо подесување

Cisco Expert Talks

Нашите експерти дискутираат што може Mobility Express да направи за Вас и Вашите корисници. Дознајте сѐ за ова моќно решение и сами видете колку е лесно да се инсталира.

Погледнете го вебинарот во било кое време
Cisco Expert Talks

Одберете ја вистинската пристапна точка за Вас

Cisco Aironet 1815 Series

Cisco Aironet 1815 серија

 • Ефтина пристапна точка за мали и средни мрежи
 • Поддржува 802.11ac Wave 2
 • Ја подржува имплементацијата на Mobility Express
 • Мрежата може да се прошири со додавање на контролер
Cisco Aironet 1830 серија

Cisco Aironet 1830 серија

 • Креирана за мали и средни мрежи
 • Поддржува 802.11ac Wave 2
 • 3x3 MU-MIMO, 2 spatial streams
 • Ја подржува имплементацијата на Mobility Express
Cisco Aironet 1850 серија

Cisco Aironet 1850 серија

 • Креирана за мали и средни мрежи
 • Поддржува 802.11ac Wave 2
 • 4x4 MU-MIMO, 3 spatial streams
 • Ја подржува имплементацијата на Mobility Express
Поголема вредност со СМХ

Поголема вредност со СМХ

Поврзете се со Вашите корисници преку СМХ облакот за Mobility Express. Добијте бесплатна лиценца за една година со Вашата Mobility Express пристапна точка.

Дознајте ги деталите

Видете ги можностите

Специјална понуда

Ве молиме контактирајте нѐ за да ги искористите достапните понуди. Наш партнер ќе Ве контактира директно за да подготви понуда само за Вас по најдобра цена.