Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Meraki

Felhőből menedzselhető hálózati megoldás

file

Ismerje meg a Meraki megoldást

Világszerte iskolák, kórházak, hotelek, vállalatok és gyárak váltottak Merakira, az egyszerűen használható hálózati megoldásra.

A megoldás teljes egészében a felhőből menedzselhető, mely lehetővé teszi a gyors üzembe helyezést, valamint egyszerű kezelőfelületet és magasfokú rálátást biztosít az eszközökre.

A Cisco Meraki Security Appliance akár távolról is percek alatt üzembe helyezhető, a felhőalapú kezelőfelület segítségével. A rendelkezésre álló sablonok segítségével akár több telephely biztonsági beálltásai is szinkronizálhatók. A Meraki intuitív, web alapú kezelőfelületének segítségével akár 3 kattintással biztonságosan összekötheti az ágazati irodákat.

Irányítsa a teljes hálózatot egyetlen felületen keresztül

Felügyelje a felhasználókat, az alkalmazásokat és az eszközöket

Nem kell hardvert vagy szoftvert telepíteni a kezeléshez

Biztonságos felhőalapú infrastruktúra (megfelel a PCI és HIPAA minősítéseknek)

Skálázható megoldás, mely egyformán képes kiszolgálni a kis és a nagy méretű vállalati igényeket is

Csökkentse a hálózattal kapcsolatos telepítési és karbantartási költségeket

file

Regisztráljon előadásunkra!

Csatlakozzon Meraki előadásaink egyikéhez és tudja meg, hogyan egyszerűsítheti vállalata üzletmenetét a megfelő hálózati megoldás alkalmazásával, miközben időt és költségeket takaríthat meg.

Learn more about Cisco Meraki portfolio:

file

Vezetéknélküli LAN

A Cisco Meraki Access Pointok kiváló minőségű alkatrészekből állnak össze, optimalizált működésük pedig biztosítja a zavartalan felhasználói élményt. Az AP-k lehetővé teszik a nagy sebességű kapcsolatot, megnövelt felhasználói kapacitást, kiterjedtebb lefedettséget.

file

Biztonsági megoldás

A Cisco Meraki Security Appliance akár távolról is percek alatt üzembe helyezhető, a felhőalapú ..... segítségével. A rendelkezésre álló sablonok segítségével akár több telephely biztonsági beálltásai is szinkronizálhatók....

file

Switchek

A Cisco Meraki switch-ei alkotják a hálózatok gerincét, skálázhatók, biztonságos, nagy teljesítményt biztosítanak egy intuitív kezelőfelülettel kiegészülve.

file

Mobilitás menedzsment

Több ezer asztali és mobil eszközt felügyelhet egy biztonságos, böngésző alapú Meraki kezelőfelületen. A rendszerhez egyszerűen hozzá adhat új eszközöket és automatizálhatja a biztonsági előírások betartását.

1490889129458

Ismerje meg az easylease 0% finanszírozást!

A teljes körű finanszírozási megoldás Ciscós technológiákra vehető igénybe, beleértve hardvereket, szoftvereket és a szolgáltatásokat.
A jelentkezés és az elbírálási folyamat gyorsan és egyszerűen megy végbe az easylease ügyfélszolgálati csapatának segítségével.
A finanszírozás kijelölt pénzügyi partnereinken keresztül történik.Egy választott pénzügyi partnerekkel folytatott finanszírozás.

Cisco szolgáltatások

Műszaki támogatás

Műszaki támogatás

Legyen IT rendszere egy konzisztensen, hatékonyan és biztonságosan működő egység.

Üzembe helyezés

Üzembe helyezés

Gyorsítsa fel a telepítéseket és egyszerűsítse IT rendszerét már bevált módszerekkel.

Optimalizáció

Optimalizáció

Fokozza a hatékonyságot, a teljesítményt és a termelékenységet és növelje a rendelkezésre álló erőforrások értékét.