Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Meraki

Felhőből menedzselhető hálózati megoldás

Ismerje meg a Meraki megoldást

Világszerte iskolák, kórházak, hotelek, vállalatok és gyárak váltottak Merakira, az egyszerűen használható hálózati megoldásra.

A megoldás teljes egészében a felhőből menedzselhető, mely lehetővé teszi a gyors üzembe helyezést, valamint egyszerű kezelőfelületet és magasfokú rálátást biztosít az eszközökre.

A Cisco Meraki Security Appliance akár távolról is percek alatt üzembe helyezhető, a felhőalapú kezelőfelület segítségével. A rendelkezésre álló sablonok segítségével akár több telephely biztonsági beálltásai is szinkronizálhatók. A Meraki intuitív, web alapú kezelőfelületének segítségével akár 3 kattintással biztonságosan összekötheti az ágazati irodákat.

Irányítsa a teljes hálózatot egyetlen felületen keresztül

Felügyelje a felhasználókat, az alkalmazásokat és az eszközöket

Nem kell hardvert vagy szoftvert telepíteni a kezeléshez

Biztonságos felhőalapú infrastruktúra (megfelel a PCI és HIPAA minősítéseknek)

Skálázható megoldás, mely egyformán képes kiszolgálni a kis és a nagy méretű vállalati igényeket is

Csökkentse a hálózattal kapcsolatos telepítési és karbantartási költségeket

Regisztráljon előadásunkra!

Csatlakozzon Meraki előadásaink egyikéhez és tudja meg, hogyan egyszerűsítheti vállalata üzletmenetét a megfelő hálózati megoldás alkalmazásával, miközben időt és költségeket takaríthat meg.

Learn more about Cisco Meraki portfolio:

Vezetéknélküli LAN

A Cisco Meraki Access Pointok kiváló minőségű alkatrészekből állnak össze, optimalizált működésük pedig biztosítja a zavartalan felhasználói élményt. Az AP-k lehetővé teszik a nagy sebességű kapcsolatot, megnövelt felhasználói kapacitást, kiterjedtebb lefedettséget.

Biztonsági megoldás

A Cisco Meraki Security Appliance akár távolról is percek alatt üzembe helyezhető, a felhőalapú ..... segítségével. A rendelkezésre álló sablonok segítségével akár több telephely biztonsági beálltásai is szinkronizálhatók....

Mobilitás menedzsment

Több ezer asztali és mobil eszközt felügyelhet egy biztonságos, böngésző alapú Meraki kezelőfelületen. A rendszerhez egyszerűen hozzá adhat új eszközöket és automatizálhatja a biztonsági előírások betartását.

Switchek

A Cisco Meraki switch-ei alkotják a hálózatok gerincét, skálázhatók, biztonságos, nagy teljesítményt biztosítanak egy intuitív kezelőfelülettel kiegészülve.

Ismerje meg az easylease 0% finanszírozást!

A teljes körű finanszírozási megoldás Ciscós technológiákra vehető igénybe, beleértve hardvereket, szoftvereket és a szolgáltatásokat.
A jelentkezés és az elbírálási folyamat gyorsan és egyszerűen megy végbe az easylease ügyfélszolgálati csapatának segítségével.
A finanszírozás kijelölt pénzügyi partnereinken keresztül történik.Egy választott pénzügyi partnerekkel folytatott finanszírozás.

Cisco szolgáltatások

Műszaki támogatás

Legyen IT rendszere egy konzisztensen, hatékonyan és biztonságosan működő egység.

Üzembe helyezés

Gyorsítsa fel a telepítéseket és egyszerűsítse IT rendszerét már bevált módszerekkel.

Optimalizáció

Fokozza a hatékonyságot, a teljesítményt és a termelékenységet és növelje a rendelkezésre álló erőforrások értékét.