Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Ransomware Defense
for Dummies

Descărcați documentul și aflați ce este Ransomware
și cum vă puteți proteja.

Descărcați documentul

Studiu de caz nou: Securitatea, obiectiv strategic pentru TMK-ARTROM S.A. Slatina

Cu o istorie de peste 25 de ani în România, TMK-ARTROM S.A. Slatina produce țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, sectorul ingineriei mecanice și pentru industria auto. Securitatea este unul dintre obiectivele strategice ale companiei, în contextul tot mai amenințător al unor atacuri informatice invizibile majorității sistemelor de securitate actuale. TMK-ARTROM a decis să sporească măsurile de securitate și să facă un upgrade al infrastructurii, cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor Cisco.

Cursa pe care nu doriți să o pierdeți

Ransomware este software rău intenționat sau malware care criptează informațiile din computerul unei persoane sau chiar rețele întregi. Aceste fișiere nu vor fi eliberate până când utilizatorul nu plătește o taxă sau răscumpărare pentru deblocarea și recuperarea fișierelor. Ocazional, chiar și atunci când răscumpărarea este plătită, fișierele nu sunt eliberate.

Ransomware a devenit rapid cel mai profitabil tip de malware întâlnit vreodată. Infractorii cibernetici produc miliarde pe an, iar amenințarea crește exponențial.

Mai multe detalii aici

Efectul Nyetya

Aflați cele mai recente informații despre noul atac ransoware care a avut efect în întreaga lume.

Sunteți gata?

Are you ready?

Organizația dumneavoastră poate evita atacurile de ransomware? Pentru a vă proteja împotriva atacurilor de ransomware și a altor tipuri de amenințări, aveți nevoie de mai mult decât soluții de securitate. Aveți nevoie de procese puternice, cum ar fi backupul datelor, corecțiile regulate și segmentarea rețelei.

Această listă de verificare vă va ajuta să identificați pașii următori pentru crearea unei apărări solide.

Inamicii vă exploatează vulnerabilitățile

 

Publicitate rău intenționată

Reclamele rău intenționate descarcă automat malware sau redirecționează utilizatorii către kituri de vulnerabilitate în timpul accesării site-urilor web infectate.

Kituri de vulnerabilitate

Kiturile de software care identifică vulnerabilități, astfel încât să poată încărca și rula cod rău intenționat, cum ar fi atacurile ransomware.

Exploatare prin e-mail

Linkurile sau fișierele atașate din e-mailurile de phishing sau spam, infectate cu ransomware.

Securitate slabă a rețelei

Ransomware poate viza rețele întregi pentru a maximiza impactul și profitabilitatea unui atac.

Tot ce trebuie să știți

Aflați mai multe despre modul în care acționează atacurile ransomware și cum să vă protejați compania.

Raportul Anual de Securitate 2018

Securitatea ca avantaj de business. Nu permiteți hackerilor să vă țină pe loc. Pregătiți-vă să descoperiți și să remediați amenințările.

Cisco Ransomware Defense

Există mai multe metode prin care ransomware poate pătrunde în sistem. Pentru a reduce riscul de infectare, organizațiile au nevoie de protecție stratificată. Soluția noastră de protecție împotriva ransomware vă protejează de la nivelul DNS la e-mail și terminale, iar eficacitatea acesteia este susținută de cercetarea Talos, o companie lider în domeniul acestui tip de amenințări.

Prima linie de apărare

Firewallul Cisco de generație nouă blochează conexiunile suspecte, în timp ce Cisco Advanced Malware Protection (AMP) oprește și remediază malware-ul. „Cisco Email Security” blochează e-mailurile de phishing și alte tipuri de amenințări prin e-mail utilizate pentru a solicita răscumpărare.

Blocați site-urile web rău intenționate

„Umbrella” blochează solicitările de accesare a domeniilor suspecte pentru a împiedica utilizatorii să acceseze site-uri web contaminate cu publicitate rău intenționată și alte tipuri de amenințări.

Securitate retrospectivă

Uneori, malware-ul își ascunde comportamentul rău intenționat pentru a trece de inspecția inițială. AMP pentru terminale blochează fișierul atunci când acesta se dovedește a fi periculos.

Opriți criptarea

„Umbrella” blochează solicitarea fișierului ransomware descărcat de a solicita accesul la infrastructura cu cheie de criptare.

 

Aflați mai multe despre modul în care apărarea noastră stratificată împotriva ransomware vă poate ajuta să vă protejați organizația.

Încercați gratuit Cisco Umbrella

Descoperiți cum puteți opri amenințările înainte ca utilizatorii dumneavoastră să se conecteze la site-urile web rău intenționate.

Disponibil numai în limba engleză