Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Ransomware Defense
for Dummies

Descărcați documentul și aflați ce este Ransomware
și cum vă puteți proteja.

Descărcați documentul

Cursa pe care nu doriți să o pierdeți

Ransomware este software rău intenționat sau malware care criptează informațiile din computerul unei persoane sau chiar rețele întregi. Aceste fișiere nu vor fi eliberate până când utilizatorul nu plătește o taxă sau răscumpărare pentru deblocarea și recuperarea fișierelor. Ocazional, chiar și atunci când răscumpărarea este plătită, fișierele nu sunt eliberate.

Ransomware a devenit rapid cel mai profitabil tip de malware întâlnit vreodată. Infractorii cibernetici produc miliarde pe an, iar amenințarea crește exponențial.

Mai multe detalii aici

nyetya-petya

Efectul Nyetya

Aflați cele mai recente informații despre noul atac ransoware care a avut efect în întreaga lume.

Sunteți gata?

Get the checklist

Are you ready?

Organizația dumneavoastră poate evita atacurile de ransomware? Pentru a vă proteja împotriva atacurilor de ransomware și a altor tipuri de amenințări, aveți nevoie de mai mult decât soluții de securitate. Aveți nevoie de procese puternice, cum ar fi backupul datelor, corecțiile regulate și segmentarea rețelei.

Această listă de verificare vă va ajuta să identificați pașii următori pentru crearea unei apărări solide.

Obțineți lista de verificare

Inamicii vă exploatează vulnerabilitățile

 

malwersing-tile

Publicitate rău intenționată

Reclamele rău intenționate descarcă automat malware sau redirecționează utilizatorii către kituri de vulnerabilitate în timpul accesării site-urilor web infectate.

exploit-kit-tile

Kituri de vulnerabilitate

Kiturile de software care identifică vulnerabilități, astfel încât să poată încărca și rula cod rău intenționat, cum ar fi atacurile ransomware.

email-tile

Exploatare prin e-mail

Linkurile sau fișierele atașate din e-mailurile de phishing sau spam, infectate cu ransomware.

poor-networking-tile

Securitate slabă a rețelei

Ransomware poate viza rețele întregi pentru a maximiza impactul și profitabilitatea unui atac.

Tot ce trebuie să știți

Tot ce trebuie să știți

Aflați mai multe despre modul în care acționează atacurile ransomware și cum să vă protejați compania.

Raportul Anual de Securitate 2018

Securitatea ca avantaj de business. Nu permiteți hackerilor să vă țină pe loc. Pregătiți-vă să descoperiți și să remediați amenințările.

Cisco Ransomware Defense

Există mai multe metode prin care ransomware poate pătrunde în sistem. Pentru a reduce riscul de infectare, organizațiile au nevoie de protecție stratificată. Soluția noastră de protecție împotriva ransomware vă protejează de la nivelul DNS la e-mail și terminale, iar eficacitatea acesteia este susținută de cercetarea Talos, o companie lider în domeniul acestui tip de amenințări.

First line of defense

Prima linie de apărare

Firewallul Cisco de generație nouă blochează conexiunile suspecte, în timp ce Cisco Advanced Malware Protection (AMP) oprește și remediază malware-ul. „Cisco Email Security” blochează e-mailurile de phishing și alte tipuri de amenințări prin e-mail utilizate pentru a solicita răscumpărare.

Block bad websites

Blocați site-urile web rău intenționate

„Umbrella” blochează solicitările de accesare a domeniilor suspecte pentru a împiedica utilizatorii să acceseze site-uri web contaminate cu publicitate rău intenționată și alte tipuri de amenințări.

Retrospective security

Securitate retrospectivă

Uneori, malware-ul își ascunde comportamentul rău intenționat pentru a trece de inspecția inițială. AMP pentru terminale blochează fișierul atunci când acesta se dovedește a fi periculos.

Stop encryption

Opriți criptarea

„Umbrella” blochează solicitarea fișierului ransomware descărcat de a solicita accesul la infrastructura cu cheie de criptare.

 

Aflați mai multe despre modul în care apărarea noastră stratificată împotriva ransomware vă poate ajuta să vă protejați organizația.

Obțineți broșura
freetrial-screenshot

Încercați gratuit Cisco Umbrella

Descoperiți cum puteți opri amenințările înainte ca utilizatorii dumneavoastră să se conecteze la site-urile web rău intenționate.

Disponibil numai în limba engleză