Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Meraki

Rețea gestionabilă din cloud 100%

Află povestea Meraki

În școli și universități, spitale, hoteluri, companii și fabrici, mii de profesioniști din IT au trecut la Meraki. În sfârșit, o rețea care pur și simplu funcționează.

Management din cloud 100% pentru implementări mai rapide, administrare simplificată și vizibilitate sporită

Portofoliul de echipamente de rețelistică Cisco Meraki este gestionat centralizat din cloud. Această arhitectură cloud substanțială și ușor de folosit ajută clienții să rezolve noi provocări de business și să diminueze costurile de operare.

Gestionează o rețea întreagă dintr-un panel unic

Controlează utilizatori, aplicații și dispozitive

Fără instalarea unui hardware de control sau a unui software de gestiune și întreținere

Infrastructură cloud securizată (compatibilă cu PCI și HIPAA)

Scalabilă de la site-uri mici la implementări pentru milioane de utilizatori

Reducerea costurilor de implementare și gestiune a rețelei

Află mai mult despre portofoliul Cisco Meraki:

Wireless LAN

AP-urile Cisco Meraki au componente performante și optimizate pentru o experiență de utilizare desăvârșită. Rezultatul: conexiuni mai rapide, capacitate sporită pentru utilizatori, acoperire mai mare și mai puține apeluri telefonice pentru suport.

Dispozitive de securitate

Implementează de la distanță dispozitivele de securitate Cisco Meraki, în câteva minute, prin planificare cloud zero-touch. Sincronizează setările de securitate pe mii de site-uri cu ajutorul șabloanelor. Conectează filiale în mod securizat cu doar 3 clicuri în interfața online intuitivă Meraki.

Managementul Mobilității

Unifică managementul și controlul a mii de dispozitive mobile și desktop în interfața securizată Meraki, accesibilă din browser. Condu inițiativele de mobilitate ale organizației tale prin integrarea optimizată a noilor dispozitive și automatizarea aplicării politicilor de securitate

Switch-uri

Switch-urile Cisco Meraki oferă fundația pentru orice rețea, indiferent de dimensiune, combinând performanța securizată, scalabilă și robustă cu o experiență de gestiune intuitivă și elegantă.