Guest

Cisco Intelligent Automation for Cloud - Cisco Systems


Verbeterde IT-flexibiliteit door zelfregulering en automatisering

Cisco Intelligent Automation for Cloud is een zelf te reguleren softwareoplossing voor provisioning en organisatie van cloud computing en datacenterautomatisering. Met deze oplossing maakt u beveiligde, on-demand en hoogst geautomatiseerde IT-bewerkingen mogelijk voor zowel de virtuele als de fysieke infrastructuren binnen computers, netwerken, opslag en applicaties.

video data sheet

Video Data Sheet

Lees meer over Cisco Intelligent Automation for Cloud.(7:01 min)

Cloudorganisatie en On-Demand Provisioning

Welk type cloudnetwerk u ook implementeert, privaat, publiek of hybride, er zijn twee essentiële functies die de basis vormen voor cloud computing. Cisco Intelligent Automation for Cloud biedt de volgende functies ter ondersteuning van uw cloudinitiatieven:

Cisco Intelligent Automation for Cloud combineert deze functionaliteit in een geïntegreerde beheeroplossing voor infrastructuur-als-service en andere cloudmodellen. Gebruikers kunnen alles wat ze nodig hebben bestellen in een menu met standaardopties via een intuïtieve portalinterface. IT-afdelingen kunnen dan binnen enkele minuten zelfregulering voor provisioning van applicaties en infrastructuuraanvragen mogelijk maken. Voor heen duurde dit enkele weken. De managementlaag heeft beheer over elke service en kan deze altijd traceren, van initiële aanvragen tot uiteindelijke ontmanteling.

Deze krachtige oplossing kan worden gecombineerd met het Cisco Unified Computing System (UCS) en met andere Cisco-producten, services technologische oplossingen van partners, in heterogene datacenters. Profiteer van de voordelen van Cisco Intelligent Automation for Cloud:

  • Eenvoud: met het zeer gebruiksvriendelijke portal van Cisco wordt provisioning van complexe datacenterresource eenvoudiger en krijgen alle gebruikers mogelijkheden voor zelfregulering, terwijl toch beleidgebaseerd beheer en controle kunnen worden afgedwongen.
  • Flexibiliteit: de oplossing is geoptimaliseerd voor Cisco-architecturen, maar kan moeiteloos worden geïntegreerd met uw bestaande systemen, servicebeheertools, bedrijfsprocessen en infrastructuur.
  • Snellere cloudimplementatie: door vooringestelde pakketten voor automatisering en de gebruiksvriendelijke omgeving voor het configureren van services en organiseren van werkstromen zult i de cloud in een oogwenk kunnen implementeren.
  • Lagere totale eigendomskosten: omdat wijzigingen en update in minder dan geen tijd kunnen worden geïmplementeerd, kunt u sneller reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en zowel geld als tijd besparen voor uw organisatie.

Dit levert voor Cisco-klanten meer snelheid, meer gebruikerstevredenheid en meer operationele efficiency op in een nieuw, cloudgebaseerd model.

Behandelde onderwerpen

Accelerate Your Private Cloud (PDF - 269 KB)
Deze whitepaper van analistenfirma ESG belicht de voordelen van intelligente automatisering.

Cisco CIO biedt inzicht in Private Cloud
Lees meer over de bedrijfsvoordelen van interne private cloud van Cisco. (4:35 min)

Video ESG-analyst
Beluister een analytisch perspectief over IT-als-service en Cisco Intelligent Automation. (7:06 min)

Webcast: Vier stappen naar Private Cloud

  • Part 2: Servicelevering automatiseren

Cisco CIO biedt inzicht in Private Cloud

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Video ESG-analyst

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Aanvullende hulpbronnen

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner
Support
Alle ondersteunende informatie voor Cisco Intelligent Automation for Cloud