Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Sammenlign Cisco Digital Network Architecture

En sammenligning, der viser, at det er uden sammenligning.

Hensigtsbaseret netværk bygget på Cisco DNA.

 

 

Sammenlign Cisco Digital Network Architecture

Cisco

HPE

Huawei

Arista

Expand all

Innovationer

Hold øje med brugernes position ved hjælp af BLE eller Wi-FiSammen med Virtual BLE Beacon og Hyperlocation gør Cisco CMX det muligt at spore BLE- og Wi-Fi-enheder med en nøjagtighed på helt ned til 1-2 meter.BegrænsetHPE understøtter i begrænset omfang Bluetooth i adgangspunkterne, men mangler nøjagtig Wi-Fi-baseret placering.
Sammen med Virtual BLE Beacon og Hyperlocation gør Cisco CMX det muligt at spore BLE- og Wi-Fi-enheder med en nøjagtighed på helt ned til 1-2 meter.HPE understøtter i begrænset omfang Bluetooth i adgangspunkterne, men mangler nøjagtig Wi-Fi-baseret placering.
Involver dig med kunder på stedetCisco CMX-løsningen giver en bedre forståelse af, hvordan brugere interagerer med miljøet, så virksomheder kan træffe bedre beslutninger. HPE giver BLE-placering i adgangspunkter, tags og Meridian-programmer med henblik på vejvisning og involvering af kunder.
Cisco CMX-løsningen giver en bedre forståelse af, hvordan brugere interagerer med miljøet, så virksomheder kan træffe bedre beslutninger. HPE giver BLE-placering i adgangspunkter, tags og Meridian-programmer med henblik på vejvisning og involvering af kunder.
Overvågning afhængigt af slutpunktstypeCisco kan bruge analyser til at overvåge adfærd med Stealthwatch og NetFlow og klassificere trafik i udkanten af og inden for netværket med TrustSec.HPE giver BLE-placering i adgangspunkter, tags og Meridian-programmer med henblik på vejvisning og involvering af kunder.BegrænsetiPCA tilbydes som tilbehør, men giver begrænset platformsunderstøttelse og synlighed.
Cisco kan bruge analyser til at overvåge adfærd med Stealthwatch og NetFlow og klassificere trafik i udkanten af og inden for netværket med TrustSec.HPE giver BLE-placering i adgangspunkter, tags og Meridian-programmer med henblik på vejvisning og involvering af kunder.iPCA tilbydes som tilbehør, men giver begrænset platformsunderstøttelse og synlighed.
Understøt nye muligheder uden større opgraderingerVed at integrere tilpassede ASIC'er, UADP og modulopbygning af adgangspunkter kan Cisco understøtte nye innovationer.BegrænsetIngen understøttelse af modulopbyggede adgangspunkter. Skift af platform bruger et tilpasset AISC med begrænsede udvidelsesmuligheder.Ingen aktuel understøttelse af modulære adgangspunkter eller switcher.Ingen trådløse platforme, og switchplatforme er baseret på færdigpakkede chipkomponenter.
Ved at integrere tilpassede ASIC'er, UADP og modulopbygning af adgangspunkter kan Cisco understøtte nye innovationer.Ingen understøttelse af modulopbyggede adgangspunkter. Skift af platform bruger et tilpasset AISC med begrænsede udvidelsesmuligheder.Ingen aktuel understøttelse af modulære adgangspunkter eller switcher.Ingen trådløse platforme, og switchplatforme er baseret på færdigpakkede chipkomponenter.

Smidighed i netværk og infrastruktur

Samlet implementering af politikkerVia kabel, trådløst og WAN.HPE har en anden grænseflade til administration.Begrænset
Via kabel, trådløst og WAN.HPE har en anden grænseflade til administration.
HandlingsdataVia kabel, trådløst og WAN.BegrænsetBegrænset
Via kabel, trådløst og WAN.
Maskinel indlæring
Bedre oplevelse for Apple-brugereCisco og Apple samarbejder for at give en bedre brugeroplevelse til brugere med Apple-enheder, der opretter forbindelse til et Cisco-netværk.BegrænsetFunktionalitet kan kun understøttes via manuel QoS-prioritering og Wi-Fi-standarder. BegrænsetFunktionalitet kan kun understøttes via manuel prioritering af servicekvalitet.
Cisco og Apple samarbejder for at give en bedre brugeroplevelse til brugere med Apple-enheder, der opretter forbindelse til et Cisco-netværk.Funktionalitet kan kun understøttes via manuel QoS-prioritering og Wi-Fi-standarder. Funktionalitet kan kun understøttes via manuel prioritering af servicekvalitet.
Optimer trådløs forbindelse, når der er mest aktivitetFlexible Radio Assignment optimerer automatisk netværket og forbedrer derved brugeroplevelsen i uventede travle perioder.BegrænsetHuawei understøtter softwarebaseret radiokonfiguration i deres AP8030, men understøtter ikke dobbelte 5-GHz-radioer i deres adgangspunkter.
Flexible Radio Assignment optimerer automatisk netværket og forbedrer derved brugeroplevelsen i uventede travle perioder. Huawei understøtter softwarebaseret radiokonfiguration i deres AP8030, men understøtter ikke dobbelte 5-GHz-radioer i deres adgangspunkter.
Alle applikationer fungerer ens i netværketEasyQoS-programmet tilbyder en enkel måde at levere tjenestekvalitet hele vejen.
EasyQoS-programmet tilbyder en enkel måde at levere tjenestekvalitet hele vejen.
Find og vælg indstillinger til ny enhedCisco Auto Smartports registrerer på dynamisk vis enheder og konfigurerer porte ud fra enhedstype.BegrænsetHPE kan finde og vælge karakteristika på et adgangspunkt, der tilknyttes til en HPE-switch, men kan ikke registrere andre enhedstyper.
Cisco Auto Smartports registrerer på dynamisk vis enheder og konfigurerer porte ud fra enhedstype.HPE kan finde og vælge karakteristika på et adgangspunkt, der tilknyttes til en HPE-switch, men kan ikke registrere andre enhedstyper.
Strømrobusthed til infrastrukturCisco giver Persistant PoE, Fast PoE og Universal PoE, og samtidig opnås der redundans på flere niveauer ved hjælp af StackWise.HPE tilbyder grundlæggende PoE/PoE+ (30W)-understøttelse. Et begrænset antal switche understøtter dobbelte strømforsyninger til 1:1-strømredundans.Huawei understøtter PoE og PoE+ PoH (Power over HDMI, 95W) på en enkelt S5700-platform. Strømredundansen er 1:1 PoH (95W) på en enkelt S5700-platform.Arista-platforme tilbyder ingen PoE-understøttelse.
Cisco giver Persistant PoE, Fast PoE og Universal PoE, og samtidig opnås der redundans på flere niveauer ved hjælp af StackWise.HPE tilbyder grundlæggende PoE/PoE+ (30W)-understøttelse. Et begrænset antal switche understøtter dobbelte strømforsyninger til 1:1-strømredundans.Huawei understøtter PoE og PoE+ PoH (Power over HDMI, 95W) på en enkelt S5700-platform. Strømredundansen er 1:1 PoH (95W) på en enkelt S5700-platform.Arista-platforme tilbyder ingen PoE-understøttelse.
Automatisering på tværs af WAN, WLAN, kabelforbundetPrime Infrastructure understøtter kabelforbundet og trådløs forbindelse og kan centralt klargøre WAN-stivalg med IWAN. Opnå sikkerhed, kryptering, appsynlighed og kontrol med APIC-EM og TrustSec.BegrænsetHPE bruger SDN-styreenheder og AirWave til automatiseret udrulning af switcher og adgangspunkter. Muligheden for at administrere WAN-enheder i Airwave mangler.
Prime Infrastructure understøtter kabelforbundet og trådløs forbindelse og kan centralt klargøre WAN-stivalg med IWAN. Opnå sikkerhed, kryptering, appsynlighed og kontrol med APIC-EM og TrustSec.HPE bruger SDN-styreenheder og AirWave til automatiseret udrulning af switcher og adgangspunkter. Muligheden for at administrere WAN-enheder i Airwave mangler.
Power over Ethernet (PoE)BegrænsetHPE har nogle UPOE-kompatible switcher, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster. BegrænsetHuawei har nogle UPOE-kompatible switche, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster. BegrænsetArista har nogle UPOE-kompatible switche, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster.
HPE har nogle UPOE-kompatible switcher, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster. Huawei har nogle UPOE-kompatible switche, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster. Arista har nogle UPOE-kompatible switche, men understøtter ikke avancerede PoE-egenskaber samtidigt. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE skal administreres i separate forekomster.
Politikdefineret segmentering
Enhedsprofilering til granulær politik
Softwarebaserede rettelser
mGig på tværs af 48 porte
Audio Video Bridging

Sikkerhed

Gruppér brugere og enheder med henblik på overholdelse af politikSoftware-Defined Access opretter logiske/virtuelle grupper, der gør det muligt at flytte en sikkerhedspolitik sammen med brugeren.VLAN-baseret.
Software-Defined Access opretter logiske/virtuelle grupper, der gør det muligt at flytte en sikkerhedspolitik sammen med brugeren.VLAN-baseret.
Bruger- og programsegmenteringSoftware-Defined Access bruger softwarebaseret segmentering til at holde forskellige trafiktyper adskilte.Baseret på undtagelser.
Software-Defined Access bruger softwarebaseret segmentering til at holde forskellige trafiktyper adskilte.Baseret på undtagelser.
Trafikkrypteret registrering af truslerMed Cisco Infrastructure og Stealthwatch kan organisationer analysere metadata og anvende AI til at give sikkerhedsindsigt i realtid i krypteret trafik med 99,993 % nøjagtighed.
Med Cisco Infrastructure og Stealthwatch kan organisationer analysere metadata og anvende AI til at give sikkerhedsindsigt i realtid i krypteret trafik med 99,993 % nøjagtighed.
Trafikkrypteret registrering af trusler og malwareCisco sikkerhedsløsninger – herunder Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine og Rapid Threat Containment – eliminerer trusler på tværs af netværket.BegrænsetHPE kræver netværksaflastning.
Cisco sikkerhedsløsninger – herunder Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine og Rapid Threat Containment – eliminerer trusler på tværs af netværket.HPE kræver netværksaflastning.
Identificer trådløs interferens eller truslerCisco Aironet-adgangspunkter benytter CleanAir, Hyperlocation Module og Flexible Radio Assignment til at finde og eliminere sikkerhedstrusler og radiointerferens.HPE's softwarebaserede løsning mangler effektivitet og scanner ikke alle kanaler kontinuerligt.
Cisco Aironet-adgangspunkter benytter CleanAir, Hyperlocation Module og Flexible Radio Assignment til at finde og eliminere sikkerhedstrusler og radiointerferens.HPE's softwarebaserede løsning mangler effektivitet og scanner ikke alle kanaler kontinuerligt.
Sikkerhedsaktiv indlæringTalos Intelligence Feeds styrker forsvaret mod kendte og nye trusler.Gennem opkøbet af Niara og integrationen i ClearPass kan HPE yde maskinel indlæring i forbindelse med sikkerhedsproblemer.
Talos Intelligence Feeds styrker forsvaret mod kendte og nye trusler.Gennem opkøbet af Niara og integrationen i ClearPass kan HPE yde maskinel indlæring i forbindelse med sikkerhedsproblemer.
Pålidelige systemerSikker udviklingscyklus er offentliggjort og verificerbar. Produkterne har tillidsankre, sikker opstart og forebyggelse på kørselstidspunktet. Softwaren er digitalt signeret. Begrænset
Sikker udviklingscyklus er offentliggjort og verificerbar. Produkterne har tillidsankre, sikker opstart og forebyggelse på kørselstidspunktet. Softwaren er digitalt signeret.
Distribueret sikkerhedsregistrering af uregelmæssigheder
Optimering af workflow i forbindelse med hændelsessvar

Programmerbarhed

Lokalanalyser
ASIC's understøttende programmerbare pipelineBegrænsetHuaweis ENP2 er en begrænset del af sortimentet, og fremtidig aktivering af funktioner er ikke dokumenteret.
Huaweis ENP2 er en begrænset del af sortimentet, og fremtidig aktivering af funktioner er ikke dokumenteret.
Modelbaserede programmeringsfunktionerBegrænset

Opdateret den 11. oktober 2017 baseret på offentlige oplysninger.

Sammenlign andre netværksteknologier

Chat live med en Cisco repræsentant

Cisco:

  • Velkommen til Cisco!
  • Må jeg assistere dig med at finde produktet, som passer bedst til dit behov?