Guest

Digital Signage

Digital Signage giver en markant bedre kommunikation

Dette indhold kræver Macromedia Flash Player (version 8 eller større).

Scripting skal være aktiveret for at vise videoen.

Hent flash


Videodatablad

Lær mere om de forskellige muligheder med Cisco Digital Signage. (6:17 min)


Cisco Digital Signage er en omfattende løsning til simpel, fleksibel og centraliseret styring og publisering af digitale medier på netværksbaserede, digitale skilte. Cisco Digital Signage er opbygget omkring kræfterne i Cisco Digital Media System og giver organisationer muligheden for at benytte sig af flotte digitale medier i høj kvalitet til enten at nå deres kunder, medarbejdere eller studerende når som helst og hvor som helst.


Cisco Digital Signage er ideel til marketing, kommunikation og uddannelse og hjælper dig med at differentiere din organisation fra andres og forbedre oplevelsen for kunderne og slutbrugerne. Digital Signage tilbyder organisationer fra mange forskellige brancher, herunder detailbranchen, finansverden, den offentlige sektor, uddannelsessektoren, sundhedsvæsnet og transportsektoren, en innovativ måde at styrke deres konkurrencemæssige position på.


Vigtige funktioner er blandt andet:


  • Marketing: Promovér, sælg og krydssælg produkter og ydelser direkte til kunderne i butikken
  • Forbedret kundeoplevelse: Tilbyd underholdende, informativt indhold og formindsk kundernes oplevelse af ventetid
  • Kommunikation og uddannelse: Udsend intern og ledelsesmæssig kommunikation i realtid. Tilbyder omkostningseffektive og fleksible uddannelsesmuligheder
  • Information: Del opdaterede kalendere og nyheder med folk på det sted, de har mest brug for dem
  • Reklame: Sælg skærmtid og plads til tredjeparts annoncører
  • Retningsbestemt skiltning: Anvis vej i realtid

Derudover kan du opretholde en konsistent branding-oplevelse for dine kunder. Cisco Digital Signage er en enkel løsning til at levere indhold til digitale skilte og til kundernes computere gennem internettet.


Cisco Digital Signage kan benytte sig af Cisco Application and Content Networking System (ACNS)-software og anvender det underliggende netværk som en platform til optimal distribution af digitale medier til decentrale steder. Dit eksisterende netværk kan let blive opgraderet, så du på en fleksibel måde kan opfylde dine nuværende og fremtidige forretningskrav.

Relevant inhold

Simpel og fleksibel
kontrol af digitale skilte

Gør dine kunders oplevelse bedre og øg dit salg gennem situationsbestemt digital skiltning.
Læs brochure

Relevante produkter

Lad os hjælpe dig