Guest

Forbundne fællesskaber i stater, regioner og kommuner

Stater, regioner og kommuner i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), står over for tre store udfordringer. De skal forbedre effektiviteten, opretholde sikre omgivelser for deres borgere og skabe en økonomisk udvikling. Med nutidens skrumpende budgetter står man overfor det klassiske dilema "hvordan får man mere for mindre?" Men rent faktisk lykkes det i dag for stater, regioner og kommuner rundt omkring i EMEA at opnå disse mål uden større omkostninger ved at bruge avanceret teknologi til at forbedre deres arbejdsgange.

Løsninger som Cisco Unified Communications, Cisco Metropolitan Mobile-netværk og Cisco Integrated Security leverer den infrastruktur, som stater, regioner og kommuner kan basere nye arbejdsgange på.

Staterne, regionerne og kommunerne fik ikke succes alene på grund af teknologi, men mere i kraft af en ændring i deres procedure, der blev muliggjort af teknologi. Cisco tilbyder stater, amter og kommuner konsulenthjælp til ændring af procedure og de tilbyder løsninger, der gør det muligt. Konsulenthjælpen består af en identificering af de strategiske mål og udviklingen af relevante taktiker til at opnå disse mål. Som de eneste på markedet tilbyder Cisco den bedste tekniske ekspertise, uforlignelige partnerskaber med førende it-virksomheder samt netværksløsninger med en høj grad af kompatibilitet.

De stater, regioner og kommuner, der har implementeret Ciscos løsninger, har forbedret deres service-effektivitet betydeligt. Desuden dækker deres serviceydelser nu et bredere område, og de skaber hele tiden nye ydelser for at følge med udviklingen i borgernes behov.

Lad os hjælpe dig