Tjänsteleverantör

Produkter för tjänsteleverantörer

Vår öppna nätverksarkitektur för tjänsteleverantörer kombinerar affärsfördelarna med äldre SDN, NFV och avancerade dirigeringskapaciteter och tillämpningsbaserade interaktioner mellan dessa kompletterande Cisco-plattformar.

Vår öppna nätverksarkitektur för tjänsteleverantörer innehåller följande portfölj av innovativa produkter och lösningar.

Produkter för nätverksinfrastruktur

Evolved Programmable Network-infrastrukturen består av fysiska och virtuella element för beräkning, nätverk och lagring som konvergerar leverans av tjänster till fast och mobil access, edge, core, optisk paketöverföring och datacentrets infrastruktur.

Evolved Services Platform (ESP)

Ger flexibel, öppen och avancerad tjänstedirigering och hanterade programvarumoduler som gör det enklare för dig att leverera molnbaserade tjänster snabbare.

Infrastrukturprogramvara för tjänsteleverantörer

Ta reda på mer om vår programvara för att skissa, utforma och analysera IP/MPLS-nätverk med produkter från flera leverantörer.

Mobila internetprodukter

Tillgodose dina kunders krav på mobila internettjänster. Våra produkter ger ditt nätverk större räckvidd och mer intelligens. Du kan dessutom skapa tjänster snabbare än någonsin genom att dra nytta av en virtualiserad kärninfrastruktur.

Videoprodukter

Skapa nya synkroniserade och videobaserade upplevelser som är mer visuella, sociala och interaktiva över olika enheter.

Datacenterswitchar

Bygg ett datacenternätverk med switchar som främjar skalbarhet, kontinuerlig drift och transportflexibilitet hos infrastrukturen.

Lösningar för molnleverantörer

Optimera driften av ditt datacenter och nätverk med Ciscos moln- och systemhanteringslösningar.