Guest

Cisco Online adatvédelemi nyilatkozat

file

Megbízhatósági és átláthatósági központ

A Cisco elkötelezett az ügyfelei, termékei és a vállalat erős védelmének fenntartása iránt. Hiszünk a bizalom kiépítésében, fenntartásában, a kockázatcsökkentésben és egyszerűen a helyes cselekvésben.

Részletek

A Cisco Systems, Inc. és leányvállalatai (együttesen a „Cisco”) elkötelezettek az adatai védelme és az iránt, hogy a webhelyeink, valamint a termékeink és szolgáltatásaink („megoldás” vagy „megoldások”) használatakor Önnek pozitív élményben legyen része.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat azokra a Cisco-webhelyekre és -megoldásokra vonatkozik, amelyek hivatkozás vagy említés révén erre a nyilatkozatra utalnak. A jelen Adatvédelmi nyilatkozat a személyes adatok általunk végzett kezelésének módját, valamint az Ön számára az adatgyűjtés, -felhasználás és -elérés szempontjából rendelkezésre álló lehetőségeket, továbbá a személyes adatok frissítésének és helyesbítésének módját ismerteti. A személyes adatok kezelésére vonatkozó gyakorlatunkról további információval szolgálhatunk az ajánlatok leírásában, a kiegészítő adatvédelmi nyilatkozatokban, valamint az adatgyűjtés előtt vagy az adatgyűjtéskor biztosított jogi nyilatkozatokban. Egyes Cisco-webhelyek saját adatvédelemi nyilatkozattal rendelkezhetnek, amelyek leírják, hogy az adott webhely esetében hogyan kezeljük a személyes adatokat. Abban az esetben, ha az adatgyűjtéskor biztosított jogi nyilatkozat, illetve az adott webhelyre vagy megoldásra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat tartalma ütközne a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal, akkor a jogi nyilatkozat vagy a kiegészítő adatvédelmi nyilatkozat az irányadó.

A személyes adatok gyűjtése

A webhelyünk és megoldásaink használata, valamint az ezzel kapcsolatos interakció során adatokat gyűjthetünk, a személyes adatokat is ideértve. „Személyes adat” minden, az egyén azonosítására alkalmas adat, többek között a név, a cím, az e-mail-cím, a telefonszám, a bejelentkezési adatok (fiókszám, jelszó), a marketingbeállítások, a közösségimédia-fiók adatai vagy a bankkártyaadatok. Ha más adatokat is kapcsolunk a személyes adataihoz, akkor ezeket a kapcsolt adatokat is személyes adatokként kezeljük. Megbízható harmadik felektől származó személyes adatokat is gyűjtünk, és megbízunk harmadik feleket, hogy személyes adatokat gyűjtsenek a munkánk segítése érdekében.

Többféle okból gyűjtünk személyes adatokat, mint például:

  • A megrendelések, többek között a fizetési tranzakciók feldolgozása céljából.
  • Hírlevélre történő feliratkozás biztosítása érdekében.
  • Marketing célú üzenetek küldéséhez.
  • Fiók létrehozásához.
  • Hogy a megoldásaink bizonyos funkciói használhatók legyenek.
  • A felhasználói élmény személyre szabásához.
  • Ügyféltámogatás nyújtásához.
  • Állásra való jelentkezés kezeléséhez.
  • A felvételi tesztelési eljárás során történő adatgyűjtéshez, amikor Önnek egy számítógépes minősítő tesztet kell elvégeznie.

Mi és az általunk bevont harmadik felek az Önről hosszabb idő alatt gyűjtött, a különböző webhelyeinkről és megoldásainkból származó adatokat összevonhatjuk a más forrásokból származó adatokkal. Ez segít az összegyűjtött adatok pontosságának és teljességének javításában és az Önnel kapcsolatos interakcióink jobb személyre szabásában.

Ha Ön valamely harmadik fél személyes adatait (például a nevét, az e-mail-címét vagy a telefonszámát) megadja a Cisco számára, akkor kijelenti, hogy rendelkezik a harmadik fél ehhez szükséges engedélyével. Erre példa többek között referencia- vagy marketinganyag továbbítása egy barátnak vagy ajánlások küldése valamely állás betöltésére. A harmadik felek az eredeti üzenetben megadott hivatkozást követve vagy a privacy@cisco.com címre küldött üzenettel leiratkozhatnak bármely későbbi megkeresésről. Bizonyos esetekben a Cisco és az általunk bevont harmadik felelek automatikusan adatokat gyűjthetnek cookie-k, webnaplók, webjelzők és más hasonló alkalmazások útján. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy javítsuk a webhelyek használhatóságát, teljesítményét és hatékonyságát, valamint jobban megértsük azokat, és személyre szabhassuk a tartalmat és az ajánlatokat az Ön számára. További információért olvassa el az alábbi, Cookie-k és más webtechnológiák című szakaszt.

Vissza a lap tetejére

A személyes adatainak felhasználása

A személyes adatait a vállalatunk működtetésére, a webhelyeink és megoldásaink eljuttatására, javítására és személyre szabására, a vállalatunkkal kapcsolatos marketing célú és egyéb üzenetek küldésére, valamint a vonatkozó jogszabályok által megengedett más, jogszerű célokra használhatjuk. A személyes adatok felhasználásának néhány módja például:

  • Az Ön által kért megoldás eljuttatása.
  • A megoldásaink és az online tapasztalható élmény elemzése, támogatása és javítása.
  • Webhelyek, hírlevelek és más kommunikációs eszközök személyre szabása.
  • A minősítő vizsgáinak kezelése és feldolgozása.
  • Önnek szóló üzenetek küldése közvetlenül a Cisco vállalattól vagy a partnereinktől többek között marketing céljából vagy az ügyfél-elégedettség növelése érdekében.

A kommunikációs beállításait bármikor módosíthatja. A lehetőségeit az alábbiakban tekintheti meg, és kiválaszthatja a kommunikációs beállításait.

Vissza a lap tetejére

A személyes adatokhoz való hozzáférés és az adatok pontossága

A személyes adatai pontosságának és naprakészségének megőrzéséhez szükségünk van a segítségére. Többféle lehetőséget kínálunk a személyes adatainak elérésére, helyesbítésére, letiltására és törlésére:

  • Online megtekintheti és szerkesztheti a Cisco.com webhelyen elérhető személyes adatait és beállításait a Cisco Profile Management eszköz segítségével.
  • Bizonyos Cisco-entitások „adatkezelőként” járhatnak el vagy annak minősülhetnek. Ha egy Cisco-entitás adatkezelőként jár el, közvetlenül gyakorolhatja vele szemben adathozzáférési jogát, és kérhet helyesbítést, letiltást vagy inaktiválást a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően, amint az a meghatározott megoldás dokumentációjában szerepel.
  • Ha a személyes adatai elérésével, helyesbítésével, letiltásával vagy törlésével kapcsolatban további segítségre van szüksége, közvetlenül vegye fel velünk a kapcsolatot. Jóhiszeműen elvárható erőfeszítéseket fogunk tenni az adatok elérésére, törlésére, frissítésére, letiltására vagy helyesbítésére vonatkozó észszerű kérelmek teljesítésére. Kérelmére 30 napon belül válaszolunk. Amennyiben nem tudjuk teljesíteni kérelmét, úgy magyarázattal fogunk szolgálni.

Vissza a lap tetejére

A lehetőségei és a kommunikációs beállításainak kiválasztása

Lehetőséget adunk Önnek, hogy megkaphassa a megoldásainkkal kapcsolatos különböző információkat. A kommunikációs beállításait a következő módszerekkel kezelheti:

  • Az általunk küldött összes promóciós e-mail tartalmaz utasításokat, melyeket követhet az adott levelezési listáról történő leiratkozáshoz.
  • Üzenet küldésével e-mailben vagy postán a következő címre: Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Ne felejtse el belefoglalni a nevét, az e-mail-címét és a konkrét, releváns információkat azokra az anyagokra vonatkozóan, amelyeket már nem szeretne megkapni.
  • Rövidüzenet-szolgáltatások („SMS-szolgáltatások”) esetén válaszoljon a kapott SMS-re a „STOP” (leállítás), az „END” (befejezés) vagy a „QUIT” (lemondás) szóval.

Ezek a választási lehetőségek nem vonatkoznak azokra a szolgáltatási értesítésekre vagy más kötelező üzenetekre, amelyek bizonyos megoldások részeinek számítanak, és amelyeket rendszeresen megkap, amíg abba nem hagyja a megoldás használatát, vagy le nem mondja a megoldást az arra vonatkozó szerződéses feltételeknek megfelelően. Az Ön engedélyével a személyes adatait a Cisco üzleti partnereivel vagy szállítóival is megoszthatjuk, hogy az érdeklődésére számot tartó termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó információkat küldhessenek Önnek. Ha le szeretné mondani a harmadik felekkel marketing céljából történő, fent ismertetett megosztást, kattintson ide.

A webhelyünk, illetve megoldásaink használatával, vagy a személyes adatainak megadásával elfogadja, hogy biztonsági, adatvédelmi és adminisztrációs kérdésekben elektronikus formában kommunikálhatunk Önnel a használatot illetően. A biztonsági rendszerrel kapcsolatos probléma esetén például megkísérelhetjük az értesítés webhelyeinken való megjelenítésével, e-mail küldésével vagy más módon történő kapcsolatfelvétellel elektronikus formában értesíteni Önt.

Vissza a lap tetejére

A személyes adatainak megosztása

A személyes adatait megoszthatjuk harmadik felekkel a vállalatunk működtetése, a megoldásaink eljuttatása, javítása és személyre szabása, a vállalatunkkal kapcsolatos marketing célú és egyéb üzenetek küldése, valamint a vonatkozó jogszabályok által megengedett más, jogszerű célból, illetve az Ön engedélyével.

A személyes adatokat a következő módokon oszthatjuk meg:

  • A Cisco vállalaton belül és bármelyik leányvállalatunkkal világszerte adatfeldolgozási és tárolási célból.
  • A Cisco üzleti partnereivel vagy beszállítóival, hogy megoszthassák Önnel a termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó információkat. Ha le szeretné mondani, hogy a Cisco harmadik felekkel a saját marketingjük céljából megossza adatait, kattintson ide.
  • Üzleti partnerekkel, szolgáltatókkal, jogosult harmadik fél ügynökeivel vagy megbízottaival a kért megoldás, szolgáltatás vagy tranzakció nyújtásához. Többek között például a következő célokból: megrendelések és hitelkártya-tranzakciók feldolgozása, webhelyek üzemeltetése, szemináriumi regisztráció biztosítása, értékesítéshez köthető vagy értékesítés utáni támogatás elősegítése, valamint ügyféltámogatás nyújtása.
  • Összeolvadással, a vállalati eszközök eladásával, összevonással vagy szerkezetátalakítással, finanszírozással vagy a vállalatunknak egy másik vállalat általi részbeni vagy teljes egészében történő felvásárlásával vagy az ezekre vonatkozó tárgyalásokkal kapcsolatban.
  • Valamely illetékes hatóság általi információkérésre válaszul, ha úgy véljük, hogy az adatok átadása valamely vonatkozó jogszabálynak, szabálynak vagy jogi eljárásnak megfelelően, az abban előírtak szerint történik.
  • Rendfenntartó szervekkel, kormányzati hatóságokkal vagy más harmadik féllel, amennyiben az a jogi eljárásoknak vagy a nemzetbiztonsági követelményeknek való megfelelés szempontjából szükséges; ha az a Cisco és az üzleti partnereinek, az Ön vagy mások jogainak, tulajdonának vagy biztonságának megóvása érdekében szükséges; vagy amint azt a vonatkozó jogszabály egyébként megkívánja.
  • Összesített és/vagy anonimizált formában, amely vélhetően nem használható az Ön azonosítására.
  • Amennyiben erről egyéb formában értesítettük, és Ön hozzájárul az adatok megosztásához.

Vissza a lap tetejére

A személyes adatainak biztonsága

Szándékunkban áll a ránk bízott személyes adatok védelme és ezen Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelő, biztonságos kezelése. A Cisco fizikai, adminisztratív és technikai védelmet valósít meg, amelyet a személyes adatainak védelme és a jogosulatlan hozzáférés, felhasználás vagy közzététel elkerülése céljából terveztünk. Ezenkívül beszállítóinkkal szemben is szerződéses követelmény ezeknek az adatoknak a védelme az illetéktelen hozzáféréssel, felhasználással vagy közzététellel szemben. Az internet 100%-os biztonsága azonban nem garantálható, ezért mi sem garantálhatjuk vagy szavatolhatjuk a nekünk megadott személyes adatok biztonságát.

Vissza a lap tetejére

A személyes adatok megőrzése

A személyes adatait szükség szerint azoknak a céloknak a teljesítés érdekében őrizzük meg, amelyek miatt azokat gyűjtöttük. A személyes adatait szükség szerint az üzleti követelményeinknek való megfelelés, a jogszabályból eredő kötelezettségeink teljesítése, a vitás kérdések megoldása, az eszközeink védelme és a szerződések betartatása céljából őrizzük meg és használjuk fel.

Cookie-k és más webtechnológiák használata

Számos webhelyhez hasonlóan a Cisco automatikus adatgyűjtő eszközöket használ, például cookie-kat, beágyazott webes hivatkozásokat és webjelzőket. Ezek az eszközök bizonyos standard információkat gyűjtenek, amelyeket az Ön böngészője küld a webhelyünknek. Többek között például a böngészője típusát és annak a webhelynek a címét, amelyről Ön a mi webhelyünkre érkezett.

Ezenkívül az alábbiakról is gyűjthetnek információt:

  • Az Ön internetprotokoll-címe (IP-címe). Ez egy szám, amelyet a rendszer automatikusan rendel hozzá a számítógépéhez vagy eszközéhez, amikor az internethez kapcsolódik. Ez egy egyedi cím, amelyet az internetszolgáltatója vagy az informatikai osztálya rendel Önhöz a TCP/IP-hálózaton belül. Többek között az IP-cím teszi lehetővé a webkiszolgálóknak, hogy megtalálják és azonosítsák az eszközét.
  • Kattintásfolyam-viselkedés. Ide tartoznak például a megtekintett oldalak és azok a hivatkozások, amelyekre rákattintott. Ezek az eszközök lehetővé teszik webhelyünk könnyebb és hatékonyabban meglátogatását, ami az Ön számára nagyobb értéket jelent, hiszen a rendszer felismeri, amikor visszatér, és személyre szabott felhasználói élményt biztosít. Tudjon meg többet arról, hogyan használjuk az automatikus adatgyűjtő eszközöket, mint például a cookie-kat és a widgeteket.

Ismerje meg, hogyan módosíthatja ezekre az eszközökre vonatkozó beállításait.

A mi webhelyünk widgeteket tartalmaz. A widgetek a webhelyünkön futó interaktív, miniatűr programok, amelyek más vállalatoktól származó szolgáltatásokat teljesítenek. Többek között például hírek, vélemények, videók és egyebek megjelenítése). A widgetek személyes információkat gyűjthetnek, például rögzíthetik az e-mail-címét. A widgetek cookie-kat is elhelyezhetnek a megfelelő működésük biztosításához. A widget által gyűjtött információkra a widgetet létrehozó vállalat adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Bizonyos webböngészők lehetővé teszik a „követés tiltása” funkció engedélyezését, amely arra vonatkozó jelzéseket küld a meglátogatott webhelyeknek, hogy Ön nem szeretné az online tevékenységének nyomon követését. Ez nem egyenértékű a cookie-k blokkolásával, mivel azok a böngészők, amelyekben engedélyezve van a „követés tiltása” funkció, továbbra is elfogadhatnak cookie-kat.

Jelenleg nincs arra vonatkozó iparági szabvány, hogy a vállalatoknak hogyan kell reagálniuk a „követés tiltása” jelzésekre, bár a későbbiekben még létrejöhet ilyen. Jelenleg a Cisco webhelyei nem ismerik fel és nem reagálnak a „követés tiltása” jelzésekre. Ha a későbbiekben ez változni fog, annak módjáról ebben az Adatvédelmi nyilatkozatban tájékoztatjuk. További információk a „követés tiltása” beállításra vonatkozóan.

Abból a célból alakítunk ki partnerséget harmadik felekkel, hogy hirdetéseket jelenítsünk meg a webhelyünkön, vagy hogy kezeljük hirdetéseink más webhelyeken történő megjelenítését. Harmadik fél partnereink cookie-kat vagy ehhez hasonló technológiákat használhatnak a böngészési tevékenységén és érdeklődési körén alapuló hirdetések megjelenítésére. Lemondhatja az ilyen hirdetéseket.

Az érdeklődési körön alapuló hirdetés lemondása:

Megjegyzés: általános, nem személyre szabott hirdetések továbbra is meg fognak jelenni.

Vissza a lap tetejére

Hivatkozott webhelyek

Egyéb harmadik felek webhelyeire és szolgáltatásaira mutató hivatkozásokat biztosíthatunk, amely webhelyekre nincs befolyásunk, és amelyekre a jelen Adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik. Azt javasoljuk, hogy olvassa el az ezen webhelyek (és minden meglátogatott webhely) közzétett adatvédelemi nyilatkozatát.

Vissza a lap tetejére

Fórumok és csevegőszobák

Ha Cisco-webhelyen beszélgető fórumokon, helyi közösségekben vagy csevegőszobákban vesz részt, tudatában kell lennie annak, hogy az itt megadott információ (vagyis a nyilvános profilja) mások számára széles körűen elérhetővé válik, és felhasználható az Önnel történő kapcsolatfelvételre, kéretlen üzenetek küldésére és olyan célokra, amelyekre sem a Cisco vállalatnak, sem Önnek nincs befolyása. Azt is vegye figyelembe, hogy az egyes fórumok és csevegőszobák további szabályokkal és feltételekkel rendelkezhetnek. A Cisco nem felelős a személyes információkért, sem bármilyen más információkért, amelyeket ezeken a fórumokon megad. Ha szeretné kérni személyes adatainak a blogunkból vagy közösségi fórumunkból történő eltávolítását, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@cisco.com címen. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem tudjuk eltávolítani a személyes adatait. Ilyenkor erről, továbbá az eltávolítás akadályának okáról egyaránt értesítjük.

Vissza a lap tetejére

Gyermekek adatainak védelme

A Cisco azt javasolja a szülőknek és a gyámoknak, hogy vállaljanak aktív szerepet gyermekeik online tevékenységeiben. A Cisco tudatosan nem gyűjt személyes adatokat a gyermekektől a szülők vagy a gyám megfelelő beleegyezése nélkül. Ha úgy véli, hogy megfelelő beleegyezés nélkül gyűjtöttünk személyes adatokat az Ön országában valakitől, akinél a kora miatt beleegyezésre lett volna szükség, akkor ezt tudassa velünk a Lépjen kapcsolatba velünk szakaszban ismertetett módokon, és megfelelő lépéseket fogunk tenni a probléma gyors kivizsgálása és megoldása érdekében.

Vissza a lap tetejére

Beleegyezés a személyes adatok továbbításába, feldolgozásába és tárolásába

Mivel a Cisco egy globális vállalat, továbbíthatjuk személyes adatait az Amerikai Egyesült Államokban található Cisco vállalatnak, világszerte a Cisco bármely leányvállalatának, valamint a fent leírtakban foglalt harmadik feleknek és üzleti partnereknek, amelyek a világ különféle országaiban találhatók. A webhelyeink és megoldásaink használatával, valamint bármilyen személyes adat megadásával – ahol ezt a vonatkozó jogszabályok megengedik – hozzájárul ezen adatoknak nem a lakhelye szerinti országokba történő továbbításához, valamint az azon országokban történő feldolgozásához és tárolásához, ahol eltérő adatvédelmi előírások lehetnek érvényben.

A Cisco többféle módon is védi és biztosítja a személyes adatok globális továbbítását:

  • APEC adatvédelmi tanúsítvány

    Az USA APEC elszámoltathatósági megbízottja tanúsította, hogy a Cisco globális adatvédelmi programja megfelel az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) határokon átnyúló adatvédelmi szabályrendszerének (CBPRs). A CBPRs keretrendszert biztosít a szervezetek számára a részt vevő APEC-gazdaságok között átvitt személyes adatok védelme érdekében. Az APEC adatvédelmi keretrendszeréről és a CBPRs-ről itt olvashat további információkat. A tanúsítványunk a globális működési területünkön vonatkozik azokra az üzleti folyamatokra, amelyek személyes adatokat dolgoznak fel és visznek át a Cisco és társvállalatai között az egész világon. A tanúsítvány megtekintéséhez látogasson el az érvényesítési oldalra – kattintson a TRUSTe bélyegzőre.

    TRUSTe
  • Az EU–USA és a Svájc–USA adatvédelmi pajzs

    A Cisco részt vesz az EU–USA és a Svájc–USA adatvédelmi pajzs keretrendszerében, és elfogadja ezek irányelveit, valamint erre vonatkozó megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezeket az USA Kereskedelmi Minisztériuma állította össze az Európai Unió tagországaiból és Svájcból történő személyes adatok gyűjtése, felhasználása és megőrzése vonatkozásában. A Cisco az EU–USA és a Svájc–USA adatvédelmi pajzs keretrendszere alapján elkötelezett az Európai Unió (EU) tagországaiból és Svájcból érkező minden személyes adatnak a keretrendszer vonatkozó alapelvei szerint történő kezelése iránt. Ha ellentmondás van a jelen Adatvédelmi nyilatkozat és az adatvédelmi pajzs alapelvei között, akkor az adatvédelmi pajzs alapelvei az irányadók. Az adatvédelmi pajzsok keretrendszerére vonatkozó további tudnivalókért látogasson el az USA Kereskedelmi Minisztériumának adatvédelmi pajzs webhelyére. Az adatvédelmi pajzsok keretrendszere értelmében a Cisco a felelős a fogadott személyes adatok feldolgozásáért, és az ezt követő, a nevében eljáró megbízottnak történő átviteléért. A Cisco az EU-ból és Svájcból küldött személyes adatok minden továbbítása esetén megfelel az adatvédelmi pajzs alapelveinek, ideértve a továbbítással kapcsolatos felelősségi rendelkezéseket is. Bizonyos körülmények között a hatóságok törvényes kérelmére a Cisco köteles lehet felfedni a személyes adatokat, például a nemzetbiztonsági és rendvédelmi követelmények teljesítéséhez. Az adatvédelmi pajzs keretrendszer követelményeinek betartásával fogadott vagy továbbított személyes adatokat illetően a Cisco az USA szövetségi kereskedelmi bizottságának szabályozási hatásköre alá tartozik.

    TRUSTe

Ha adatvédelemmel kapcsolatos aggály merült fel Önben, amelyet a Cisco által a CBPRs és/vagy az adatvédelmi pajzs rendelkezéseinek megfelelően feldolgozott vagy továbbított személyes adatokat illetően – a Cisco általi nem megfelelő adatkezelés miatt – még nem sikerült eloszlatni, kérjük, ide kattintva vegye fel a kapcsolatot az amerikai egyesült államokbeli külső vitarendezési szolgáltatónkkal. Az adatvédelmi pajzs webhelyén részletesebben kifejtett bizonyos feltételek teljesülésekor jogosult lehet kötelező erejű egyeztető döntés indítványozására, amennyiben a vitás kérdések megoldására irányuló egyéb eljárások nem vezettek eredményre.

Vissza a lap tetejére

A kaliforniai jogszabályok szerinti adatvédelemi jogok

Kalifornia állam lakói a kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83 §-a szerint jogosultak a Kaliforniában üzleti tevékenységet végző vállalatoktól az összes olyan harmadik fél listáját elkérni, amelynek a vállalat az előző évben közvetlen marketingtevékenység céljából személyes adatokat adott át. Másik megoldásként a jogszabály előírja, hogy ha a vállalat olyan adatvédelemi szabályzattal rendelkezik, amely választási lehetőséget kínál abban a tekintetben, hogy harmadik felek (például hirdetők) felhasználhatják-e a személyes adatait marketingtevékenység céljából, akkor a vállalat a fentiek helyett az adatok közzétételével kapcsolatos választási lehetőségről is informálhatja.

A Cisco ennek az alternatív megoldásnak felel meg. Átfogó Adatvédelemi nyilatkozattal rendelkezünk, és részletesen ismertetjük, hogyan engedélyezheti vagy tagadhatja meg a személyes adatainak harmadik felek által közvetlen marketingtevékenységre történő felhasználását. Ennek következtében számunkra nem kötelező listát vezetni és közzétenni azokról a harmadik felekről, amelyek az előző évben marketing céljából a személyes adatait megkapták.

Amennyiben Ön kaliforniai lakos, és információt kér azzal kapcsolatban, hogy miként gyakorolhatja harmadik felekkel kapcsolatos jogait, írja meg e-mailben kérelmét.

Vissza a lap tetejére

Kapcsolatfelvétel

Véleményét nagyra értékeljük. Ha a jelen Adatvédelmi nyilatkozatra vonatkozó kérdése vagy megjegyzése van, küldje el e-mailben az adatvédelmi csapatnak a privacy@cisco.com címre.

A Cisco Adatvédelemi nyilatkozatának frissítései

Ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot időről időre frissíthetjük. Ha módosítjuk az Adatvédelmi nyilatkozatot, az átdolgozott verzió itt tesszük közzé, és frissítjük az átdolgozás dátumát. Elfogadja, hogy rendszeresen meglátogatja ezeket az oldalakat, hogy tudatában legyen a módosításoknak, és áttekintse azokat. Amennyiben az Adatvédelmi nyilatkozatban lényeges változások következnek be, a változások hatályossá válása előtt más módon is értesíthetjük, például értesítés közzétételével a webhelyeinken vagy Önnek szóló értesítés küldésével. Ha az ilyen átdolgozások hatályossá válása után továbbra is használja a webhelyünket, azzal elfogadja a módosításokat és azok kötelező érvényét.

A Cisco Adatvédelmi nyilatkozatának átdolgozása és közzététele 2017. április 12-én történt.

Kattintson a hivatkozásra az Adatvédelmi nyilatkozat korábbi verzióinak megtekintéséhez.

Privacy Statement

Összefoglalás



Kapcsolatfelvétel

E-mail: privacy@cisco.com

Levélben: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA