Guest

Soluții pentru companii de mărime medie

Obțineți rețeaua de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea cu soluții IT economice, fiabile și sigure, ușor de implementat.

Faceți față necesităților legate de IT și de afaceri

Știm că trebuie să vă mențineți afacerea în funcțiune, să reacționați rapid la solicitări urgente și să implementați tehnologii noi – chiar și cu personal IT limitat. De la rețele și centre de date la colaborare și securitate, dispunem de soluții create pentru a face față necesităților companiei dvs. de mărime medie. Descoperiți cum vă putem ajuta.

 • Portofoliu cuprinzător și economic pentru companii de mărime medie

  Portofoliu cuprinzător și economic pentru companii de mărime medie

 • 30 Ani de experiență în servicii bazate pe software

  30
  Ani de experiență în servicii bazate pe software

 • 68,000 Parteneri experimentați și de încredere în întreaga lume

  68,000
  Parteneri experimentați și de încredere în întreaga lume

Explorați produsele noastre pentru companii de mărime medie

În prezent, oferim cel mai cuprinzător portofoliu din domeniu. Permiteți-ne să vă oferim infrastructurile IT fiabile, scalabile și extrem de securizate de care are nevoie afacerea dvs. pentru a prospera.

Securitate

Reducem complexitatea pentru organizațiile de mărime medie. Personalizăm și creăm cel mai bun portofoliu pentru integrare fără probleme în infrastructura dvs.

Produse recomandate:

Colaborare

Vă putem ajuta să duceți colaborarea la un alt nivel. Soluțiile noastre cu dimensiunea și prețul potrivite sunt ușor de utilizat, de gestionat și de implementat. Oferiți angajaților, clienților și partenerilor posibilitatea de a colabora de oriunde, de pe orice dispozitiv din browser, până în sala de consiliu.

Produse recomandate

Infrastructură de rețea

Grăbiți-vă transformarea cu Arhitectura de rețea digitală Cisco. Soluțiile noastre de rețea vă ajută să inovați mai rapid, să simplificați operațiunile și să reduceți riscurile.

Produse recomandate

Meraki MS320 Product Photo

Soluții gestionate în cloud

Simplificați infrastructura IT cu o soluție de rețea completă gestionată în cloud. Hardware-ul, software-ul și serviciile cloud sunt integrate în mod complex. Obțineți o experiență de rețea unică și intuitivă în mod vizibil.

Produse recomandate

Centru de date

Îmbunătățiți economia centrului dvs. de date. Unificați metodele de calcul, stocarea, rețelele, virtualizarea și gestionarea într-o singură platformă. Obțineți un centru de date fiabil, care se potrivește nevoilor dvs. de afaceri.

Produse recomandate

Software

Software-ul Cisco ONE este o modalitate bună și flexibilă de a achiziționa software pentru centrul dvs. de date, WAN și domenii de acces. Software-ul Cisco ONE ajută la facilitarea achiziționării, gestionării și actualizării software-ului pentru rețea și infrastructură.

Produse recomandate

Accelerați-vă succesul infrastructurii IT

Răspundeți la câteva întrebări și obțineți o listă gratuită și personalizată de soluții IT, pentru afacerea dvs.

Începeți acum
Accelerați-vă succesul infrastructurii IT

Detectarea și blocarea a 400 de atacuri de malware zilnic

Detectarea și blocarea a 400 de atacuri de malware zilnic

"Cu cât utilizați mai mult produsul, cu atât sunteți mai liniștit. Există numai câteva produse pe care le-am utilizat în cariera mea care chiar fac ce promit, iar OpenDNS este unul dintre ele."

Tom Olejniczak, manager inginerie de rețea, Camuto Group

Citiți mai multe

Vedeți mai multe studii de caz

Vizibilitate mai bună, protecție mai bună

Obțineți protecție continuă împotriva amenințărilor pentru compania dvs. de mărime medie prin firewall-uri din generația următoare.

better-visibility-better-protection-720x480

Experții noștri pun tehnologia la treabă pentru dvs.

group of people icon

Rezolvați problemele mai rapid. Îmbunătățiți eficiența operațională. Reduceți riscul de întreruperi. Și concentrați-vă asupra inovației în afaceri.

folders icon

Obțineți performanțe optime și utilizați rețeaua în mod inteligent cu experiență tehnică și profesională, instrumente și cele mai bune practici.

Investiți în viitor cu încredere.

Vedeți cum vă poate ajuta Cisco Capital Financing.

Pentru parteneri

Căutați o soluție oferită de un partener Cisco?: Conectați-vă cu ecosistemul nostru de parteneri.