Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Protecția datelor

Provocarea: Într-o epocă în care totul se întâmplă online, datele companiei dumneavoastră sunt cea mai de preț resursă pe care o dețineti. Este esențial ca aceste date să fie protejate în eventualitatea unui dezastru, dar în acelasi timp, este esențial să aveți acces facil la aceste date, pentru a putea genera pe baza lor, informații esențiale pentru funcționarea afacerii dumneavoastră sau pentru a putea redeveni rapid operaționali în cazul unui dezastru; și trebuie să realizați toate aceste lucruri pastrând costurile cu protecția datelor la un nivel cât mai scăzut.

Soluția: Sistemele Cisco S3260 sunt sisteme server orientate către stocarea datelor care vă permit să obțineti un cost/TB de date stocate mai bun decât costul stocării unui volum similar de date într-un cloud public. Iar spre deosebire de un cloud public cu S3260 aveți acces la datele dumneavoastră oricând și fără costuri suplimentare de accesare a datelor. Puteți în acest fel să analizați aceste date și să obtineți pe baza lor informații care să permită creșterea afacerii dumneavoastră.

Un singur server S3260 poate stoca pâna la 560 TB de date în doar 4 unitati de rack, folosind un mix configurabil de discuri de tip SSD și discuri rotative pentru a obține raportul potrivit între performanță și costuri.

Îmbinând S3260 cu soluția dumneavoastră preferată de software de backup ( Veeam, Commvault, etc) puteți obține un sistem de backup pe disc care folosește componente standard (intel x86) cu costuri imbatabile. Mai mult, în comparație cu o soluție de backup folosind benzi magnetice, veți avea acces facil la datele dumneavoastră în cazul în care este necesară restaurarea acestora în urma unui dezastru sau dacă doriți să accesați în mod periodic aceste date ( pentru a realiza rapoarte, pentru a analiza datele cu scopul dezvoltării de produse și servicii noi, etc).

Conform unui studiu IDC, tot mai multe companii folosesc soluții de tip software defined în combinație cu platforme hardware standard asemănătoare cu Cisco S3260 pentru a-și reduce costurile cu protejarea și arhivarea datelor din motivele expuse mai sus: costuri reduse, acces facil la date în orice moment, restaurare rapidă în caz de dezastru, folosirea de tehnologii standard, folosirea unei soluții de backup agreată și cunoscută deja în cadrul organizației.