Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Lucrați de acasă

Explorați soluțiile fiabile de lucru la distanță care vă permit să vă desfășurați în continuare activitatea și să colaborați securizat cu echipa, de oriunde, de pe orice dispozitiv și indiferent care este dimensiunea companiei sau domeniul în care activați.

Soluții disponibile

Lucrul de acasă nu vă poate afecta în mod negativ afacerea și nici echipele.

Afacerea dvs. rămâne eficientă, productivă și securizată dacă utilizați soluțiile corecte pentru colaborare, securitate, rețea și calcul.

Vă întâlniți și colaborați față în față

Cu ajutorul conferințelor video, lucrul de acasă sau de la distanță nu ar trebui să vă afecteze întâlnirile obișnuite de afaceri. Vă puteți configura contul Webex și puteți avea cu ușurință întâlniri online față în față. Vă întâlniți față în față cu echipa sau cu clienții de oriunde, indiferent pe ce dispozitiv sunteți conectat.

Colaborați securizat la cele mai înalte standarde din domeniu, cu Cisco Webex. Securitate creată de la zero.

Începeți utilizarea unei versiuni de evaluare gratuite Webex

Cisco Webex vă permite să vă conectați într-un spațiu unic de întâlnire. De la companiile mici la organizațiile globale sau la persoanele fizice care lucrează de acasă, conectarea rapidă și securizată la un grup de chat video are loc de la distanță, dintr-un browser, de pe un dispozitiv mobil sau video.

Sunt incluse întâlniri Full HD cu durată nelimitată, cu până la 200 de participanți, partajare de conținut, înregistrare​ și cele mai recente instrumente și funcționalități, pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare întâlnire și multe altele.

Companiile pot încerca timp de 90 de zile varianta gratuită, echipată cu toate funcționalitățile, contactând un reprezentant de vânzări. Persoanele fizice pot începe cu o variantă de evaluare gratuită nelimitată, prin simpla înregistrare.

Soluție pentru întâlniri la distanță

Contul personal gratuit Webex vă oferă o soluție imediată pentru lucrul la distanță.

Birou la distanță

Video de înaltă calitate, whiteboarding și AI pentru orice spațiu de birouri și o experiență premium de lucru la distanță. 

Agenți la distanță

O soluție care se poate implementa rapid pentru un centru de contact în cloud, cu agenți la distanță și PSTN gratuit în primele 90 de zile pentru apelurile de intrare.

Administrare IT la distanță

Gestionați, analizați, depanați și securizați dispozitivele de pe care colaborați și serviciile din cadrul întregii organizații.

Este ușor și rapid să vă alăturați unei conferințe Webex

Lucrați în siguranță, de acasă

Soluții de securitate simple, eficiente și integrate, care conectează și protejează atât persoanele care lucrează de la distanță, cât și dispozitivele acestora.

Asigurați continuitatea afacerii utilizând rețeaua noastră

Rețeaua dvs. joacă un rol esențial în desfășurarea activității organizației dvs. Implementați cu ușurință soluții securizate pentru rețele utilizând infrastructura dvs. cu fir și wireless.

Conectivitate securizată a rețelei la distanță

Configurați o conexiune la distanță pentru acasă, o micro-filială sau pentru o unitate medicală și simplificați configurarea la distanță, fără a fi necesară asigurarea accesului la sediu.

Meraki, operatorul automat la distanță

Utilizați dispozitivele Meraki, pentru a extinde în mod securizat rețeaua corporativă la domiciliu sau la o micro-filială.

Ofertă Meraki pentru domeniul sănătății

Cisco Meraki sprijină unitățile existente și temporare din domeniul sănătății, la implementarea rapidă a rețelei gestionate în cloud.

Ofertă pentru unitățile din domeniul sănătății

Clienții eligibili din domeniul sănătății pot solicita pachetul gratuit Rapid-Response Network Bundle pentru routerele, switch-urile și punctele de acces Cisco.

Extindeți rapid centrele de date pentru a accepta noi angajați care lucrează la distanță

Puteți aloca rapid și securizat aplicații și servicii esențiale pentru desfășurarea activității către domiciliile angajaților, cu performanța ridicată de care aceștia au nevoie, utilizând infrastructura desktopului virtual (VDI) și pachetul pentru sisteme hiperconvergente. HyperFlex cu VDI sunt configurate în prealabil, cu expediere prioritară și cu gestionare a sistemelor bazate pe cloud, procesul de asigurare a accesului devenind astfel simplu, rapid și eficient.

Sunteți gata să faceți pasul următor?

Cisco Capital

Explorați opțiunile financiare.

Contactați echipa de vânzări

Solicitați un apel de la echipa de vânzări.

Partener Cisco

Găsiți un partener Cisco.

Pentru parteneri

Sunteți partener Cisco?  Conectați-vă pentru a vedea resurse suplimentare.

Căutați o soluție oferită de un partener Cisco? Conectați-vă cu ecosistemul nostru de parteneri.