Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Lucrați de acasă
Învățare virtuală online

Lucrați de acasă, învățați de la distanță sau predați online.
Rămâneți conectați. Utilizare nelimitată pe cea mai
sigură platformă de colaborare: Cisco Webex.

  • Prin apăsarea butonului „Încercați Meetings gratuit”, înțelegeți și sunteți de acord cu Termenii și condițiile Cisco.

Suntem aici pentru dvs.

Pentru a-i ajuta pe clienții noștri să-și finalizeze sarcinile de lucru și să-și continue activitatea, Cisco oferă servicii gratuite și îmbunătățite pentru lucrul și învățarea de la distanță în condiții de siguranță, pe tot globul, indiferent de dimensiunea sau industria în care aceștia activează.

Începeți cu Webex gratuit

Cont gratuit imediat

Pentru persoanele care lucrează de acasă și doresc un cont gratuit.

Această opțiune oferă sesiuni nelimitate de întâlniri video HD și de partajare a ecranului. Acum, cu minute nelimitate și cu până la 100 de participanți per întâlnire.

  • Prin apăsarea butonului „Încercați Meetings gratuit”, înțelegeți și sunteți de acord cu Termenii și condițiile Cisco.

Obțineți o versiune test de 90 de zile.

Pentru companiile care doresc să implementeze rapid lucrul de la distanță la nivelul întregii organizații.

Funcționalitățile includ întâlniri Full HD cu durată nelimitată, cu până la 200 de participanți, partajare de conținut, înregistrare și cele mai noi instrumente și capabilități pentru a vă ajuta să valorificați la maxim fiecare întâlnire și nu numai.

Tranziția la învățarea virtuală

Școli și instituții de învățământ superior care trec la medii virtuale de învățare.

Suntem aici pentru a ajuta clasele să rămână conectate, astfel încât procesul de învățare să nu se oprească. Veți găsi conținut care oferă suport pentru predarea la distanță, instrucțiuni pentru elevi și părinți, precum și resurse pentru departamentele IT pentru a planifica, implementa și prelua rapid utilizatori.

Lucrați de acasă în siguranță

Un număr foarte mare de angajați lucrează de acasă, de aceea companiile au nevoie nu doar de instrumentele de colaborare potrivite, ci și de o securitate sporită. Venim în sprijinul dumneavoastră și vă oferim licențe gratuite pentru 4 tehnologii cheie de securitate, concepute pentru a-i proteja pe cei care lucrează la distanță oriunde, oricând și pe orice dispozitiv.

Dacă sunteți deja client Cisco Umbrella, Cisco Duo, Cisco AnyConnect Secure Mobility Client și Cisco AMP for Endpoint, puteți depăși limita de utilizatori fără costuri suplimentare. Dacă nu sunteți client, puteți afla mai multe detalii despre aceste soluții și modalitatea prin care puteți accesa o licență gratuită:

Trimiteți și primiți datele în siguranță

Clientul Cisco AnyConnect Secure Mobility permite angajaților să lucreze în siguranță de oriunde pe laptop-urile companiei sau pe dispozitivele mobile personale. Discutați cu un reprezentant sau partener Cisco pentru a solicita conturi de utilizator.

Opriți accesul la site-uri web malițioase

Cisco Umbrella protejează utilizatorii de adrese de internet rău intenționate, indiferent dacă sunt în rețea sau în afara acesteia. Pentru ca perioada inițială de 14 zile să fie prelungită la 90 de zile, vă rugăm să contactați echipa de vânzări Cisco.

Verificați identitățile lucrătorilor de la distanță

Cisco Duo verifică identitățile utilizatorilor și stabilește nivelul de încredere al dispozitivului înainte de a acorda acces la aplicații.

Protejați terminalele împotriva malware

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints blochează programele malware la punctul de intrare și elimină amenințările avansate. Clienții pot depăși limita de dispozitive de până la două ori. Instalați AMP pe dispozitive suplimentare; nicio altă acțiune nu este necesară.

Întâlnirile online sunt simple, sigure și gratuite

Datorită soluțiilor de video conferință, întâlnirile de business obișnuite nu vor fi afectate de faptul că lucrați de acasă sau de la distanță. Vă puteți configura contul Webex și vă puteți alătura ușor întâlnirilor online. Întâlniți-vă cu echipa sau cu clienții față în față, de oriunde v-ați afla, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Caracteristici și beneficii ale Cisco Webex

Simplitate oricând și oriunde

Programați și începeți o întâlnire online din browserul dvs., aplicația desktop sau mobilă sau dispozitivul video. Sistem audio, video și partajare conținut excepționale. Fără descărcări sau plugin-uri.

Colaborați, indiferent de unde lucrați

Integrat cu instrumente populare de productivitate, Learning Management Systems, aplicații pentru fluxuri de lucru și multe altele, astfel încât să puteți avea întâlniri excelente, indiferent de modul în care doriți să lucrați.

Întâlniri inteligente

Aplicația dvs. mobilă Webex Meetings se conectează automat la dispozitivul dvs. video, astfel încât să vă puteți alătura întrunirilor într-o clipă. Mai puține întreruperi, datorită funcției de detectare a zgomotului de fundal și opțiunii de închidere a sunetului. Partajați prin wireless din aplicația desktop. Primiți automat transcrieri ale înregistrărilor.

Securitate de top

Blocați-vă camera personală și protejați discuțiile end-to-end. Mai mult confort, datorită securității sporite, multi-layer, fără a compromite experiența utilizatorului.

O universitate îmbunătățește învățarea virtuală cu Webex

Universitatea din Portsmouth oferă Cisco Webex studenților și profesorilor pentru a îmbunătăți predarea online, procesul de învățare și multe altele.

Cum să începeți

Puteți începe să utilizați Webex rapid și simplu. Urmați pașii din videoclipuri pentru a începe să utilizați contul dvs. gratuit Webex chiar de astăzi.

Configurați-vă contul gratuit

Programați o întâlnire

Participați la întâlnire

Să vorbim despre Webex

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care vă poate ajuta Cisco Webex.