Guest

Accelerează munca în echipă cu Cisco Spark

Oferă oamenilor un spațiu simplu si sigur pentru a crea, distribui conținut și rezolva sarcinile- împreună

Cisco Expert Talks

Urmărește Cisco Expert Talks pentru a afla mai multe despre Cisco Spark - platforma care îți permite să creezi, distribui și să rezolvi task-uri în același loc. Platforma face legătura între locul de muncă fizic și cel virtual. Descoperă cum îți putem oferi o experiență de colaborare unificată care acoperă toate modurile de comunicare

Urmărește webinarul
blade-cet

Totul într-un singur loc

Întâlniri

Întâlniri

Vizionează, ascultă și distribuie conținut cu și către oricine. Intră într-o întâlnire de oriunde, de pe orice dispozitiv mobil sau sistem video.

Mesagerie

Mesagerie

Cu IM, captezi atenția cuiva. Mesageria de business înseamnă mult mai mult. Petrece mai puțin timp pe email și mai mult timp rezolvând sarcini de lucru.

Apeluri

Apeluri

Efectuează sau primește apeluri telefonice oriunde vrei - cu aplicația Cisco Spark, pe un telefon IP sau într-un sistem de conferință video.

Partajare Conținut

Partajare Conținut

 

Partajarea și distribuirea de documente sau conținut simplifică publicarea și găsirea informațiilor în interiorul grupurilor de discuții sau echipelor.

 

Integrare și Boți

Integrare și Boți

Ajută utilizatorii să folosească mai puține sisteme și aplicații. Integrarea poate orienta fluxurile de lucru iar boții pot automatiza acțiuni.

file

Cisco Spark Board: un dispozitiv de colaborare în echipă 3-în-1, pentru săli de ședințe

Beneficii Cisco Spark Board:

• Soluție 3-în-1: Singurul instrument de care ai nevoie pentru colaborare în încăperile destinate întrunirilor

• Simplitate: Un sistem tactil integral, care este inteligent, intuitiv și ușor de utilizat

• Lucru în echipă continuu: Platforma cloud îți permite să lucrezi înainte, în timpul și după ce întâlnirea s-a terminat, de pe orice dispozitiv prevăzut cu aplicația Cisco Spark

• Rentabil, scalabil și sigur: Înregistrarea în cloud îl face accesibil și ușor de implementat în toate sălile de conferințe, cu criptare end-to-end

 

Află mai mult

Cum te poate ajuta Cisco Spark

CIO și Manageri

CIO și Manageri

O platformă de colaborare sigură, scalabilă și cuprinzătoare care ajută echipa ta să rezolve sarcinile mult mai eficient.

Clienți ce au deja soluții de colaborare

Clienți ce au deja soluții de colaborare

Dezvoltă investițiile existente adăugând în mod securizat soluții de mesagerie, distribuție de fișiere, efectuare de apeluri și soluții de videoconferință.

Utilizatori finali

Utilizatori finali

Cisco Spark este un spațiu sigur în care poți crea, distribui și rezolva sarcini de lucru. Transformă proiectele echipei tale.

28492002-720x480

Start utilizare aplicație

Descarcă gratuit aplicația Cisco Spark pentru toate dispozitivele tale