Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco integrează platformă cloud Microsoft Azure Stack cu sistemele de stocare UCS pentru a accelera adoptarea cloud-ului hibrid

 

Sistemul integrat scalabil permite clienților livrarea serviciilor Azure din data center-ul on-premise, pentru o mai bună performanță, scalabilitate și securitate

 

București, România, 23 februarie 2017 – Cisco anunță extinderea portofoliului de soluții Cisco Unified Computing System™ (Cisco UCS®) și integrarea Microsoft Azure Stack în Cisco® UCS, oferind astfel un sistem integrat și validat, care permite organizațiilor să livreze serviciile Microsoft Azure din data center-ul on-premise. Soluția comună Cisco și Microsoft oferă instrumentele necesare pentru dezvoltarea companiilor și modernizarea aplicațiilor acestora într-un mediu cloud flexibil și scalabil.

Companiile evoluează ca răspuns la schimbările dinamice din piață, de aceea au nevoie de o soluție pentru cloud hibrid simplu de gestionat, suficient de inteligentă și flexibilă pentru a optimiza resursele și volumul la cerere, menținând avantajele on-premise.

Prin intermediul Azure Stack, clienții primesc o soluție care le oferă control deplin asupra modului în care gestionează guvernanța, securitatea și performanța. Beneficiile oferite de robusta platformă cloud Azure de la Microsoft și soluția Cisco UCS sunt transpuse într-un sistem integrat, conceput special pentru lucrul în cloud.

Dezvoltare accelerată prin utilizarea UCS și Azure Stack

„Cisco și Microsoft colaborează pentru a oferi o soluție cloud hibridă construită pe eficiența UCS și Microsoft Azure”, a declarat Liz Centoni, vice-președinte senior și manager general, Computing Systems Product Group, Cisco. „Datorită eforturilor tehnologice comune, dezvoltatorii de aplicații și managerii IT vor avea o soluție la cheie, ușor de implementat, administrat și scalat.”

„Microsoft și Cisco sunt companii inovatoare și parteneri tehnologici respectați, oferindu-le clienților încrederea că mediile lor IT pot fi susținute și sigure. Microsoft Azure Stack oferă servicii și interfețe de programare a aplicațiilor (APIs) compatibile cu cloud-ul public Azure, permițând dezvoltatorilor să-și valorifice la maxim activitatea, obținând în același timp și agilitatea de a lansa aplicațiile în cloud-uri publice, private sau găzduite”, a declarat said Mike Neil, corporate vice president, Azure Infrastructure & Management, Microsoft Corporation.


Principalele avantaje ale Azure Stack în Cisco UCS:

  • Creștere și inovare accelerate pentru clienții enterprise și furnizorii de servicii care doresc să-și dezvolte afacerile rapid cu un model de consum în cloud eficient și flexibil. Furnizorii de servicii pot livra Azure ca Infrastructure-as-a-service (Iaas) și Platform-as-a-service (Paas).
  • Se bazează pe arhitectura UCS, oferind performanță superioară în rețea, versatilul Cisco Virtual Interface Card fiind optimizat pentru Azure Stack.
  • Management și control simplificate , datorită unui ecran unic pentru gestionarea tuturor elementelor de calcul și rețea prin intermediul modelelor bazate pe politici, reducând costul total de deținere (TCO) pentru clienții comuni.
  • Creșterea încrederii în mediul IT susținut de Cisco și Microsoft – companii inovatoare și lideri de piață în infrastructuri cloud hibride.

Sistemul integrat Cisco pentru Azure Stack confirmă încă o dată abordarea către cloud a Cisco, oferind clienților libertatea de a alege cele mai bune medii și modele de consum pentru aplicațiile lor tradiționale și native în cloud.

 

Disponibilitate

Sistemul integrat Cisco pentru Azure Stack va disponibil începând cu T3-T4 2017.

 

Resurse suplimentare

  • Aflați mai multe informații despre sistemul integrat Cisco pentru Microsoft Azure Stack.
  • Citiți blogurile Cisco și Microsoft despre anunțul de astăzi.
  • Aflați noutăți despre soluțiile UCS de la Cisco accesând blogul Cisco UCS sau urmăriți-ne pe Twitter @Cisco_UCS

RSS Feed: http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html


Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks . Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.